Şimdi Ara

Bang & Olufsen'den 140 kiloluk BeoLab 90 hoparlörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bang & Olufsen'den 140 kiloluk BeoLab 90 hoparlörler


     

    Yüksek kaliteli ses teknolojileri ve ilginç tasarım konseptlerine sahip ürünleri ile tanıdığımız Bang & Olufsen, sesin geleceği olarak tanımladığı 140 kiloluk yeni BeoLab 90 hoparlör kulesini duyurdu.




    Tasarımcıların yeni müzik sistemi için 3 yıllık bir çalışma yaptıları belirtiliyor. Sistemin amacı çevre şartları ne olursa olsun evinizde en mükemmel sesi sağlayabilmek. BeoLab 90 ses kulesinde 8200wattlık sürücüler yer alırken, 18 adet Danimarkalı Scan-Speak imzalı hoparlör sürücüsü kulenin çeşitli yerlerine dağılmış. 




    Hoparlörler 7 adet 30mm'lik  Scan-Speak Illuminator sürücü, 7 adet 86mm Scan-Speak Illuminator sürücü, 3 adet 212mm Scan-Speak Discovery sürücü ve 1 adet de 260mm Scan-Speak Revelator sürücü şeklinde dağılıyor. Tek bir kulenin ağırlığı 137kg.




    Ses sistemi hem odadaki pozisyonuna göre hem de kullanıcının bulunduğu konuma göre ses çıkışını otomatik olarak ayarlayabiliyor. Böylece odanın şekli ne olursa olsun her zaman en iyi ses kalitesi sağlanıyor. 




    Beam Width Control teknolojisi ile çevresel yansımaların ses ile çakışmaması sağlanırken, tüm ayarlar uzaktan kumanda veya mobil uygulama ile yapılabiliyor. Ayrıca farklı durumlar için ön ayarlar belirlenerek örneğin bir Bang & Olufsen televizyonu bağlandığında otomatik olarak geçiş yapması sağlanıyor. 




    Kulede Power Link, RCA, XLR, Wireless Power Link, WiSA, USB Audio, S/P-DIF, TOSLINK ve Digital Power Link gibi bağlantıların yanında yeni nesil ICEpower ve D sınıfı amplifikatörler yer alıyor. Efektler ve ses işleme için de iki adet ADSP-21489 - 450 MHz sinyal işlemcisi kullanılmış. Kulenin fiyatı henüz belli değil.  

     

     







  • çok güzel bir zengin oyuncağı

  • Çöp. 3 yıl uğraş uğraş gel dijital saçmalık çıkart. 8200 watt nedir ? yalan. gerçek 100 watt sesin karşısında duramaz bir insan, sallamışın oraya 8200 watt. ohoo.

  • La tshirtsiz balkona çıkınca ev sahibinden telefon geliyor bunla müzik açsak nolur acaba

  • B&O iyi çalışmış. Odaya özel çalışma yapılmasını birebir karşılamaz gibi geliyor ama uygun fiyata high-end sistem isteyenler için güzel çözüm.

  • fiyati 35.000 öyro :


    Der Bang & Olufsen BeoLab 90 wird ab dem 17. November 2015 in ausgewählten B&O-Fachgeschäften verkauft. Die Lautsprecher sind dann zum Schnäppchenpreis von 34.995,- Euro pro Stück erhältlich

  • Bang&Olufsen baba markadır ama bir odaya 8200 watt fazla olmuş sanki oda nekadar büyük olursa olsun.hele ki o düğünlerdeki salonu zangırdatan hoparlörlerin yaklaşık 900 watt olduğunu düşünürsek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hi-Fi sistem ve amacını bilmeyen arkadaşlar için 8200W tost makinası hayal ettiriyor sanırım...

  • tarihi eser 2+1 creative lerimi %40 a,onlara nazaran daha berrak ses veren alt model samsung sound barimin sesini %35 e cekince komsularima rahatsizlik vermeye basliyorum.

    etrafinda makul bir yerleşimsiz alan olan müstakil ev sahiplerine hitap eden bir cihaza benziyor.

  • Herşeyi geçtim de tasarım çok hoş

  • Ağırlığı 140kg ise 8200watt rms çıkış belki mümkün olabilir. Artık o ev nasıl bir evse...

  • Bundan 4 tane alsan 548 kilo yapar. Salon taşır mı acaba. Bi de evdeki çekyatın yanında nasıl durur bilemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkanberk

    Bundan 4 tane alsan 548 kilo yapar. Salon taşır mı acaba. Bi de evdeki çekyatın yanında nasıl durur bilemedim


    Keşke tek derdim salonun taşıyıp taşımaması olsa... keşke (:

  • Tasarim cok iyide o ağırlık nefir :D

  • Arkadaşlar bir sakin olun. Kablolarına burada yorum yazan kişilerin toplam maaşını veren kişiler için tasarlanmış! :-)

  • Yalım olsaydı alırdım valla ama şansına küssün yalım olmadığı için 8200 watt nedir ya...

  • bunların ikitanesi ile ses açmanın problem olmadığı bir yerde bulunmak isterdim:)) nasıl bi his gerçekten merak ettim :))

  • B&O yi bilen yazsın,bilmeyen sussun

    Bu herifler "dizany&kalite" satarlar! sadece "dizayn" için dünya da B&O alan insanlar vardır ki çoğunluğu bunlar teşkil ediyor,ancak bunu alan adam "kaliteyi" de
    çok ciddi fazlasıyla aldığını da çok daha iyi biliyor! ama bunu alanlar bütçesi üç-kuruş olanlar değil tabiki bir de USA/Avrupa da ve dünyanın diğer bir çok yerin de
    adam para "biriktirip" sadece B&O alan insanlar da vardır

    Fiyatları kafa sıyırtan cinsinden olup her zamna da müşterileri bolca vardır! dolayısıyla yaw bunları kim alıyor veya nasıl alıyor diye hiç düşünmeyin
    böyle top-kalite/marka ve kendisini ciddi ispatlamış malların alıcıları her zaman bolca vardır!

    Ben B&O nun panellerini bir ara çok kişiye aldırmıştım(neredeyse tamamını diyebilirim) 146 kağıda PDP si vardı en son,bazı kişilere aldırmıştım!

    Haber için teşekkürler Sn.Editör

    CAN++




  • Ben Bowers & Wİlkins ürünü şu Nautilus hoparlörlerini çok beğeniyorum.

    Bang & Olufsen'den 140 kiloluk BeoLab 90 hoparlörler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pranis

    Çöp. 3 yıl uğraş uğraş gel dijital saçmalık çıkart. 8200 watt nedir ? yalan. gerçek 100 watt sesin karşısında duramaz bir insan, sallamışın oraya 8200 watt. ohoo.

    8200 watt değeri bir frekansta verdiği değer.

    Bang Olufsen estetik ve akustiği bir araya getiren özel firmalardan biri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.