Şimdi Ara

baskı balata bitti dediler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    geçende 6. viteste otoyolda giderken dik rampada 5. vitese atmadım ama göstergede vites 5e düştü gösterdi ve motor devri fırladı hemen, anında kendim 5 e düşürdüm. aynı rampada 2 gün peşpeşe oldu bu


    deneyeceğim hocam sağolun

    Otomobil tamircisi değilim ama debriyaj balatası bitmiş olsaydı gerçekten böyle olurdu. Daha önce balata bitimine denk geldim. Seat Cordoba aracımda aynı şelide 5. viteste giderken torkun özellikle yüksek olduğu 2200 devirlerde gaz vermeye başlayınca yarım debriyaj yapar gibi kaydırmalar oluyordu. Otoyolda yokuşta hızlanmama engel olacak seviyeye geldiğinde balatayı değiştirtmiştim.


    Tahminim sizin de en yüksek viteste ve benzer devirlerdeyken hızlanmak istediğinizde devir yükselmesi ve uyarılarla karşılaşıyorsunuz.





  • niketnac kullanıcısına yanıt

    evet hocam aynı yerde 2 defa oldu

  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

    Evet bahsettiğim devirde dalgalanma bu. Geçmiş olsun baskı balatan yolunu tutmuş kaskon varsa yolda kalana kadar devam et :) Eğer yoksa doğru düzgün bi ustadan fiyat al yaptır arabanı. Yanlız aracın km sinden emin misiniz ? 48.000 de bitmesi çok entresan geldi bana. Ya km orjinal değil, ya ilk sahibi değilseniz çok kötü kullanmışlar yada ilk sahibiyseniz lütfen tam otomatik bi arabaya geçin ve arabaya eziyet etmeyi bırakın :)

  • TROJ T kullanıcısına yanıt

    Siz arabayı baya zorlamışsınız. Sanıyorum araç 1.4 ve rampa baya dik. O geri gelme esnasında balatayı zorlayarak baya bi inceltmişsinizdir tahminen. Şuan için araçta farklı bi sıkıntı yoksa devam edin derim ben. (Motor ustası falan değilim sadece sürüş konusunda tecrübeliyim.)

  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt

    hocam 2. sahibiyim, ilk sahibi nasıl kullandı bilmiyorum 2 yıldır bende :)

  • ilk mesaja ekleme yaptım

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.