Şimdi Ara

Balıklarım Ölüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün 44 Litrelik akvaryum aldım lepistes beslemek için ama lepistesler daha elime ulaşmadı ve akvaryumun dekoru hazır değildi bende içine diğer akvaryumumdan 8 tane japon balığı attım dayanamayıp. Şebeke suyunu direk içine doldurup balıkları attım suyu dinlendirmeden sebebi bu mudur? sadece stres yapmaları gerekmiyormu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • 1BBPADLXVD 1 kullanıcısına yanıt
    44 lt akvaryuma 8 japon fazla gelmiştir. 2 ay önce başlık açmışsınız lepistes koymuşsunuzdur belki. 8 japonun akvaryumu en az 80 lt olması lazım. Şebeke suları kireçli olduğu için dinlendirmemizi öneriyorlar. Kireçli suyun insanlara olduğu gibi su canlılarına da zararı vardır. Balık ölümlerinin çoğu kireçli sudan kaynaklanıyor. En az 1 hafta akvaryuma koyacağınız suyu dinlendirmeniz gerekiyor. Normalde 15 gün dinlendirmek gerekiyor. Su değişikliği yapacağınız akvaryumlara bu şekilde su değişimi yaparsanız balıklarınıza iyilik yapmış olursunuz :) ben büyük boy çöp kovasına akvaryum için su koydum, bu şekilde dinlenmiş su elde ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,


    8 japon için en az 180 litre akvaryuma ihtiyacınız var. Musluk suyunu dinlendirmeden, bakteri oluşturmadan hangi canlıyı atarsanız atın fazla yaşama şansı yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.