Şimdi Ara

Başka ISS'den Millenicom'a nasıl geçillir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soruyorum çünkü 3. haftaya gireceğiz, gerek telefonla arama, gerek whatsapp'dan yazışma ve gerekse forumdan özel mesaj yolu ile bir dirhem yol kat edemiyoruz. TurkNet'in Muğla bölgesinde ki hizmetinden memnun değilim. İronik mi? Trajikomik mi nasıl yorumlarsınız bu olayı bilmiyorum ama durum böyle. Akşamları bir kaç saat oyun oynayayım diyorum onda da TurkNet rezaleti ile cebelleşiyorum ve Millenicom artık iflas mı edecek, yoksa müşteriye mi ihtiyaçları yok ben anlam veremiyorum bu duruma.



  • TurkNet devre numaranız ile geçiş başvurusu yapmanız gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NT2L

    TurkNet devre numaranız ile geçiş başvurusu yapmanız gerekiyor.
    Kardeşim sorun bu mu sanıyorsun? Adamlarla iletişimde sorun yaşıyoruz, başvuru kısmına gelemiyoruz ki, her yerden adres alıyorlar, şu kadar hız alırsınız diyorlar, iyi tamam işlemleri gerçekleştirelim diyorum ve gerisi yok işte. Neden diğer ISS'lerde olduğu gibi sitelerinden evrak çıkartıp dolduramıyoruz? Ben bunu yapıp başvurumu göndermiş olsam 3 hafta önce geçişim tamamlanmış olabilirdi. Ben neden geçiş için illa ki canlı birisinin işlemleri yapması gerekliliğine mecbur bırakılıyorum onu anlamıyorum ki zaten onlarla da bir yere varamıyoruz.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Geçiş için sizinle ilgilenmiyorlarsa, arıza olduğunda da ilgilenmeyebilirler. Bence bulaşmayın.
    Ben FixNET öneririm. Pahalı derseniz OrisTelekom da var. Ancak Oris i hiç denemedim ne desem yalan olur. Aktif olarak FixNET kullanıyorum şuan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • belki müşteriye doymuşlardır
  • Millenicom a geçmeyin hocam en güzeli. Konumu onuyun anlarsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim allah kurtarsın.Benimde başvurum 3 hafta sürdü başvuruyu iptal ettim.Talebi geri çekmemişler hiç biryere başvuramıyordum.Bugün arayıp başvuru yaptım tekrardan kendi hatalarından kendileri başvuru alamıyordu.Sonra çözdü aldı başvuruyu 15 dk sonra iptal ettim(adam bide 15 dkda millenicomla ne sorun yaşadınız diyor bağırıyor...) tekrar uğraşamam her yere yazdım iptal edildi diyorlar.Kurtulmak için bile uğraştırıyorlar şimdi her dakika arıyorlar ulan dönüş yapılacak diyip durduklarında hiç aramadılar.Uğraşma bence. Ama dikkatli iptal et edeceksen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: millenicom

    Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
    şikayet konularına hiç bakmıyorsunuz ama bi fırsat gördüğünüzde hemen cevap veriyorsunuz konuya sizce bu etik mi ?
  • Bende persembe gununden beri bekliyorum insallah keyifleri gelirse baglancak internet
    Başka ISS'den Millenicom'a nasıl geçillir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.