Şimdi Ara

Batarya çıkmazı 35 iş günü oldu tedarik edilemedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Batarya arızası sebebiyle macbook pro 2020 model cihazımı 24 Mart tarihinde proMC Apple servisine teslim ettim. Servis bataryanın Apple Gebze Onarım Merkezi tarafından gönderilmesini bekliyor. Cuma günü Apple müşteri hizmetleri ile görüştüm, durumu araştırıp Pazartesi dönüş yapacaklar.


    Batarya olmadığı için cihazı uzun süre serviste bekleyen var mı?


    Batarya çıkmazı 35 iş günü oldu tedarik edilemedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 8 Mayıs 2022; 22:29:7 >







  • Hocam kanunen belirlenen azami tamir süresi 20 iş günü neden bekliyorsunuzki? Appledan ayıpsız misli ile değişim talebinde bulunun, kabul etmezlerse yasal yollara başvurun.

  • Hocam ürünü elden teslim ettiysen teslim tarihi kargo ile verdiysen teslim alma tarihi yasal 20 iş gününü başlatır pazar günleri sayılmaz ama cumartesi günleri sayılır aradaki 3 günlük bayramı saymazlar 20 iş günü dolunca direkt yenisini vermek zorundadır.

    Tabi siz yine de isteyin bunlar garanti süresine eklenir geçen süre falan derler belli olmaz. Apple'ın yetkilendirdiği tüm servislerde yedek parça sıkıntısı var düşük miktarlı geliyor hatta sayılı gidiyor ki el altından millete satmasınlar diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @wolkan33 Cuma günü müşteri hizmetlerine azami tamir süresinin dolduğunu söyledim ve hatta ayıpsız misli ile değişim talebinde bulundum. Promc ile görüşüp Pazartesi öğleden sonra dönüş yapacaklar.


    İntel İ5 işlemcili olduğu için beklemeyi tercih ettim de süre çok uzadı.

  • Düşük miktarlı yada sayılı gelse keşke, yetkili servislerin elinde batarya yok arızalı cihaz geldikçe istiyorlarmış. Gebze merkezdeki bataryalarında raf ömrü dolmuş.

  • kerem kullanıcısına yanıt

    Doğrudur hocam zamanında apple store ismi vermeyeyim de anla sen :) el altından değişim cihazını satan personeller bile vardı sonra onlarla yollar ayrıldı bu servis yedek parça işlerinde 1-2 adetler kalırdı şimdi o kadarını da bırakmıyorlar üstüne bir de fotoğraflı kanıtlı dosyalar istiyor apple ondan sonra destek sağlıyor.


    inşallah çözülür :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum. Bugün Apple müşteri hizmetleri Gebze Merkez servise öğle saatlerinde bir mail attı. Bataryanın tedarik sürecinin neden bu kadar uzadığını sordu, arızalı cihazın misli ile değiştirilmesini istedi. Akşama kadar bir dönüş olmamış yarını bekliyoruz.


    Bu işin ucu tüketici hakem heyetine gidecek gibi. 3-5 ayda orayı beklerim.

  • kerem kullanıcısına yanıt
    bizi ilgilendirmez onların ne yaptığı. apple'ın keyfini beklemek zorunda değilsiniz. direk THH'ye başvurun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.