Şimdi Ara

Banyo tavana akıllı şerit led - 10 metre

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Geçen yıl aldığım harabe haldeki evi tadilat ederken zaten muhtemelen satamam bari fantastik olsun diye elimdeki bir miktarı da kendi keyfime ayırarak Banyonun tavana 10 metre akıllı şerit led döşeme kararı aldım.

    Öncelikli sorun piyasadaki smart ürünlerin 10 metrelik ürünlerinin olmaması, Philips hue nin 2 metresinin bile 700 civarında bulunması vb. sorular sonucu derinlemesine bir araştırmaya girdim. Bu süreçte bulduklarımı hem burada paylaşırım hemde fikir alışverişi yaparız diye konuyu açıyorum.

    4 metreye 1.70 lik bir banyom var, uzunlamasına giriş, dikdörtgen yapıda. En sona bir jakuzi koyup karşısına Philips Ambience koyarım diye düşünüyorum. İçerisi genel olarak parlak siyah seramik olur diye planlıyorum. yukarıda da pvc taban olacağı için kablolar sıkıntı çıkarmaz.

    Evde zaten fantastik olsun diye yapacağım ek harcama sadece banyoda olacak. Geri kalanı zaten klasik. Lakin bu banyodaki kenarlardan led mevzusunu bir türlü çözebilmiş değilim.

    Mevcut şerit ledlerin çoğu zaten suya dayanıklı, bu konuda sıkıntı yok. Ancak uzun olanlar kumandalı, kumandasız olanlar ise hep 1-2 metre, oysa ki benim daha uzun yapıda bir led kullanmam gerektiğini düşünüyorum. Banyoyu yarıdan duşakabinle kapatsam bile yine bir 5 metre civarında ihtiyacım olacak.

    Şimdilik aklıma gelen detaylar bunlar, Bu konuda daha önce tüm odayı döşemiş veya böyle bir sistem görmüş birisi var mıdır ? Yardımcı olabilir misiniz ? Fikir verebilir misiniz ?

    Smart led şeritkarşılaştırmaları ile ilgili kaynak =>https://smarthomesolver.com/reviews/ultimate-smart-light-strip-comparison/

    Şimdiden teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.