Şimdi Ara

Başarı Teknik Servis Garantili Ürüne 300 TL Onarım Ücreti İstedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eşimin garantisi devam eden Samsung Telefonunu Kasım 2016'da ekrana görüntü gelmemesi sebebi ile Başarı Kadıköy servisine verdik, birkaç gün içinde anakartı değiştirip verdiler. Aynı arıza 2,5 ay sonra yine tekrarladı aynı servise verdik mekanik arıza deyip onardılar.
    Son olarak garanti bitimine 1 ay kala 17 Ağustos'ta tekrar aynı arızayı yaptı yine aynı servise verdik, bu kez garantisi bitti diye işlem yapmadan iade etmeye kalktılar faturayı götürüp durumu düzelttirdim, 2-3 gün sonra Internetten kontrol ettiğimde "Fiyat Bilgisi Verilecek 300 TL" yazıyordu, birkaç kez telefon ile aramam sonucu yetkili olduğunu sandığım kişiye ulaştım, başkası cihaza müdahale etmiş gibi saçma sapan bir şeyler söyleyerek cihazı garanti dışı bırakmaya çalıştı, cihaz servisinizden başka bir yere ya da kişiye verilmedi, her ne oldu ise servisinizde olmuştur dedim.

    Sonrasında servis yetkilisi araştırıp size döneceğim dedi ve tabi dönmedi, ertesi gün Internet sitesinden kontrol ettiğimde "fiyat kabul edilmedi müşteriye iade" yazıyordu, bunun üzerine bilgi almak için birkaç kez müşteri hizmetlerini aradım ulaşamadım en son inat edip telefonda 46 dakika bekledim ve yine ulaşamadım.

    Bunun üzerine Samsung müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım sağ olsunlar ilgilendiler, iki kez beni arayıp durum hakkında bilgi verdiler ve şu anda servisin sitesinden kontrol ettiğimde, durum "üreticiden malzeme bekleniyor"a döndü.

    Bunları göz önde bulundurarak, Başarı Teknik Servis'e cihaz vermeden önce düşünmenizi öneririm.

    Edit: Düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 4 Eylül 2017; 14:1:26 >







  • Samsung'a şikayetim sonuçlandı telefonun 2.kez anakartı değiştirilerek bu gün teslim edildi, umarım bununla 5-6 ay gider, çünkü garantisi 3 gün sonra doluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.