Şimdi Ara

Banggood sitesinden alınan Drone DHL ile gönderiliyor, Bahreyn ne alaka

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Banggood dan 24.Kasım.2020 de bir Drone satın aldım. Satıcı kargo alternatifi sunmadığı için, mecburen tek yöntem olan Express Shipping seçtim. Kargo hareketleri aşağıdaki şekilde;


    Tracking Info: 5817726250 via Express Shipping

    Expected delivery date:


    2021-01-02 21:20:11

    • Nov 25, 2020 05:25 Package has been sterilized and shipped out.
    • Nov 24, 2020 01:55 Our warehouse has started packing your items.
    • Nov 24, 2020 01:42 Order submit.


    Buraya kadar her şey tamam. Kargo takip numarasının DHL'e ait olduğunu tespit ettim. Ancak kargoyu DHL den takip ettiğimde 7 gündür aşağıdaki durumda ;



    Waybill: 5817726250 Shipment information received Thursday, November 26, 2020 at 22:23

    Origin Service Area: BAHRAIN - MANAMA - BAHRAIN

    Destination Service Area: ANKARA - CANKAYA ANKARA - TURKEY

    1 Piece

    • JD014600008387157762


    Thursday, November 26, 2020 Location Time

    Shipment information received BAHRAIN - BAHRAIN 22:23


    Analamadığım olay şu, benim bildiğim "Shipment information received" henüz kargonun taşıyıcı tarafından teslim alınmadığı anlamına geliyor. Ama Hong-Kong dan aldığım ürün için neden BAHRAIN görünüyor?


    Konuya ilişkin Banggood'a mesaj attım, adamlar ürünün kendilerinden çıktığını söylüyor. DHL aracılığı ile ilk kez yurt dışından ürün getirtiyorum. Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu? Benim Drone neden BAHRAIN'e gidiyor ?








  • Banggood sitesinden alınan Drone DHL ile gönderiliyor, Bahreyn ne alaka

    Merhaba,

    Sizin süreç nasıl işledi kaç güne geldi ve kaç TL ödediniz, detaylarını yazarsanız diğerlerine de yol göstermiş olur.

    bende aynı şekilde bir drone aldım 1200 TL ye ve başka tercih olmadığından express shipping seçtim ve sonra öğrendim ki DHL ile gönderiyorlarmış, aslında DHL ile yüzlerce mağduriyet olduğunu biliyordum banggood önceden parantez içerisinde DHL yazıyordu bunda ayrıntı olmayınca ve başka seçenek olmayınca bende araştırmadan biraz aceleyle aldım. Banggoddan aynı anda aldığım başka bir ürün şu an çinden havayoluyla gönderim aşamasında ancak drone daha kargoya bile verilmemiş, üstelik bu drone dan daha pahalıya aliexpress den aldığım drona ptt'ye 2021 ocak ayında 35 TL ödemişken bakalım DHL yüzünden kaç TL ödeyeceğiz.





  • Merhaba, Banggood, DHL, EMS, UPS, GLS, DPD ve TOLL dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere birçok dünya lideri uluslararası nakliye şirketi ile ortaklıklar kurduğu kapsamlı bir lojistik sistemi uygulamaktadır. 200'den fazla ülkeye hızlı ve rahat kapıdan kapıya teslimat sunmak.


    Mayıs 2020'de, müşterilere tek elden bir deneyim sunmak için Banggood’un platformu altında kendi kendine çalışan bir hava taşımacılığı hattı olan Banggood Express kuruldu.


    Sizin drone hangi depoda stokta varsa ordan gelmektedir. bir den fazla verip farklı yerlerden gönderilme ihtimal yüksek ise sipariş ayrıştırılma işlemi yapılıyor.


    Benim anlamadığım nasıl bir drone siparişi verdiniz link paylaşabilir misiniz? Ayrıca dhl kategori3 gümrük dolaylı temsil yetkisi belgesine doldurmuş olduğunuz eşya cinsine ne yazdınız? paylaşabilir misiniz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.