Şimdi Ara

Bana ait olan arsaya başka birisi ortak yapılmış.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar iyi günler.

    Belediye sadece bana (tek kişi) ait olan arsaya başka bir kişiyi ortak etmiş. Benden yaptığı kesintiye karşılık 300 kişinin ortak olduğu bi arsadan bana hisse vermiş. E devlet kayıtları bunu söylüyor. Böyle bir şey neden yapılır ? Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Burada anladığım kadarı ile yeriniz kamu yararına istimlak edilmiş gibi duruyor. Söz konusu el konulan arazinizin itiraz askısı süresi ne zaman dolmuş bunu öğrenin. Daha sonrasında mahkemeye başvurarak süreç başlatabilirsiniz. Bu konu ile ilgili kimseyi itham etmek istemem. Ancak daha önce haberlere bile çıktı bu ve benzeri haberler.


    Naçizane tavsiyem öncelikle belediye emlak servisine gidip konuyla alakalı detaylı bilgi ve belge talep etmeniz. Daha sonrasında tapu ve kadastro müdürlüğüne gidip bilgi ve belge talep ediniz. Daha sonrasında bir avukat aracılığı ile konunun takipçisi olabilirsiniz.


    Ayrıca bizleri de buradan adım adım bilgilendirirseniz seviniriz.

  • Belediye kılıfına uydurmuş hocam. Bir şeyler anlattılar da kesim filan diye çok aklımda kalmadı. Vergisini ödeyip çıkabildim sadece. Çok uzun zaman olduğu için de uğraşmadık açıkcası.

  • 2 yıl geçmiş ama düzeltmek adına yazayım. taşınmazınızı kapsayan alan 18 uygulaması görmüş, taşınmazınınız arsa olmuş. ayrıca kop parseli size verilmiş. 300 kişinin ortak olduğu dediğiniz taşınmazınız konusunda plandan 5 yıl geçince kamulaştırılmazsa, kamulaştırmasız el atma açarsınız. imar hukukunu bilen avukata başvurun kop parseli için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.