Şimdi Ara

Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim,


    Forumu aktif kullanmaya başlamam 3 eylülde Türknete yaptığım internet başvurusunun uzun süre yapılmamasıyla oldu. 3 Eylülden bu yana tam 132 gün geçti ve sürekli türknet ile görüşme halindeydik. Gerek cimer, gerek BTK her türlü kurum üzerinden şikayette bulundum ve Türknetin beni her aramasında özellikle "başvurumun hiç bir şekilde iptal edilmesini istemediğimi" belirttim.


    Bütün bunlara rağmen başvuru yapıldığı tarihten 132 gün geçtikten sonra Türknet benim bilgim ve onayım dışında başvurumu iptal etmiş hem de attığı smsde "talebiniz üzerine" diyerek iptal etmişler.


    Tüketici hakları açısından bu yaptıkları hukuki midir? Abonelik başvurusunu müşteriye hiç bir bilgi vermeden ve onay almadan iptal edebilirler mi?


    Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş.


    Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş.



  • Adamlar kapasite yetersiz deyip ne güzel iptal etmiş. Sana 2mbit internet verselerdi ortalığı karıştıracaktın. Demek ki bölgende sorun var

  • E adamlar hizmet vermek zorunda değilki

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    132 gün önce bana gönderdikleri sözleşmede en düşük hız 35 mbit olarak yazınca ben de öyle olacağını düşündüm

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Tüm firmalar internet ha geldi ha gelecek diyerek müşteriyi 130 gün bekletip hiç onay almadan iptal edebilir mi? Bana biraz garip geldi bu durum

  • Benim aktif 5yıl kullandığım aboneliği çok arıza veriyorsun hat sorunlu deyip turktelekom iptal etmişti. Siz daha bağlanmadan iptal edilmiş. Altyapı için her yere yazın. Olmadı turktelekomdan yazlık internet başlatıp taşımayı deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 14 Ocak 2021; 0:11:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    hocam sizin durumunuz daha kötüymüş, anladığım kadarıyla bu iptal konusunda hak arayabilecek durumda değilim. Altyapı konusunda ise evime netspeed bağlatmıştım. Türknetin aylardır internetinizi açtık açıyoruz açıcaz demesinden dolayı bu konuda diretiyorum. Türknete geçmeyi düşünenler değerlendirir en azından.

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Zaten sözleşmelerde adamlar kendini bir şekilde koruyor. Altyapı masrafı varsa benim gibi 18 ay sözleşme olmasına rağmen caymasız iptal etmişlerdi. Bende 1 ay sonra 3 aylık yazlık internet alıp bitmesine yakın turknete taşımıştım. 3 yıla yakında türknet kullandım. 2020 Nisan ayından beri artık telefonlarda çalışmıyor. Bu sefer telefonda sorun olunca herkes uğraştı bende iptal etmedim. Geçen hafta 100m fiber çekmişler. Aftif olmasını bekliyorum. 1 hafta kar varmış yollar kapalı olursa süreç uzar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    hocam bu söylediğinizde çok haklısınız. Altyapı bakımından her şey telekomda bitiyor. Türknet bana en başından port yok kapasite yok internet veremiyoruz deseydi hiç sorun olmazdı zaten. Başvuru sırasında 75mbit hız alacaksınız hatta VDSL modem de satalım size dediler istemedim Allahtan. 70 gün boyunca türknet yetkilisi bana diyor ki kablo arızası var kablolar kopmuş o yüzden bağlayamıyoruz Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş. 

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-tam-132-gundur-internetimi-baglamadi-engellediler-cozulmedi-basvurumu-iptal-etmisler--145547539-4#145858014

    buyrun burada yetkilinin cevabı da görülüyor zaten

  • hizmet vermek zorunda değiller. tek taraflı olarak iptali sağlanabilir ve gayet hukuki.

  • HoneyMonkey kullanıcısına yanıt
    aboneliğiniz talebiniz üzerine iptal edilmiştir diyorlar ve benim böyle bir talebim yok. Olsa olsa guguk olur bu :)
  • İptal işlemi benim onayımla yapılmadığı için geri almanızı istiyorum dedim.


    "Merhaba, abonelik işlemleri iptal edildiği için şu anda o hizmeti tekrar açamıyoruz.Online işlem merkezi üzerinden şikayet kaydı oluşturabilirsiniz."


    şeklinde dönüş yaptılar. Benim onayım olmadan başvurumu iptal edip tekrardan başvurumu başlatmıyorlar. 130 gündür beklettikleri müşterilerinin sesini böyle kesebileceklerini sanıyorlar.

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt

    Hocam sizde tekrar başvuru yapın Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş. 

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    normal bi yerde olsak, "sürekli arıza veriyor, bunu düzeltelim, güçlendirme vb. bişeyler yapalım" denirdi. Bizim ülkede müşteri memnuniyeti üst seviyede olduğu için "seninle mi uğraşacam" denip iptal edilmiş. harika

  • hocam keşke ilk size yazsaydım hiç böyle sorunlar yaşamazdım Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş. 

    Hocam bir de VDSL de 18mbit alabiliyorum santral mesafem uzak olduğu için ne yapmam gerekiyor taşınsam mı Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş. 

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt

    Altyapıda taşınmak kesin çözüm Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş. . Bina içi tesisatta önemli tabi.


    Bu arada şaka fln şansınız kötü. Başvurularda ben elimden geldiğince yardım ediyorum ( Haberleşme mühendisiyim ) . Daha benim referansımla abone olanlardan sorun yaşayan yok Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş. .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 15 Ocak 2021; 22:37:15 >
  • Ben de elektrik elektronik mühendisliği okuyorum telekomünikasyonda devam etmeyi düşünüyorum, telekom üzerine mi çalışıyorsunuz?

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt

    Telekom çalışanıyım. İşimi seviyorum ben sevdiğim iş olduğundan herkese yardım etmek istiyorum Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş. . Size de kolay gelsin kolay bir bölüm değil bazı ortak derslerimiz vardı elektrik elektronikle. Her bölümün kendine göre zorlukları var tabiki. Önemli olan işini severek yapmak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 15 Ocak 2021; 22:58:45 >
  • her bölümün kendiğine göre zorluğu var da hocam haberleşme en zor bölümlerden bana göre. Elektromanyetik teori koskoca bir derya Başvurum haberim ve onayım olmadan iptal edilmiş. 

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.