Şimdi Ara

BAHÇEYE YAPILAN ÇARDAK...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22 dairelik apartmanda oturuyoruz. apartmanın önünde küçük bir bahçemiz var. yönetici ve bir kaç komşu bank ve masa koymuş. bizim evde yüksek giriş. çardakla aramızda 2-3 metre mesafe var. 2-3 komşu bir araya gelince inanılmaz bir gürültü oluyor. bir kaç kez uyardık ama dinlemiyorlar. bazen geceleri de sohbete çıkıyorlar.


    bu konu ile ilgili ne yapabiliriz?


    cevaplar için teşekkürler şimdiden...




  • https://www.hukukihaber.net/ruhsatsiz-pergola-ve-sundurma-yapilabilecek-durumlar-makale,8002.html#:~:text=Planl%C4%B1%20Alanlar%20%C4%B0mar%20Y%C3%B6netmeli%C4%9Finde%2C%20pergola,imalatlar%C4%B1n%20ruhsat%20gerektirmedi%C4%9Fi%20kabul%20edilmi%C5%9Ftir.


    Hafif malzeme kullanılmadı ise ki kullanılmamıştır Kaldırılmasını isteyin kaldırılmazsa belediyeye yazılı başvurun. ikinci yol ise kat mülkiyeti kanunu uyarınca ortak alanlar vs ile ilgili daha uzun ol. İlkini deneyin olmazsa ikinci yol için avukatla görüşün




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rid.van -- 7 Mayıs 2021; 2:35:6 >
  • Hocam aynı sorun ben de var site yönetimine söyledik umursamıyorlar nasıl bir yol izlediniz belli olunca bana da yazar mısınız lütfen alıntılayıp?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    Hocam aynı sorun ben de var site yönetimine söyledik umursamıyorlar nasıl bir yol izlediniz belli olunca bana da yazar mısınız lütfen alıntılayıp?

    Kat Mülkiyeti Kanunu'nun 42. maddesinde; "Kat malikleri,anagayrimenkulün ortak yerlerinde kendi başlarında bir deği-

    şiklik yapamazlar; ortak yerlerin düzgün veya bunları kullanmanın daha rahat ve kolay bir hale konulmasına veya bu yerlerden elde edilecek faydanın çoğaltılmasına yarıyacak bütün yenilik ve ilaveler, kat maliklerinin sayı ve arsa payı çoğunluğu ile verecekleri karar üzerine yapılır." denilmektedir. O halde ortak alanlarla ilgili tasarruflar ancak kat maliklerinin sayı ve arsa payı çoğunluğu ile verecekleri karar üzerine yapılır.


    Somut olayda olduğu gibi aksi bir durum söz konusu ise Sulh Hukuk Hakimi'nin müdahalesi dava yoluyla istenir.

  • kamera yoksa gece ver ateşe

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.