Şimdi Ara

bankadaki paralara el konulur mu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
9.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cem kullanıcısına yanıt

    hehehe 15 temmuzu bahane edip alakasiz kac kisinin parasina el kondu da ses cikti zannediyorsun hocam



    ha secim yaklasiyor diye evet belki yemez ama yapabilirler, eger yapmiyorlarsa kendileri baska bir yol buldugu icindir. yoksa yemeyeceginden yapmamazlik yapmazlar emin ol, isterlerse gayrimenkulune kadar el koyarlar kimse sesini cikaramaz kolay kolay.

  • Olmaz diye bir şey yok Lübnan yaptı bunu. Geçen sene bankadaki dolarini insanlar devletin belirlediği kura göre çekebildi. Atiyorum dolar 12 tl iken parani ancak 8 tl den çekmene izin veriyorlar.
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

    Suriyelileri alacak enayi bir ülke vardı bizi avrupadan kimse almaz nereye çıkıp gidelim? Hangi ülke milyonlarca göçmeni alır ki? Doların artmasından savaş çıkması zaten saçmalık.

    İthalatı daraltmakla birşey elde edemezsin. Millet eline geçen her parayı dolar yapar. Salak mı türk lirasında kalıp fakirleşsin? 98 yılında bilgisayarı dolar olarak ödeyip almıştık tl kurunu düşükten hesaplıyordu satıcı.

    Doları arttırmakla öyle iphone siparişini falan düşüremezsin. Alacak olan yine alır. Keşke bu kadar batacağını bilseydim tüm paramı arabaya hatta telefona gömseydim. Tl tutan fakirleşir. Devlet bu parayı düşünmüyor sürekli değeri düşüyor vatandaş olarak enayi ben miyim?

    Iphone ve trafikteki arabaların yaşı ne zamandır zenginlik göstergesi oldu ki? Sıfır fiat egea, clio gibi bir arabanın nesi zenginlik? 2001 yılında kriz varken yine yollarda 90'ların arabaları geziyordu. Hepimizde nokia telefonlar vardı o zamanın iphone'u oydu. Kriz var ekonomi bozuk diye arabalar yok olacak tofaşlar reno9'lar mı ortaya çıkacak? Dolar 8 lira civarından 12,5 olmuş neredeyse yarı yarıya fakirleşmişiz hala neler diyorsunuz.

  • Bankada paramı var aq borçtan başka bişey yok bankada.Evet borçlara el koyabilir
  • Kredi borçlarım var, onlara el koyup ödeyebilirler. Sayelerinde mal sahibi olabilmek için faiz’e bulaştık. Borçlanmadan çöp alamaz olduk.
  • Şirazesini yitirmiş otokratik yönetim bunu deneyecektir.

    Bir sabah döviz hesapları yarı fiyatına TL ye çevrili olarak bulursanız şaşırmayın.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

    Faize bulaşmadan bu devirde birşey alamazsın ki. Eskiden banka bile kullanmayan insanlar vardı haram diye. Banka krediyi boşver kart bile kefilsiz vermiyordu. Vergiyi bile tahsil edemeyince taksitlendirip faiziyle alıyorlar.

  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Anlamadigjniz kisim su, tum ulkedeki herbir bireyin hesaplarindan bahsediyoruz. 15 temmuz bahanesiyle feto + sozde fetocu gosterilen muhalif tayfanin belli kisilerin hesaplarina, mallarina cokmus olabilirler. Fetoculer zaten ses cikarmayi birak kacma derdindeydi. Buradaki mevzu bir fiil halkin tamami. insanin 1 cani, 2 parasi. Boyle birsey yapacak gucleri var ama yemez, yaparlarsa zaten diktatorluk gelmis olur ozamanda padisahim cok yasa sesleri yukselir. Oyle olunca birak parayi herkes padisahin mali olur.
  • Kelise kullanıcısına yanıt

    15 temmuzda içeri alınan savcı ve hakimlere ahim kararı ile tazminat ödeyeceğiz. Sen daha dur o el konulan şirketlerin paraları misli ile ödenecek.

    Ama ortada ne Erdoğan olacak o gün ne akp.

  • İnanıyorum ki ,18 yaşından 60 yaşına kadar ülkenin büyük bir kesimi bankalara borçlu .Sebebi fazla harcama yaptıkları için değil ,yaşamaya çalıştıkları için .
    Vatandaşın parasına el koyacağına bunların mal varlıklarına el koyacaksın ki vatandaş rahatlasın.
    Sırf biz yiyelim diye bir nesli donuna kadar borclandirdilar .
  • Benim bildiğim kadarıyla bankadaki dolarları euroları zaten teminat olarak gösteriyor devlet yanlış biliyorsam birisi doğrusunu söylesin
  • Koyar size tc devlet tahvili verdim der geçer
    Döviz cekip yastik alti da yaptırmaz bir khk ya bakar. fazla miktarda zaten Cektirmez cekenede uzun zamandır TC kimlikle işlem yapıyorsun geri getir dövizi der zorla alır.

    Tek adama yetkiyi verirken eyiydi şimdi etki zamani
  • 2 sene önceden bugünleri görerek dövizimi kiralık kasada tutuyorum. Bunlar makam mevkilerini korumak için herşeyi yapar. Şaşırmam.
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

    Evde tutmaya korkanlar için en iyi seçenek bu. Kiralık kasalara bir şey yapamazlar. Fiyatları öyle uçuk rakamlar değil. Sonuçta para koyulacak kadar kasaların yıllık ücreti 100-200TL arasında diyordum ki tekrar baktım. Küçük boylar 250TL'den başlayıp 650TL'ye kadar gidiyor.


    www.tml.web.tr
    Bankaların 2021 Yılı Kiralık Kasa Ücretleri [Tablo] | Anasayfa
    http://www.tml.web.tr/konu-35.php

    Kasa boyutları;


    Küçük Boy Kasa 11,5 cm x 24,5 cm x 41 cm


    Orta Boy Kasa 16,5 cm x 24,5 cm x 41 cm


    Büyük Boy Kasa 26,5 cm x 24,5 cm x 41 cm

  • Direkt el koymak gibi bir şey mümkün değil. Yalnız döviz cinsi varlıkları sabit kurdan çevirmeye zorlayabilirler veya çekemezsin diyebilirler.

  • seçimi yine kazanırlarsa neden olmasın?  

  • fractal design kullanıcısına yanıt

    Banka şubelerindeki kasalar da sıkıntılı.

    Mesela bizim bir kamu bankasında 1 tane var.

    Etraf karışıp da millet kapının önünde "paramızı verin" diye bağırırken kasa için içeri kimseyi almazlar, şube kapalı olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 24 Kasım 2021; 9:36:57 >
  • Eskiden "Bir enkaz devraldık" diye bir laf vardı. Enkaz yine iyiymiş, içinden işe yarar bişeyler çıkar.

    AKPnin yerine seçilecek olan iktidar ancak içinde parazitler olan kül veya cüruf devralacak.

  • Kelise kullanıcısına yanıt

    2023 öncesi öyle bir numara çekerlerse, seçimin de çeşitli bahanelerle erteleneceğini, yapılsa bile sıkıyönetim şartlarında, sandık başına gözlemci sokmadan olacağını anlamak lazım.

  • O kadarına cesaret edemezler. En fazla haftada 2000 dolar çekebilirsin falan derler ki o bile zor.

    Kimse dövizi sabit kurdan çevirmeye kalkamaz. Tüm bankacılık sistemini çökertirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 24 Kasım 2021; 9:45:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.