Şimdi Ara

Balkona gelen kediye ne yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gece balkona kedi gelmiş,havalarda baya soğuk buralarda.İçeri alsam hayvan sonuçta ne yapacağı belli olmaz.Almayıncada dediğim gibi havalar soğuk üzülüyorum doğrusu.Arkadaşım ev kedisi dedi,banada öyle geldi..Bu arada bu 2.gelişi bir kerede annem görmüş.Kedi besleyen arkadaslar yardımcı olabilir mi?
    Balkona gelen kediye ne yapılabilir?
    Balkona gelen kediye ne yapılabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 28 Kasım 2018; 2:18:3 >







  • Eve almak istemiyorsanız bir kutudan balkona kulübe yapabilirsiniz. İçine eski kazak, havlu, t-shirt tarzı şeyler koyun sıcak tutsun.
  • Çıkar balkona vur

    Eve alacaksanız aşısıydı, parazit ilacıydı, mamasıydı, kakasıydı (bu konuda kediler çok temizdir; bir kedi kum kabı tüm olayı çözer), veterineriydi göze almanız lazım. Evde hamile birisi varsa kati sıretle evde dışarıdan gelen kedi bulundurulmaz. Evde çocuk varsa gerekli önlemler mutlaka alınır.

    Ev kedisiyse tasması da olabilir. Bir kontrol edin. Belki de sahibi arıyordur. Tabi kapı dışarı edilmiş olması da bir olasılık.
  • gerçekten eve almak istemiyorsan balkona bir kulübe yap onu sıcak tutacak günde 2 kerede besle gerisini o halleder
  • Yani kedi herkes besleyemez. Tuy doker onu hesaba katin. Kum temizligi duzenli yapilmali. Asilar da var. Mama diyecegim ama ben yeni kedi alsam mama vermezdim, yumurta, tavuk vs. haslayip verirdim. Mamalar iyi degil. Ben de biraz alerji var mesela ama yine de seviyorum, disi ve kisir kediler daha az alerji yapiyor.
  • Kedi evi yapın hocam.En kötü adore mobilya bedavaya kedi evi yolluyor sadece 10 lira kargo parası alıyor.Leğenden sizde yapabilirsiniz kedi evi.

    Yazık hayvana oda can alın yada ev yapın
  • Kedi gitti beyler.Yarın sabah koli ayarlamaya çalışacağım ve en üstteki arkadaşın dediği gibi içeri bir kaç eşya atıcam.Tekrar gelirse editlerim.
  • Bu kadar temiz sokak kedisi olmaz, sokak kedisi cam çerçeve dibine böyle çökmez belli ki ya yemeğe yada ısınmaya muhtaç kalmış, içeri al bişey olmaz.. Evinden kaçmış bir kedide olabilir çevrede esnaf ve veteriner varsa sor kedisini kaybetmiş biri var mi diye.. Kulak içleri bana çok temiz geldi, bu da evinden kaçmış ev kedisi olma ihtimalini yükseltiyo.. Yada belki sahibi öyle alıştırdı gidip gezip geliyordur ama sen her halükarda geldiği zaman aç kapıyı sev okşa tüylerini alışkındir o kedi.
  • tam bir veled konusu
  • Dostum bu kedi sokak kedisi olamayacak kadar güzel,beyaz ve temiz.Belki de evden kaçtı.Yemek bulamadı heralde ya da soğuğa dayanamadı oraya geldi.Ben olsam karnını doyurup ısıtınca tekrar yollarım.Yalnız ertesi gün tekrar gelebilir.

    Edit:Arkadaşın dediği gibi bir kutunun içine eski t-shirt,veya herhangi bir giysi (yünlü veya pamuklu olsa daha iyi olur) koyun içeride yatsın.Benim de kedim var ve benim penceremin önüne de geliyor kediler.Annem bir kediden daha fazlasına izin vermediği için içeri alamıyorum.Sadece yemek koyuyorum dışarıya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 28 Kasım 2018; 8:12:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.