Şimdi Ara

BAGAJ KAPAĞINDA MODELİ YAZMAYAN MERCOLAR-BMWLER???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kimi gurbetçilerin Mercedes ve BMW marka araçlarında bagaj kapagında aracın modelini belirtir " 320-e200-520 " vs vs gibi ibareler bulunmuyor, ben bu araçların kiralık olabileceğini düşünüyorum, bileniniz var mı???



  • Bmw ve Mercedes araçları sıfır alırken arka model yazısı olmasın isterseniz belirli bir ücret karşılığında bu opsiyon size sunuluyor..
  • Onlar serviste söktürülebiliyor ve genelde küçük motorlu BMW merso sahipleri söktürüyor(Ben biraz kompleks durumu olarak düşünüyorum hani BMW ama 316'da BMW mi demesinler diye olabilir).Gerçi BMW olsun 305 bile olsun bence:)
  • küçükken bizede özel yapım derlerdi ama gerçeği hala bilmiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Screamer

    Onlar serviste söktürülebiliyor ve genelde küçük motorlu BMW merso sahipleri söktürüyor(Ben biraz kompleks durumu olarak düşünüyorum hani BMW ama 316'da BMW mi demesinler diye olabilir).Gerçi BMW olsun 305 bile olsun bence:)



    aynen katılıyorum 320i bakıyorum 320i yazısını bende sökmeyi düşünmüyoda değilim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anchorman

    Kimi gurbetçilerin Mercedes ve BMW marka araçlarında bagaj kapagında aracın modelini belirtir " 320-e200-520 " vs vs gibi ibareler bulunmuyor, ben bu araçların kiralık olabileceğini düşünüyorum, bileniniz var mı???



    ben genelde çok üst modellerde mesela SL ve S gibi rastladım mercedeste

    bmw'de ise sanırım 7.45 idi

    1. hava atmaktan hoşlanmayanlar görgüsüzlük olmasın

    2. düşük modeldekiler ise daha yüksek model sanılsın

    diye yapıyor
  • Opsiyonel bişey ucret karsılıgında o guzelim krom lardan takılıyor tabi ki.Her şey parayla.
  • düsük motor hacimli (316 gibi)bmw sahipleri yapıyor genelde
  • Yettim : ))

    Bu aslında ne bir komplex nede bir görgü meselesi bu tamamen göreceli . Aslında aracın arkasında modeli yazmalıdır. Evet bazıları düşük motor hacimi için söküyorlar halbuki unutuyorlarki altlarındaki araçlar 1.6 da olsa 1.8 de olsa bir alman inşaası . Bu tip durumlar genelde çevreden ileri gelir nasıl anlatsam zengin bir çevrede iseniz ( varlıklı diyelim ) kimsenin umrunda olmaz aracın modeli . Adam aracın modeli 316 diye sizi dışlamaz korkmayın . Yani tamamen kişisel .

    Gelelim Uygulamanın Yapılışına : İlginçtir ki Audi bu uygulama için ücret talep ediyor. BMW Bedelsiz yapıyor. Mercedes hakkında bir bilgim yok. Fiyatı da en son 16 euro idi yanlış hatırlamıyorsam audi de ..

    Sanayideki ustalar sıcak hava ile de çıkartabiliyor genelde hafif aksesuarlı araçlar estetik açısından söküyor . Bazı kişilerde espri amacı olarak kullanıyor ( 530 olup 520 yazdırmak gibi .. )






  • En son kasada degıl ama bundan oncekılerde daha cok rastlıyorum.Bı ara arkadaslarla bunlar sahte galıba arkasında modeli yazmıyor dıye bıle espırı yapardık
    3.16 sokup 3.30 falan takanlarda olabılır bu yuzden genede yolda bıraz kafatutmakta fayda olabılır.her bıyıklıyı baban sanma her 3.30yazanıda gercek gıbi
  • Göreceli bir durum bence bu
    kimisi gerçekten kendini , 1600cc bir bmw aldığı için ezik görüneceğini düşünüyor
    kimisi araçtaki sadelikten hoşlandığı için (bir tanıdık 2002 s500ündeki s500 yazısını sökmüştü mesela,araba simsiyah idi camları cantları herşeyiyle ne kromajları vardı ne birşeyi hiç birini istememişti hafiften modifiyeli işte :) )
    kimisi gerçekten aldığı aracın yüksek motor olduğu dışardan direk olarak görünmesin aa bu adam zengin gibi demesinler diye bu işlemi yaptırır .

    Ama bence modifiye uğruna bu işlem yaptırılırsa sorun değilde diğer hertürlü durumda bence gereksiz işlemler bence ne olduğu arkadan bakınca belli olmalı
  • 94 model bmw 3.18iA yazısı için bosch servisi 40 € para istemişlerdi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sys20

    94 model bmw 3.18iA yazısı için bosch servisi 40 € para istemişlerdi.


    Yazdırmak pahalıdır tabi ki .. Tabi bunun da uygun yöntemleri var sanayideki bmw parçacıları satar mesela onlardan alıp uygulayabilirsiniz ,
    ama kesinlikle kalite farkı var hemde dağlar kadar .. kromajlar kararıp sokulme yapıyor , bazen düşüyor.
    M logolarından model yazılarına bmw logosundan jant göbeğine kadar birçok parçayı bu parçacılardan temin edebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.