Şimdi Ara

Başladığınız oyunları bitiriyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiden kaydetme yoktu, bir başladın mı sonuna kadar gitmen gerekiyordu. Tabii, eski zaman geçti gitti, teknoloji gelişti. Emülatörler, harici hafıza kartları, dahili hafızalar ortaya çıktı. Oyunlarda yeni bir döneme girmiş olduk.

    Peki, oynamakta olduğunuz oyunları bitiriyor musunuz?

    Çok eskiden, oyun zorsa haliyle diğerlerine atlardık ama şu anda oyun oynarken bitirmeye odaklı oynuyorum. Ps2'de God of War'da ilerliyorum. Bakalım nasıl bitecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >





  • genelde bitirmeye oynamam..ama oyunun hikayesine inaniyorsam nadiren adi ustunde oyun once eglence...cunku oyunu bitirirseniz o oyunu tekrar oynama ihtimaliniz azalir.sonunda da anlatilan bir kac resim kisa video ama o oyunu bitirdim algisi iyi degil.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Mayıs 2020; 21:39:59 >




  • eğer oyun sürükleyiciyse mutlaka bitiririm. ama oyundan zevk almıyorsam yarıda bırakıp bir daha o oyunu oynamam genelde. İnceleme puanları yüksek olsa bile ben eğlenmiyorsam zorlamam kendimi bitirmek için.
  • Eğer oyuna ilk dakikalarından kanım ısınmışsa bitiririm.Bitecek oyun zaten kendisini ilk dakikalarından ele verir.Zor,bitirilmeyecek oyun da kendisini belli eder.Ben her oyunu bitirdiğimde çetele tutuyorum.Kategori yaptım.mesela Pc oyunu,Snes oyunu,Gameboy oyunu,Switch oyunu gibi.
  • bence oyunlar bizi bitiriyor...haggar ayni gorunuyor ama adam 1943 dogumlu yani ...77 yasina girdi.dede oldu dede...retro oyunlarda bir yere kadar bu oyunlari salonlarda oynadigimiz zamanlar dun gibi simdi hepsine sahibiz ama biz eskidik onlar daha anlamsizlastilar.bizle birlikte onlarda tarih olacaklar.dun sasirdigimiz bugun basit geliyor.biz cocuklugumuzu ariyoruz ama gercekler aci tabii.nerede atari salonundaki street fighter 2 nerede simdiki ...oyun ayni oynayan farkli.yuzbinlerce saat oynadik hatirladigimiz belki bir kac saati.
    https://www.boxerdergisi.com.tr/fotohaber/atari-salonu-kavramiyla-tanistigimiz-80li-yillarin-cepleri-bosaltan-oyunlari-38302




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 5 Mayıs 2020; 1:31:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başladığım oyunu mutlaka bitiririm. Yarıda bırakırsam, yarısına kadar oynadığım zamanım boşa gidiyor çünkü. Bu şekilde bütün oyunlar yarım kalır.

    Tabi çok eskiden yarım bırakıyordum, ama artık başladıysam mutlaka bitiriyorum.
  • Eskiden kaydetme yoktu derken neyi kast ettiniz bilemiyorum ancak (klon konsollarda kayıtcolayı olmayabilir) eski konsollarda da oyununa göre kayıt olayı vardı. Mesela 8bit olanlardan zelda oyunlarında mevcuttu. 16bitlerde zaten vardı_oyununa göre yine tabi- (SNES, Mega Drive...) diğer bazılarında da bölüm kodları vardı tekrardan başlamamanız için. Oyunları bitirmeden bırakmazdım çünkü oyunlar değerliydi ulaşmak şimdiki gibi kolay değildi çok zordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeNoPrisoner -- 7 Mayıs 2020; 23:39:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sizin gibi, başladığım oyunu, ilk başta sıkılmazsam sonuna kadar götürürüm. Üç beş gün içinde MediEvil'ı ve Gow'u bitirdim. Şu karantina günleri iyi geldi :)

    Oyun özelinde değil de konsol genelinde konuşursak oyunlarda kayıt özelliği yoktu. Cihazın kendi hafızasını kastediyorum. Renkli kasetli, Famicom kopyası olan cihazlarda Japonca oyunlarla oynardık. Mesela Juju Densetsu'yu (Amerikan haliyle Toki) bu şekilde, yavaş yavaş, ilerleye ilerleye bitirmiştik kardeşle. Birkaç saatimizi almıştı. Diğer oyunları ise kodla, krediyle bir şekilde bitiriyorduk.

    Tarz değişmedi. Bana sorarsanız oyunu başladınız mı bitirmek gerekiyor. Oyun bir bulmacadır, o bulmacayı çözebildiğiniz oranda beyniniz kuvvet kazanır. "Üff, sıkıldım; başkasına geçelim, ..." demek oyuna hakarettir :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zaten oyuna rahmetli babam yurtdışından getirtip 139 mark verip almıştı ki durumumuz pek iyi olmadığı halde (zelda 2) hadi bıraktım ben beğenmiyorum başka oyun istiyorum de istersen:) ama o günlerdeki tat maalesef artık yok. Bir şeyler ile ilk kez karşılaşmaktan mı yoksa çocukluğun verdiği gaz mı bilemiyorum ama heyecan duyamıyorum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 bitirememek takıntı olmuştu. Eğlence yerine görev gibi oynardım. Tam çözüm anlatan sitelerden çıkmazdım. Yan görevlere kadar sömürürdüm.
    Uzun zamandır oyun oynamıyorum ama yakında başlayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castlevania'yı bitirdim. Hem de orijinal konsolda :)

    Başladığınız oyunları bitiriyor musunuz?

    Başladığınız oyunları bitiriyor musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.