Şimdi Ara

Bakan Soylu açıkladı: Otoyollardaki hız limiti artabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gundem degistirmek amaclari.Zamaninda cam filmine oyle bir tepki gostermistiki trdeki ahali sok oldu iktidar.Sanki sulalesine kufur edilmis gibi.Ama hirsizlik, ugursuzluk,adaletsizlik sorun degil.
    Agiza bir kasik bal bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmir Istanbul arasi 3 saate duser boylece

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt
    anladıkları dilden konusuyorum hocam ben.. önümde trafik agır aksak ilerliyor gelmiş sellektör üstü sellektör gitmiyor yol.. yol veriyorum. geçiyorum arkasına veriyorum sellektörün gözüne :D başka türlü anlamaz bunlar...

  • artırılabilir deniyor ama kesin artıracağız denmiyor
    birde o bahsedilen cezalar gerçekten veriliyor olsa ,otobanlarda 120 km. yi geçen araç bulamazdık ,bir sürü kişi 180-200 km. ile gidiyor ve birde sosyal medyada övündüğü videolar bile yayınlıyor

    ben istediğim hızda giderim sözü de doğru değilmiş değil mi ?
    132 km. üstü suçmuş yani

    kimsenin ben giderim ve cezası neyse öderim deme hakkı yoktur ,hukuk devletinde suç bildirilen şeyi yapmak yasak olduğu gibi ,söylemekte yasaktır
    diğer türlü herkes istediğini yapar ve size ne gerekirse cezasını öderim der ve ortalık karışır
  • Şuan bir çok yolda limitsiz zaten. Adam gibi denetim yok ki.
  • 180 km ve üzeri 4002tl doğru mu ?
  • chalap kullanıcısına yanıt
    yolu kullandınmı merak ettim dogrusu ..yol uzunlugu toplam 421km..yol hız problemi cozemeyeceksen gerisinide formulize edeyim...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

    İstanbul girişinde millet birbiriyle yarışıyor. 130 ile giderken arkadan selektör yapıp sollamaya kalkan sürücüler var.
    ben 150'yle gidene de atıyorum, azıcık hızlı giden sol şerit kendinin sanıyor. sollaması bitince sağa geçmiyor. ben de selektör manyağı yapmak zorunda kalıyorum inatla geçmeyeni de zikzakla önüne kırıyorum. gidebiliyorsam 160'ın altına inmiyorum kolay kolay, yoksa bitmiyor yol.
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    Altta videosu var akıllı kardeşim. Mühendisliği bitirmiş biri olarak hız problemini çok rahat çözebiliyorum ama sen gördüğünle duyduğunu ayırt edip doğruyu seçebiliyor musun onu bilmiyorum!
    https://www.youtube.com/watch?v=ocmkn4kCtDw
  • arttırılması için geç bile kalındı
  • chalap kullanıcısına yanıt
    Muhendislik bitirmekle olmuyormus demek.devlet diploma dağıtmaya bir dur demeli.
    Kaldıkı hız yol problemi ilkokul 4 de ogretiliyor..
    https://www.tumdersler.net/hiz-problemleri-4-sinif-matematik/

    Muhtemelen otoyol nerden başlıyor nerde bitiyor onuda çok kişi bilmiyordur.
    istanbul-Gebze-Muallimköy Kavşağıdan başlar izmir-bornova-Karasuluk Kavşağında biter.
    toplam uzunluk 407km imiş bu arada..
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Otoyol_5

    resimde attım yardımcı olabilir..

    yarım yamalak keserek yapılan bir videoyla da kesin sonuclar cıkarma bence bide adam beşiktaş tan başlamış..utanmasa silivriden başlayacak..
    yolu 3 saatte tamamlayan baya bir tanıdıgım var..

    Son bir tavsiye her duyduğunuza her yazılana inanmayın allah akıl fikir vermiş az düşünün..

    Bakan Soylu açıkladı: Otoyollardaki hız limiti artabilirBakan Soylu açıkladı: Otoyollardaki hız limiti artabilir




  • Önce hız limitlerinin bitip, başladığı yerleri bir düzeltsinler. İkincisi, çevre yoluna konan daracık adaları elden bir geçirsinler; 100-120 ile gelen adamı, durma mesafesinden daha kısa bir mesafede 90-70-50 limitine düşürüyorsun. Geçtim, adaya giren uzun araçlar adalara sığmayıp, sol şeridi işgal ediyor.
    Adam, ışığın düz şeridini, sırf önde çıkmak için ihlal edip, şerit değiştiriyor. Diğer yorumcuların da dediği gibi, önündeki adamın durumuna bakmadan selektörle gelen manyaklar var. 140 ile giderken, arkadan gelip, sağdaki koskoca tıra aldırmadan "sağa kaç" diyen var bu ülkede.

  • Hepsini geçtim, çevre yolu bir yerleşim merkezini tam ortadan ikiye bölmez. Şehrin iki yakası, çevre yolu ile kesişerek birleşiyor bu ülkede, çevre yolunda kırmızı ışık var ya kırmızı ışık. Nerede görülmüş böyle çevre yolu, sokak oldu hepsi. Sonra neden kaza oluyor, olur tabi ki...

  • asderty A kullanıcısına yanıt
    asgari hız limitlerini söylememişler azami hız limitleri... siz yine 60-70 ile gidin...

    insanı eğitemedikten sonra hız limitlerini 40-60 yapsanda bir halt olmaz... sürücüye saygı göstermeyen yayalar, yaya saygı göstermeyen sürücüler olduktan sonra hız sınırını ne yaparsan yap boş !


    ama 3 seritli otobanda benden max 120 ile gitmemi beklemek nasıl bir mantık.. isteyen sağ şeritte 40-50 ile gitsin bırak otobanda hız sınırı 150-160 olsun ! (polis bile o yolda 150 ile gidiyor vatandaş ne yapsın)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lterlemez

    Önce hız limitlerinin bitip, başladığı yerleri bir düzeltsinler. İkincisi, çevre yoluna konan daracık adaları elden bir geçirsinler; 100-120 ile gelen adamı, durma mesafesinden daha kısa bir mesafede 90-70-50 limitine düşürüyorsun. Geçtim, adaya giren uzun araçlar adalara sığmayıp, sol şeridi işgal ediyor.
    Adam, ışığın düz şeridini, sırf önde çıkmak için ihlal edip, şerit değiştiriyor. Diğer yorumcuların da dediği gibi, önündeki adamın durumuna bakmadan selektörle gelen manyaklar var. 140 ile giderken, arkadan gelip, sağdaki koskoca tıra aldırmadan "sağa kaç" diyen var bu ülkede.
    öyle durumlarda benim gibi yap, ben bir ağır vasıta sollarken selektör yapan bir düşünce özürlü olunca frene basıyorum ama kazık fren değil usul usul yavaşlayıp sollamakta olduğum aracın arkasına geçiyorum bu arada arkadaki kurdeşen döküyor ama ona yol verdiğim için birşey de diyemiyor.




  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Ben onu da yapmıyorum. Sağdakini geçene kadar aynı hızla devam ediyorum. Geçtiğim aracın boyu kadar uzadıktan sonra sağa geçiyorum, daha gıcık oluyorlar (sinyalle birlikte tabi ki de günkü bazı geri zekalılar sağlamaya da kalkıyor).
  • paralı otoyolların hız limitini artırarak ekmeğini yemek istiyor, para verip hızlı gitmek isteyenler daha fazladır, burdan çok ekmek yenir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 13 Eylül 2019; 11:50:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Sadece arabayı sürenler ölse inan umurumda olmaz. Sokak arasında hız yapan adamın mutlaka hapis yatması lazım. Çocuklarımızı itin birisi ezsin diye büyütmüyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    Millet yandaşın yaptığı otobanı kullansın diye trafik kuralını bile değiştirir hale geldiler. Yalnız fizik kuralları hepimiz için geçerli, 140'la kaza yaparsan trafik cezasına dua eder hale gelirsin.
    Benim anlamadığım bu olayı ulaştırma bakanı niye açıklamıyor?
    Sizin yorum bana mantıklı gelse de açıklamayı hazine bakanı yapsa yorum cuk otururdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Farları yanmayan traktör diyorsun bunun hızla alakası yok.
    2- 90 la giderken su birikintisine girip kontrolü kaybeden diyorsun. Yine hızla alakalı değil. Sen su birikintisini görüp yavaşlamıyorsan bu senin sorunun. Oraya 90 da yazsan 200 de yazsan yine yolun durumuna ve kendi kabiliyetine göre hızı sen belirlersin. Madem 90 ile giderken su birikintisine girip kontrolü kaybediyorsan 90 ile değil 60-70 ile gideceksin. Bu süren kişiye bağlı. Artık şu kazaların hız yüzünden olmadığını insanların ihmalkarlığı ve dikkatsizliği yüzünden olduğunu öğrenin.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.