Şimdi Ara

Barack Obama, Netflix'te yayınlanacak yeni doğa belgeselinin sunucusu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Barack Obama, Netflix'te yayınlanacak yeni doğa belgeselinin sunucusu oldu



    Eski ABD Başkanı Barack Obama, dünyanın dört bir yanındaki vahşi yaşamı konu alan beş bölümlük bir belgeselde yer alacak. Yakında çıkacak olan Netflix belgeseli Our Great National Parks'ın sürpriz anlatıcısı olarak karşımıza çıkan Barack Obama'nın, geçtiğimiz Şubat ayında Higher Ground Productions aracılığıyla Netflix ile bir belgesel üzerinde çalıştığı duyurulmuştu. Ancak bu duyuruda eski ABD başkanın sunucu ve anlatıcı olarak görev yapacağından bahsedilmemişti.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in popüler dizisi The Umbrella Academy'nin 3. sezon yayın tarihi açıklandı



    Our Great National Parks isimli doğa belgeseli 13 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak



    Barack Obama, Netflix'te yayınlanacak yeni doğa belgeselinin sunucusu oldu



    Sunuculuğu Barack Obama'nın yaptığı Our Great National Parks isimli belgesel, 13 Nisan'da Netflix'te başlıyor. Obama, Our Great National Parks filminin fragmanında “Yürüyebilen bir balık. Dalgaları yakalamak isteyen sörf yapan su aygırları. Dünya üzerinde başka hiçbir yerde bulunmayan türler... İnsanlık bu vahşi yerleri korumaya başladığında, ne kadar önemli hale geleceklerini bilmiyorduk. Nesli tükenmekte olan türler için bir sığınak ve bilimsel araştırmalar için bir yuva." sözlerine yer verdi.



    Belgesel, Kaliforniya'daki Monterey Körfezi'ndeki parklardan, Kenya'daki Tsavo Ulusal Parkı'ndan ve Endonezya'nın yağmur ormanlarındaki Gunung Leuser Ulusal Parkı'ndan görüntüler içeriyor. 











  • "İftara doğru"
  • Puahahaha

    Bombaladığın ülkelerde pek yaban hayatı yok, oradan yırtıyorsun, hadi yine iyisin



    Bir 10 sene sonra Zelenski'de dünya turnesine çıkarsa şaşırmam :)
  • Merak ediyorum izleyeceğim
  • bu herif 30 tane savaş çıkartıp barış elçisimi ne seçilmemişmiydi.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Obama'nın başkanlık yaptığı dönem ekonomik krizin başlangıcıydı ama adam ülkeyi çok hızlı bir şekilde silah satarak ABD ekonomisini düzeltti , kim takar ki diğer ülkeleri. Yerine geçenleri de gördük her yaptıkları gereksiz şeyler ABD'yi karıştırdı, birisi güç gösterisi yapıyor diğeri havadan sallıyor. Bence tekrar başkan olmalı Obama ama kendisi ister mi bilemem, adam ülkesini batmaktan kurtardı diye savaş suçlusu oldu. Bu arada sonraki başkan %90 bayan olur, şuanki yardımcısı bayan olduğundan Biden'ın suikaste uğrama ihtimali de az değil!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.