Şimdi Ara

Bastard!! Ankoku no Hakaishin (ONA) (BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy) (2022) (2. Sezon 2023'te)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bastard!! Ankoku no Hakaishin (ONA) (BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy) (2022) (2. Sezon 2023'te)

    Metallicana krallığı, Dört Lord of Yıkım'ın saldırısı altındadır. Bu villain grubu - ninja ustası Gara, ölümcül gök gürültüsü imparatoriçesi Nei Arshes, soğuk ve hesapçı Kall-Su ve esrarengiz karanlık rahip Abigail - arkalarında mutlak bir yıkım bıraksa bile istediklerini elde etmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyecektir.


    Yüksek Rahip Geo, krallığı ve halkını kurtarmaya yardım etmek için çaresizdir. Eskiden kötü adamların müttefiki olan güçlü büyücü Dark Schneider'ı serbest bırakır. Ne yazık ki, Dark Schneider'ın aklında kendi planları var. Dark Schneider, Dört Yıkım Lordu'nu durduracak mı yoksa dünyayı fethetmelerinde onlara destek mi olacak?


    2 part olarak geleceği kesinleşti. Altta teaser ı bulabilirsiniz. 1987 mangasından uyarlanıyor. Bekleyeni baya var. Bakalım nasıl olacak. Ben de ilk ecchi animem olarak bunu denemek istiyorum.

    Heavy metal + seinen + mc in güzel tasarlanması ve çocuksu olmaması hoşuma gitti.

    30 haziran 2022 ilk bölümün yayınlacağı gün olarak gözüküyor.


    TEASER TRAILER


    Bastard!! Ankoku no Hakaishin (ONA) (BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy) (2022) (2. Sezon 2023'te)Netflix Animeyoutube
    Four hundred years since the collapse of modern civilization, the world is dominated by the chaos of swords and sorcery. The Dark Rebel Army, which plans to resurrect the god of destruction Anthrasax, continues to expand its power in a bid to rule the world, led by the overwhelmingly powerful Four Divine Kings. The Kingdom of Metallicana on the Central Metallion Continent is assaulted by the sorcerer-led Dark Rebel Army. In order to save the kingdom, Tia Noto Yoko, daughter of the Great Priest, has a decision to make — she must resurrect the ancient great wizard who once plotted to rule the world, and who is sealed within her childhood friend Lucien Renren. The only thing that can undo the seal is a virgin’s maiden kiss. Facing imminent danger, Yoko puts her lips on Lucien’s, and in that moment, a dark and powerful energy fills the air. The strongest, wildest, and most beautiful protagonist, the legendary wizard Dark Schneider, is finally revived! Streaming worldwide in 2022, only on Netflix https://www.netflix.com/title/81281582 Subscribe: https://bit.ly/33okaL0 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with 222 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries, feature films and mobile games across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy- | Teaser Trailer | Netflix Anime https://www.youtube.com/NetflixAnime
    https://www.youtube.com/watch?v=Vt4zSf3CfRA&feature=youtu.be

    TRAILER


    Bastard!! Ankoku no Hakaishin (ONA) (BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy) (2022) (2. Sezon 2023'te)Netflix Animeyoutube
    The Netflix Series "BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy-" starts streaming June 30, only on Netflix! https://www.netflix.com/title/81281582 Four hundred years since the collapse of modern civilization, the world is dominated by the chaos of swords and sorcery. The Dark Rebel Army, which plans to resurrect the god of destruction Anthrasax, continues to expand its power in a bid to rule the world, led by the overwhelmingly powerful Four Divine Kings. The Kingdom of Meta-llicana on the Central Metallion Continent is assaulted by the sorcerer-led Dark Rebel Army. In order to save the kingdom, Tia Noto Yoko, daughter of the Great Priest, has a decision to make — she must resurrect the ancient great wizard who once plotted to rule the world, and who is sealed within her childhood friend Lucien Renlen. The only thing that can undo the seal is a virgin’s maiden kiss. Facing imminent danger, Yoko puts her lips on Lucien’s, and in that moment, a dark and powerful energy fills the air. The strongest, wildest, and most beautiful protagonist, the legendary wizard Dark Schneider, is finally revived! Netflix Series "BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- https://www.netflix.com/title/81281582 Subscribe: https://bit.ly/33okaL0 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with 222 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries, feature films and mobile games across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- | Trailer | Netflix Anime https://www.youtube.com/NetflixAnime When evil forces threaten to resurrect Anthrasax, the God of Destruction, the Kingdom of Meta-llicana calls on a volatile dark wizard for help.
    https://www.youtube.com/watch?v=_Iqc-dG8peA&feature=youtu.be

    OP


    Bastard!! Ankoku no Hakaishin (ONA) (BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy) (2022) (2. Sezon 2023'te)Netflix Animeyoutube
    Check out the clean (but also dirty!) OP for BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy-, featuring "BLOODY POWER FAME" by coldrain. Subscribe: https://bit.ly/33okaL0 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with 222 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries, feature films and mobile games across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- OP (NSFW) | BLOODY POWER FAME - coldrain | Netflix Anime https://www.youtube.com/NetflixAnime When evil forces threaten to resurrect Anthrasax, the God of Destruction, the Kingdom of Meta-llicana calls on a volatile dark wizard for help.
    https://www.youtube.com/watch?v=IpcFgCCuBRc&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 9 Ocak 2023; 15:12:52 >







  • Güzele benziyor.

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Jojo gibi müzik göndermeleri olan bir mangaymış. Ama bunu heavy metal üzerinden ecchi öğeleri ile beraber harmanlayıp yapıyormuş.

    Şu zamanda görülen ecchi sahnelerinin ilk eklendiği mangalardanmış. Sonrasında gelen mangaların çoğu bundan esinlenerek bu ecchi sahnelerini eklemeye başlamışlar.

    Sansür yeme ihtimali de var. Ama bu ne kadar büyük bir kısmı içerecek onu çıkınca göreceğiz.

    Öğrendiklerim bu kadar. Kafa dağıtmalık güzel bir mc ye sahip bir anime olacağını sanıyorum.

    Özellikle mc yi aot taki jean'ın seijuu sunun seslendirmesi çok uymuş bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 16 Nisan 2022; 16:28:37 >
  • Netflix in sansür falan yağacağını sanmıyorum hocam. Son zamanlarda çıkan ecchiler aşırı çöp sağlam bir anime olursa insanların ecchiye bakış açısını değiştirebilir belki.

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    İnşallah dediğiniz gibi olur. Gerçi 1 saatlik anime tanıtım videosunda da öyle demişlerdi. Normal tv de yayınlandığında sansür yiyeceği için netflix i tercih ettik diye.


    92 de çıkmış 6 bölüm ovası da var bu arada ama puanı düşük 6.72. O sebeple çok büyük bir beklenti ile izlememekte yarar olduğunu düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski serilerden biri. Hatta 6 bölümlük ova serisi vardı. Çok oldu izliyeli hatırlamıyorum pek ama yapılsın güncel çizimler ile yine izlerük. XD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamayıp 92 yapımı 6 bölümlük versiyonu izledim. Konusu fena değil gibi. Aksiyon sahneleri baya boldu. Ama çok kötü ve hızlı işlenmişti. Mangasından dolayı mı yoksa stüdyodan mı onu bilmiyorum. Gene de bir şekilde kendini izlettiren bir anime olmuş. Ana karaktere alucard gibi psikopat ama ek olarak sapıklık eklenmiş denebilir. Yeni versiyonda ana karakterin komik(absürd de olabilir Bastard!! Ankoku no Hakaishin (ONA) (BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy) (2022) (2. Sezon 2023'te) ) sahneleri güzel çizilirse izlemesi zevkli olacaktır diye düşünüyorum. Burada büyük iş stüdyoya kalıyor. Ya güzel kafa dağıtmalık ya da izlerken can sıkan sadece konusunda ne olacak diye izleyeceğiniz bir anime olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 23 Nisan 2022; 12:35:56 >
  • netflix animelerini sevmem ama bunu bekliyorum

  • Asıl trailer geldi. Lidenfilms tokyo revengers gibi tutarsız çizimlere devam edecek gibi gözüküyor.

    Trailer da bile mc nin kötü çizildiği kısımlar mevcut.

    Bakalım animede gördükten sonra kesin bir şey söylemek daha tutarlı olacaktır.

    Manga bence çizim kalitesi olarak wit, mappa, ufotable lık güzel animasyonların ve efektlerin olduğu bir stüdyo yu gerektiriyor.

    Ama bence animede ost ler(naruto'nun ost sini yapan eleman yapıyor), opening(coldrain) ve karakter seslendirmeleri(çoğu bilindik seslendirmenler) çok iyi olacak.


    Bastard!! Ankoku no Hakaishin (ONA) (BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy) (2022) (2. Sezon 2023'te)Netflix Animeyoutube
    The Netflix Series "BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy-" starts streaming June 30, only on Netflix! https://www.netflix.com/title/81281582 Four hundred years since the collapse of modern civilization, the world is dominated by the chaos of swords and sorcery. The Dark Rebel Army, which plans to resurrect the god of destruction Anthrasax, continues to expand its power in a bid to rule the world, led by the overwhelmingly powerful Four Divine Kings. The Kingdom of Meta-llicana on the Central Metallion Continent is assaulted by the sorcerer-led Dark Rebel Army. In order to save the kingdom, Tia Noto Yoko, daughter of the Great Priest, has a decision to make — she must resurrect the ancient great wizard who once plotted to rule the world, and who is sealed within her childhood friend Lucien Renlen. The only thing that can undo the seal is a virgin’s maiden kiss. Facing imminent danger, Yoko puts her lips on Lucien’s, and in that moment, a dark and powerful energy fills the air. The strongest, wildest, and most beautiful protagonist, the legendary wizard Dark Schneider, is finally revived! Netflix Series "BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- https://www.netflix.com/title/81281582 Subscribe: https://bit.ly/33okaL0 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with 222 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries, feature films and mobile games across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- | Trailer | Netflix Anime https://www.youtube.com/NetflixAnime When evil forces threaten to resurrect Anthrasax, the God of Destruction, the Kingdom of Meta-llicana calls on a volatile dark wizard for help.
    https://www.youtube.com/watch?v=_Iqc-dG8peA&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Haziran 2022; 16:13:55 >




  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Anime çıkmış hiç izlediniz mi nasıl ?

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Nyaa.si de tr altyazılı olarak çıkmıştı oradan indirip ilk 5dk sına falan bakabildim. Fena gözükmüyor. Çizimler beklediğimden iyi gibi. Bence izlenebilir bir anime olmuş. Ama tabii bu 5dk dan çıkardıklarım. İş çıkışı düzgün bir şekilde izleyeceğim.

    Gene de önceden dediğim gibi beklentisiz izlemekte yarar var. Komedi anti-hero dark fantezi aksiyon ve fan servis odaklı bir anime.

    İlk 6 bölümlük versiyona kıyasla çok özenilmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 30 Haziran 2022; 15:44:48 >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam bende akşam başlayacağım. :)

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Bence ecchi anime olarak olabileceği top nokta seinen kill la kill. Onun kadar popüler olamaz tabii ama anime olarak o civarda bir kalite beklemek doğru olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    İlk bölüm itibariyle ben beğendim ama herkese hitap edecek bir anime değil :)

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    2 bölüm izledim. 6 bölümlük versiyona göre çok daha iyi olmuş. Sahnelerin absürdlüğüne gülüyorsun :)

    Yüz ifadeleri zayıf kalmış. Onun dışında animasyonlar çizimler gayet iyi bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Temmuz 2022; 0:3:48 >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Bende ilk 3 bölümü bitirdim. Şuanlık öyle aman aman bir ecchi yok giriş seviyesi ecchi var. Kafa dağıtmalık güzel bir anime olmuş bence. Bu arada bende eski serinin ilk bölümünü izlemiştim eskisinden bazı yerleri değiştirmişler evet.

  • Bölümler ilerledikçe ecchi seviyesi artıyor izleyecekler bunu bilerek izlesin :)

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Dio nun seiyuusu gene döktürmüş. Kim hangi bölüm söylemeyeyim. Bastard!! Ankoku no Hakaishin (ONA) (BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy) (2022) (2. Sezon 2023'te) 

  • Animenin ilk part ını bitirdim ve beklediğimden daha çok eğlendirdi beni diyebilirim. 88 yapımı ovasını izlemiştim bunun komedi sahneleri güzel yapılmış versiyonu gelirse izlerim diye düşünüyordum ki tam istediğim kadar güzel komedi sahneleri barındırmasa da beklediğime yakın bir şeyler elde ettim.


    OST leri naruto nun OST lerini yapan Takanashi, Yasuharu tarafından yapılmış. OP(Coldrain), ED(Tielle). Yönetmeni goblin slayer ve girls' last tour un yönetmeni. Stüdyo ise tokyo revengers tan bilinen LIDENFILMS.


    Yönetmen genelde mangaya sadık işler yapmasıyla bilinir. Burada da aynı şekilde devam etmiş. Tokyo revengers yüzünden pek sevilmeyen LIDENFILMS ise bu animede çok iyi iş çıkarmış. Çizimler ve animasyonlar çok çok iyiydi. Yüz ifadeleri ve birkaç karakter etkileşimi gibi göze batan yerler vardı yok değil ama bence böyle bir konuya sahip bir anime için fazla bile çalışmışlar. Hatta izlerken Berserk i de böyle yapacaklarsa bu stüdyoya berserk reboot u yaptırsınlar diye düşünmedim değil. Seiyuu ların çoğu bilinen seiyuu lar ve hepsi mükemmele yakın iş çıkarmışlar. OST ler ise az ama öz kullanılmış. OP nin metal olmayıp rock olmasını yadırgamıştım ama OST metal eksiğini kapattı denebilir.


    Bu animeyi konu odaklı düşünüp izlerseniz pek zevk vereceğini sanmam çünkü başından sonuna kadar fan service, ecchi, dark fantasy odaklı bir anime. Konusu klişe, işlenişi kopuk, kendini tekrar ediyor ve içerisinde saçmalıklar var. Zaten animenin öyle bir amacı da yok. Konuya kafayı takmadan kafa dağıtmalık komedi odaklı, ecchi, seinen, dark fantasy animesi istiyorsanız bir şans verebilirsiniz. Sahnelerin absürdlüğü beni bu animede baya güldürdü. Bilmiyorum belki de moduma uygun zamanda izlemişim.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Darsh bu kadar uğraştığına göre 500yen o zamanlar değerliymiş demek Kappa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 2 Temmuz 2022; 13:51:4 >




  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Animeye dio geldi zannettim adamın sesi çok baskın yaw. :)

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.