Şimdi Ara

Türkçe Yamalar Bölüm Kuralları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
18.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bölüm düzenini sağlamak adına bazı kararlar alınmıştır.

    1. Yama indirme linklerinde ücretli link kullanımı yasaktır. Üyelik isteyen forumlara yönlendirme, konuda direkt bir indirme linki bulunması durumunda paylaşılabilir.
    2. Başkası tarafından çevrilen oyunları üye kendisi çevirmiş gibi paylaşamaz. Yamanın versiyonunun yükseltmesi gibi konularda çeviri sahibinden izin alınması gerekmektedir. Çeviri sahibine ulaşılamaması durumunda, çevirene referans verilmesi zorunluluğunda paylaşım yapılabilir.
    3. Yama paylaşımlarında, versiyon haricinde illegal oyun paylaşım gruplarının isimlerini vermek yasaktır.
    4. Belirli grupları destekleyenler arasında genelleme yaparak (ücretli/ücretsiz ayrımı yapılmadan) kan emici, beleşçi, para avcısı, sahtekâr, dolandırıcı vb. gibi sözlerin kullanılması yasaktır.
    5. Aynı oyunu farklı grupların/kişilerin çevirmesi durumunda, açılan konular altında diğer grubu/bireyi, saldırgan/suçlayıcı bir şekilde destekleyerek konuyu ücretli/ücretsiz yama tartışmasına dönüştürmek yasaktır. Bu tartışmalar bu konuda yapılmalıdır: https://forum.donanimhaber.com/ucretli-ucretsiz-makine-ceviri-tartisma-konusu--140452247
    6. Oyun Çeviri Araçları alt bölümünde, bir oyunun çevirisi mevcut ya da çevriliyor olsa dahi, çeviri grubu ya da bireysel çalışan kişileri destekleyip konuyu bilgi alışverişinden çıkararak tartışma yaratacak mesajlar atmak yasaktır.
    7. Çeviri aracı paylaşımlarında, dosyaların nasıl açılacağını ve gömüleceğini anlatmak zorunludur. Hiçbir bilgi verilmeden sadece program linki paylaşılamaz.
    8. Çeviri aracı paylaşımlarında, aracın alındığı kaynak sitenin paylaşılması zorunludur. Üye aracı kendi yazdıysa bunu belirtmek zorundadır.
    9. Türkçe yamalar bölümüne spoiler butonu eklenmiştir. Lütfen bundan sonra spoiler içerikli yorumlarınızda kullanınız.
    10. Sadece 14 Ekim 2021 tarihinden sonra açılacak konularda indirme linkleri direkt olarak konuya eklenmelidir. Direkt indirme dışında web siteleri, discord grupları vb. harici linkler ana konuda direkt indirme linki bulunması dahilinde konuya eklenebilir. Detay:https://forum.donanimhaber.com/turkce-yamalar-bolumu-link-websitesi-ve-discord-paylasimlari-hakkinda-duzenleme--150829592

    Kurallara göstereceğiniz dikkat için teşekkür ederiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.