Şimdi Ara

Başka Türlü Bir Şey - Bir Hayalin Peşinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gezmeyi, keşfetmeyi, bir gezgin olmayı hayal etmeyi sevenlerin mutlaka okuması gereken bir kitap. Mutlaka temin edip okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar.

     Başka Türlü Bir Şey - Bir Hayalin Peşinde


    Özcan Bostancı ve İsmail Özger, iki sıradan mühendis, yine sıradan bir iş gününün akşamında hayatlarındaki her şeyi geride bırakıp hayallerindeki yolculuğa çıkmaya karar verdiler. Işlerinden istifa ettiler ve Başka Türlü Bir Şey adını verdikleri dünya turuna çıktılar. Karadan yaklaşık 90 bin kilometre katederek 26 ülkenin 96 şehrini adımladılar. Yüzlerce insanla tanıştılar, toplamda 100'den farklı zeminde uyudular. Issız çöllerde yıldızları seyredip, okyanusun turkuaz renkli sularında köpekbalıkları ve dev kaplumbağalar ile yüzdüler. 13 ay sonra geri döndüklerinde bıraktıkları pek çok şey değişmişti; ancak en çok değişen kendileriydi.

    İşinizden istifa edip, sevgilinize rest çekip, tüm paranızı en iyi arkadaşınızla birlikte yerküreyi gezerek harcayabilir misiniz? Özcan Bostancı ve Ismail Özger, bu büyük hayali gerçeğe dönüştürdü. Yol hikâyelerinde tapınak, müze ya da saraylar yok. Sadece aşk, doğa, eğlence ve insan hikâyeleri var.
    - Tempo Dergisi-

    Can Yücel'in o şiirini hepimiz okuduk, Yeni Türkü'nün şarkısını hepimiz dinledik. Ama pek azımız o memleketi merak edip yola çıktı. Tıpkı Özcan Bostancı ve Ismail Özger gibi. Bu iki mühendis hayallerinin peşinden gidip dünyayı gezebilmek için işlerini güçlerini bıraktılar, yanlarına biraz para aldılar ve kendilerine bir rota çizdiler. Her günü birbirinden farklı bir heyecan yaşadıkları 13 aylık bu dünya turu sırasında toplam 26 ülke ve 96 şehir gezdiler.
    - cnnturk.com-

    Can Yücel'in hepimizin ezbere bildiği şiirini kendine şiar edinen iki Türk kafadarın 13 aya sığdırdıkları dünya turunu bilmem duymayanınız kaldı mı? Dünyayı gezmek istiyorsanız, yaşadığınız hayattan mutlu değilseniz bu iki gencin sitesine girip bir 8 dakika düşünün. Paranın sıkıcı hayatlarımızdan kaçmamızı önleyen bir bahane olmadığını gayet net göreceksiniz. Sonrasında durun bakalım durabilirseniz.
    - Cüneyt Özdemir, Radikal-

    Bir türlü cesaret edemediğimiz hayallerimizi gerçekleştiren iki adamın hikâyesi. Yazdıklarını okumak bile bambaşka bir kafaya sokuyor insanı, biraz da olsa hayatı indirgediğiniz anlamsız şeylerden uzaklaşıyorsunuz.
    - ekşisözlük-
    (Tanıtım Bülteninden)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.