Şimdi Ara

'AZİZ YILDIRIM PEREIRA'YA TAKTİK VERDİ' HABERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Editörün Notu: Fotomaç gazetesinde Mustafa Nacar'ın imzasıyla yayınlanan haberdeki karelere bakınca, Hasan Çetinkaya'nın Vitor Pereira'nın yanına giderek Ozan'ı oyuna almasını söylediğini görüyoruz. Ancak bu karede yedek kulübesine dikkatli bakınca Ozan'ın yerine oyuna girdiği Lazar Markovic'in orada oturduğunu yani o sırada Ozan'ın zaten oyunda olduğunu görüyoruz.
     'AZİZ YILDIRIM PEREIRA'YA TAKTİK VERDİ' HABERİ




  • bare pereira nın yanına geldiği pozisyonda alt tarafları kırpsaydılarda markovic görünmeseydi haberciliğe bak hele.
  • ya kardeşim ne değişik insanlarsınız adam soyunma odasına inip taktik vermiyorki adama bu takımın nasıl oynayacağını söylüyor bakın konuşma şöyle geçmiştir.

    Aziz Yıldırım: A.Z
    Vitor Pereira: V.P

    A.Z : (ofisinde otururken fenerbahçenin kötü oyununa çare bulmak için kafa yoruyordu hemen sağındaki telefonu aldı ve numarları çevirmeye başladı) Alo Hasan hemen Denizle Viktoru kulüp binasına getir küçük bi toplantı yapalım hadi bakim...(vitor'u beklerken bi kaç imza işini halledip kahvesini yudumlamaya devam etti bu sırada da kapı çalındı gelenler vitor ve denizdi)Deniz geç bakim şöyle velkam hoca velkam havaryu nası gidiyo dedi.(göz kırparak)

    V.P: Presidente já terminei meu treinamento está indo muito bem na equipe vai ser o nível de renda que queremos boas semanas.

    Deniz : Başkanım çok iyi gidiyor antremanda zaten bitmişti takım iyi gidiyor bi kaç haftaya istediğimiz seviyeye gelir.

    A.Z : Deniz nediyo bu ya kaç hafta oldu ligin ilk yarısı bitecek alla alla...Deniz oğlum dediklerimi harfi harfine çevir.Bak vitor bey böyle olmaz bu iş biz seni getirdik buraya koyduk sene başıda 70 milyon yük aldık başımıza kimsede böyle kadro yok sen bana düzcede dedinki başkanım bana 2 ay verin nerdeyse 4 ay oldu takım hala istenen seviyede değil şimdi gidiyosun bizim türk yardımcılara bu takım nasıl oynar öğreniyosun ya biz gol görmek istiyoruz ya benim küçük kızım var baba diyor neden gol atamıyoruz diyo ben şimdi ne diyeyim bu kıza yeter beni bütün fenerbahçelileri mahçup etme sonra ben karışmam ben karışmam taraftar seni yuhaladımı seni korurum ama böyle oynamaya devam edersen bak kapı orda burası katara benzemez burası fenerbahçe anladınmı.Deniz bunları yolda çevirirsin cevap dahi vermesin istemiyorum hadi çıkın.(vitora el sallayarak)bye bye mr.vitor good listen good okey ım the boss hee anla tamammı deniz çevir olum bunlarıda hadi güle güle.(başkan bu konuşmadan sonra koltuğuna yayıldı ve derin bi uykuya daldı)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basteryus

    Editörün Notu: Fotomaç gazetesinde Mustafa Nacar'ın imzasıyla yayınlanan haberdeki karelere bakınca, Hasan Çetinkaya'nın Vitor Pereira'nın yanına giderek Ozan'ı oyuna almasını söylediğini görüyoruz. Ancak bu karede yedek kulübesine dikkatli bakınca Ozan'ın yerine oyuna girdiği Lazar Markovic'in orada oturduğunu yani o sırada Ozan'ın zaten oyunda olduğunu görüyoruz.
     'AZİZ YILDIRIM PEREIRA'YA TAKTİK VERDİ' HABERİ

    Bu notu sonradan eklemişler




  • 2. Resimde klubede oturan markovic değilmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şovmen bu pereryaa..
  • Helal olsun Başkan'a :) çapsızın akıl edemediğini akıl etmiş. Çapsıza kalsa sene başında 4-4-2 de diegoyu kanat oynatıp Fenerbahçeyi bitirecekti neyse ki sowu sattık bu rezil herifin saçmalığından kurtulduk :)

    Şimdi de Ozan tufan ve Volkan Şen'i harcıyor :) sakın bana Volkan sakat diye gelmeyin hepimiz biliyoruz ki haftalar önce inanılmaz form yakaladığında dahi formayı alamadı bu Ada'm. Neden ? Çünkü Vitor bey bilmiyor tanımıyor. Şampiyon yaptığı her kulüpten neden kovuldu bu çapsız ? Çünkü forma adaleti yok kendi tanıdığı Souza sistemin değişmez oyuncusu oldu ama Porto da bir maç bile oynatmadı :) Alves PEREİRA çapsızına kalsa seneye de burada olacakmış :) nani en kötü oynadığı maç bile 90 dakika saha da ama rvp çıkar?

    Neden Brezilyalı Portekizli kim varsa kayırıyor da ondan.

    Fenerbahçeyi şampiyon yapsa da her maç yanlış 11 yanlış değişiklikler ile Vitor Pereira bir seneyi bize zehir edecek. Kaldı ki Türkiye'nin 3 gömlek üstünde bir kadromuz var bırakın da şampiyon yapmayı da becerebilsin...

    Ersun yanal da kötü başladı taki 3. Hafta Sivas'ı 5-2 yenene kadar. Sonra takım ivmeli bir şekilde yükseldi.

    Vitor bey ile ligin ilk yarısı bitti hala önde basan çok gol atan iyi oynayan bir Fenerbahçe bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker

    Ulan diego süper oynayan takımı sattın senin yüzünden hem basına hem de forumdakilere malzeme verdik,Allah kahretsin ya,pereira gibi bir hocanın baskan'ın taktik vermesine izin verecegini sanan arkadaslar gitsin bi elini yüzünü yıkasın,zira kendilerine gelememisler hala

    Ortada Diego'ya yıkılacak bir mesele yok, senin takımın sistemsiz, naptığını bilmeyen ceza alanı içinde panik yapan bir takımken bunun tek sorumlusu Vitor'dur.
  • haber kendi kendini yalanlıyor.

    2. resimde çetinkaya pereira'ya gidip ''ozanı sok'' demişse markovic nasıl kulübede ? ozan markovicin yerine girdi.
  • Arkadas nedir bu Fenerbahçe düşmanlıgı anlamam.

    Haber dogru olsa bile kimi ne yaw
  • biraz sakin delikanlı,

    yukardaki haberin ASPARAGAS olduğu ortaya çıkmış,
    sen bu haber üzerinden vitora atarlanıyorsun,
    ayıp.

    ayrı bir konuda istediğini yaz,
    ama YALAN HABER ÜZERİNDEN VURMA AYIPTIR.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.