Şimdi Ara

Basketbol yaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    26.07.2000 doğumluyum ve orta okul 8. Sınıfta basketbola yetenekli olduğumu fark ettim , ondan sonra basketbola yöneldim.

    Sokakta geçiyordu her günüm saatlerce basketbol oynuyordum ve açıkçası cidden iyi oyuyordum , çok seriydim biraz daha sokak basketboluna kaçıyordu ama hemen hemen bir basketbolcunun yapabildiği her hareketi yapabiliyordum ve açıkçası basketbol oynamak için gerekli basketbol zekası da gayet iyiydi.

    Boyum 1.80 evet kısa diğer oyunculara göre , ama diğerlerinden daha seri olduğum için bu yönüme çalıştım ve benden uzun oyuncuları çok güzel şekilde geçebiliyordum.

    Sonrasında bir kulübe gitmeye karar verdim gittim orda takım oyununa ağırlık verdim belli bir dönem oynadım antrenanlar yaptık. Demek istediğim şey bu yaşta bu boyda basketbola gerin dönebilir miyim şöyle düşünün bu yaşta bu boyda bir oyuncu düşünün azimle ve güzel bir performansla oynayabilir mi yoksa herşey yaş ve boy mu ?

    Yaş ve boy dolayısıyla negatif şeyler yazacak arkadaşlar yazmasın ben performansıma güveniyorum sadece yaş sıkıntısı çeker miyim veya işte kulüpler almaz mi gibi bir düşüncem var , benimle bilgi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Lütfen düşüncelerinizi paylaşın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.