Şimdi Ara

Başka İSS'den TurkNet’e nasıl geçiş yapılır? (Detaylı anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başka İSS'den TurkNet’e nasıl geçiş yapılır? (Detaylı anlatım)



    Ev internetinizi başka firmaya taşımak, tıpkı tarife değiştirmek kadar kolay. Evinizdeki interneti, uzun evrak işleriyle uğraşmadan ve internetiniz kesilmeden başka bir firmaya taşıyabilirsiniz. Bu içeriğimizde başka İSS’lerden TurkNet’e nasıl geçiş yapılacağını anlatıyoruz.



    TurkNet’in online başvuru sistemi sayesinde internet üzerinden yapabileceğiniz işlemlerle TurkNet’e geçiş yapabilirsiniz. Üstelik imzalamanız gereken evraklar kapınıza kadar geliyor ve böylece evden çıkmadan başvuru işlemini tamamlayabiliyorsunuz. Eski aboneliğin iptali ve geçiş işlemlerini de TurkNet hallediyor. Port kaybetme riski olmadan ve internetiniz kesilmeden geçiş işlemi tamamlanıyor.



    TurkNet'e geçerek altyapınızın desteklediği maksimum hızı uygun fiyata ve taahhütsüz şekilde kullanabilirsiniz. Adresinizde TurkNet GigaFiber altyapısı bulunuyorsa 1000 Mbps'ye varan hızda download ve upload elde edersiniz. Memnun kalmazsanız 30 gün içinde paranız iade edilir.



    Ayrıca Bkz.TurkNet GigaFiber'e nasıl başvurulur? GigaFiber nedir?



    İnterneti iptal ettirmeden TurkNet’e geçiş yapmanın avantajları neler?




    • Kısa süre içerisinde ve internetiniz kesilmeden TurkNet’e geçişiniz tamamlanır.

    • Port kaybetme riski ile karşılaşmazsınız.

    • Kurulum ücreti ödemezsiniz.

    • Devir işlemi için ücret ödemezsiniz.

    • Gigafiber altyapısındaysanız 1000 TL’ye kadar; fiber internet, ADSL veya VDSL altyapısındaysanız 240 TL’ye kadar cayma bedeliniz TurkNet tarafından karşılanıyor. Bu tutar TurkNet faturanıza indirim olarak yansıyor.



    Başka İSS'den TurkNet’e nasıl geçiş yapılır? (Detaylı anlatım)



    Başka firmadan TurkNet’e nasıl geçilir?




    1. TurkNet’e geçiş için kimlik ve adres bilgilerine ek olarak mevcut internet operatörünüze ait “hizmet numarası” bilgisi gerekiyor. Bu bilgi bazı firmalarda “devre numarası” veya “xDSL numarası” olarak da adlandırılabiliyor. 17, 18 veya 88 rakamları ile başlayan 10 haneli bir numaradır. Hizmet numarasını öğrenmek için faturanızı veya sözleşme belgelerinizi inceleyebilirsiniz. Alternatif bir yöntem olarak e-Devlet’e giriş yaparak Sabit Hat Sorgulama bölümünden de hizmet numarasını öğrenebilmeniz mümkün.

    2. Hizmet numaranızı öğrendikten sonra İnternet Abonelik Başvurusu sayfasından veya 0850 288 80 81’i arayarak başvurunuzu oluşturun.

    3. TurkNet Online İşlemler veya TurkNet mobil uygulamadaki Belgelerim menüsüne kimliğinizin iki yüzünün fotoğrafını ekleyin. İmzalamanız gereken belgeler için 24 saat içerisinde TurkNet’in kurye ekibi sizi arayacak ve randevu oluşturacak. Belgeleriniz kapınıza kadar gelecek ve imzanız alınacak.

    4. Belgeleriniz TurkNet tarafından kontrol edildikten sonra 0850 288 80 80 numarasından aranacaksınız ve geçiş için sesli onayınız alınacak.

    5. Sesli onaydan sonra TurkNet eski İSS’niz ile iletişime geçecek ve geçiş işlemlerinizi yapacak. Bu aşama maksimum 48 saat sürecek.

    6. Geçiş işlemi tamamlandıktan sonra tarafınıza SMS ve e-posta ile bilgilendirme mesajları gönderilecek. Modeme girmeniz gereken kullanıcı bilgileri bu mesajda yer alacak. Modem arayüzüne girmeyi bilmiyorsanız TurkNet’in Modem Kurulum sayfasındaki bilgileri inceleyebilir veya 0850 2887874 numaramızı arayarak TurkNet’in Net Uzmanlarından destek alabilirsiniz.

    7. Modeme yeni kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra TurkNet’i kullanmaya başlayacaksınız.

    8. Eski operatörünüzden size cayma bedeli yansıtılırsa, bu bedeli TurkNet faturalarınızdan düşmek için taahhüt bozma faturasını TurkNet Online İşlemler, TurkNet mobil uygulama veya 0212 216 55 60’a faks çekerek TurkNet’e iletmeniz yeterli.



    Detaylı bilgi için TurkNet’in başka operatörden geçiş sayfasını ziyaret edebilirsiniz.









  • Gigabit altyapı olmadıktan sonra kim niye türknete geçsin artık? Eskiden akkli zamanlarda tam sınırsız diye geçiliyordu, sonra bir ara ucuz diye geçenler vardı, taahhütsüz olması enflasyon yokken avantajlıydı şimdi o bile dezavantaj haline geldi. Türknete geçmek için benim gözümde hiç bir sebep kalmadı.
  • Fiyat ucuz olursa zaten geçen geçer böyle konulara gerek kalmaz.

  • İşin suyunu çıkarttınız artık. Her gün farklı bir Türknet haberi.

  • Netspeed ten Turknet e geçtim gecicem 3 ay degistiremezmisim Netspeed te 3 ayım doldu 3 ay muhabbeti varmış 3 ay bir operatörü terk edemiyormusuz Turknet gecemedik bir türlü hata verdi Türk Telekom izin vermiyor artık geçişlere bilginiz olsun zorluk cikartiyor Turk Telekom elinden gelen herşeyi yapicaktir millete Farklı iseler kaliteli hizmet sunabilmek için elinden geleni yaparken Türk Telekom sorun çıkartıyor Hep bu böle olmustur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabit altyapı olmadıktan sonra kim niye türknete geçsin artık? Eskiden akkli zamanlarda tam sınırsız diye geçiliyordu, sonra bir ara ucuz diye geçenler vardı, taahhütsüz olması enflasyon yokken avantajlıydı şimdi o bile dezavantaj haline geldi. Türknete geçmek için benim gözümde hiç bir sebep kalmadı.

  • İlginç şekilde konu yine Türknet ‘e bağlandı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TürkNet ciğim! zırt pırt buraya sağa sola sonu gelmeyen reklamlar verip bütçe harcayacağına o bütçeyi altyapı çalışmalarına harcasanız daha iyi olur BENCE, sizin için de faydalı bizler için de faydalı bir iş olur BENCE.

  • Tam tersi Türknet'den başka ISS'ye geçtim gece yarısı sürekli kesilen ve Türknet'in telekom arızası diye salladığı internetim başka ISS'ye geçeli 4 aydır bir kere bile kopmadı.


    Türknet'e bir daha elimi sürmem...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Temmuz 2022; 21:45:48 >
  • Fiyat uygun olsaydi ben geçecektim Şok net kullanıyordum simdi Comnet e geçiş yaptım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...ve Turknet geçiş işlemleri tamamlandıktan sonra verilerin sızdırılıp Digitürk vb dolandırıcılar tarafından aranmak.
    ( Eklemeyi unutmuşsunuz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahkum021 -- 6 Temmuz 2022; 21:24:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber Altyapı Yok BOL BOL Reklam var bizden kazandıklarınızı reklama değil FİBER'e gömün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 6 Temmuz 2022; 21:25:7 >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Haber değil bu reklam.

  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Hangi ISS ve ne kadar farklı bir deneyim yaşadın şimdiye kadar.

  • emregnu kullanıcısına yanıt

    İnsanlar müşteri hizmetlerini hiç sevmiyor ama benim müşteri hizmetleri ile pek işim olmadı internet hiç kopmadığından hani direkt öneri babında değil, ben comnet'e geçtim. Zamdan etkilenmemek için de yıllık ödeme yaptım.


    Şimdilik memnunum yani, benim en büyük sorunum internet kopmasıydı comnet'e geçince bir daha hiç kopmadı. Şuan 4. ayındayım, ama m.hizmetleri ile alakalı çok şikayet var her sorunda "bizlik bir sorun gözükmüyor." gibi geçiştirici cevaplar veriyorlarmış vs...


    Vdsl kullanıyorum hız testinde 94mbps falan alıyorum genel olarak.


    Deneyimlerim bunlar, öneri değildir. Benim için en önemli şey internetin kopmaması, haliyle ben memnunum. Bir de ana konusundaki eleştirilere bakın derim geçmeyi düşünürseniz, epey eleştiren de var çünkü Başka İSS'den TurkNet’e nasıl geçiş yapılır? (Detaylı anlatım) 





  • Zaris kullanıcısına yanıt

    çok teşekkür ederim hızlı cevabın için.

  • Kurulum ücreti ödemezsiniz. diyor ama Kurulum ücreti veya modem ödedim :=) zorunlu veriyor :):)

  • reklamın tam tersini yaşadım. 9 yıllık turknet birlikteliğimi 30 saniyelik edevlet iptali ile sonlandırdım. superonline 500 mbit fiber ve tv+ üst paket ile 206 tl ödeyerek taahhüt ettim mutlu mesut yaşadım. :D

  • Ben sözleşmem bitince kapattırıp yurt dışına çıkayım da biraz kafa dinleyeyim. Zaten bir kaç ayım kaldı ve oy da kullanasım yok : Yoruldum iyice; şu ülkede gün geçtikçe, daha çok belim bükülüyor gibi hissediyorum.

  • Mrb arkadaşlar Türknete yaklaşık 1 haftadır geçiş yaptım. Benim hız 50 mbps ben bunu 100 mbps yapayım dedim. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Hızı 100 yaptık ama yaptıktan sonra modemin fişini çıkardım. Artık hızım 2-3 mbps oldu. Bunun sebebi nedir? Hiçbir şey ile oynamadık sadece hız yükseltmesi yaptık. Ayrıca türk telekomdan türknete geçtim. Türk telekom alt yapısını kullanıyorum. Türk telekom bilerek böyle yapmış olabilir mi?

  • forum.reklamhaber.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.