Şimdi Ara

Aziz Yıldırım: ' Fenerbahçe Camiası artık bölünmüştür, Ali Koç u tebrik ediyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; "Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda" dedi. Yıldırım; Ali Koç'un başkan adaylığının Fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi.

    "FENERBAHÇE CAMİASI ARTIK BÖLÜNMÜŞTÜR, ALİ KOÇ'U TEBRİK EDİYORUM"

    "Kongre çığırtkanlığı yapmayacağız" kisvesi altında 1,5 yıldır kongre çığırtkanlığı yapılıyor. Geçen sezonun ortasında, Konya maçımıza 1-2 saat kala Ali Koç başkan adaylığını 'Her şartta adayım' diyerek açıkladı. O günden bu güne, tüm camianın dikkati artık kongredeydi. Herkes başta futbol takımımız olmak üzere takımlarımızı 2. plana itti ve kongre konuşmaya başladı. Yaşanan her başarısızlığın ardından kongre sopası devreye girdi. Taraftarlar ikiye bölündü, sosyal medyada uzun süredir güdümlü hesaplar sayesinde başlamış olan gerginlik artık sokağa yansımaya başladı.

    “"Tebrik ediyorum kendisini, 3 Temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı."”


    "KINAYACAĞINA TEŞEKKÜR EDİYOR"

    Şekip Bey Divan Toplantısında dile getirdi. Uzun bir süreden beri sosyal medyada organize bir çalışma var. Yasa dışı gruplarla ve özellikle FETÖ ile iltisaklı sosyal medya hesapları yayındalar. Bunların pek çoğu yurt dışı merkezli. Yaptığımız suç duyuruları sebebi ile bunların kim olduğunu biliyoruz. Devletimiz de biliyor. Bu hesaplardan şahsım ve yöneticilerimizin eşlerine, çocuklarına ve ailelerine yedi gün yirmi dört saat küfür ediliyor. Unutulmasın, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne doğru veya yanlış 20 yıla yaklaşan bir süre hizmet ettik. Bu süreçte özgürlüklerimizden vazgeçtik. Görünüşte bu hesaplar Fenerbahçeli. Kongre için saf tutmuş görünümündeler. Biliyorsunuz bir suçu işlemek var, bir de bunu azmettirmek. Azmettirenler güdümlü hesaplar. Fenerbahçe'nin başarısız olması için tetikte bekliyorlar. Yazılanların içerisinde yüzlerce iftira, yalan bilgi, dezenformasyon var. Bu hesapların hedefi belli. FETÖ ile mücadele edenleri karalamak, itibarsızlaştırmak. Tıpkı 3 Temmuz günleri gibi. İçinde bulunduğumuz Kongre ortamından istifade ediyorlar. Taraftarlarımız bunları kendileri gibi Fenerbahçe'ye gönül vermiş insanlar olarak düşünüyorlar. Bunlardan etkilenen geniş bir kitle var. Bu hesaplar Kongre'de Ali Bey'in yanında saf tutmuş görüntüsünü verdiği için Ali Bey rahatsızlık duymuyor bu işten. Kendisine Divan Toplantısında Şekip Bey söyledi; bunların Ali Bey'e hiçbir faydası olamaz. Bunların Fenerbahçe'ye de faydası olamaz. Bunlar ülkeyi tehdit eden büyük bir oyunun parçası. Ali Bey'e bunlara itibar etme, bunların yaptıklarını hoş karşılama, bunların arkasında olan güç ortaya çıkınca üzülürsün dedik. Ali Bey dinlemedi. Bunlara teşekkür ediyor, aynen devam etsinler. Bugün sosyal medyadaki gençlerin yapmış olduğu saldırılar yarın kendine de dönebilir. Bunun için de çok dikkatli olmak gerekir. Bu uyarıyı yapmış olalım."



    Daha açıklamaları da var da diğer kısımlar La fontane den masallar olduğu için yazma gereği duymadım.İsteyen buradan okuyabilir;

    http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/aziz-yildirim-ali-kocun-adayligi-fenerbahceyi-boldu-40777556







  • A R T I K G İ T

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak artık Aziz Yıldırım. Bu kulub senin tabulu malın mı madem 1.5 senedir. Kongre odaklandınız erkene alsaydın kongreyi. Başarısızsın işte kabul ette çekil kenara . Bir sürü başkan geldi geçti arkadan lanet mi okusun istiyosun bu taraftar. Yok Sosyal medyada hesaplar varmış başarısızlık istiyormuş o bu şu yıllardır bitmiyor bahanen. Çuvalladın kabul et çekil kenara yerine gelmek isteyen genç dinamik bütün taraftarı arkasına toplamış bir aday varken neyin ısrarı bu.

    Senin yüzünden taraftar bölündü Ali Koç yüzünden değil.
  • Ulan ülkede koltuk sevdalısı ne kadar adam varsa, tek bildiği şey fetö.... Aziz ne fetösü ne 3 temmuzu kulübü bitirdin kulübü. Fetönün yapamadığını asıl sen yapıyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20.10.206 Aziz Yıldırım: Başkan adayı olan çıksın erkek gibi adayım desin


    22.10.2016 Ali Koç: 2018 de şartlar ne olursa olsun adayım.


    19.03.2018 Aziz Yıldırım: Ali Koç aday olarak camiayı ikiye bölmüştür


  • Başkanlığı 2018 mayısta Ali Koç a devredeceğini söyleyen kendisi değil mi? Yargıtay karar vermedi diye tatlı tatlı oturuyor koltuğunda ..Fenerbahçe umurunda değil..Advoocat ağlaya ağlaya gitti.. Onun istediği iki oyuncu alınabilseydi ,kötü adam değildi..Amaç Fenerbahçe taraftarını kahretmek ..Yeter artık arkana dön ve çık..Futboldan nefret ettirip hasta ettin bizi..Beinsport iptal zaten..Saha da dolmuyor..anlamıyormusunuz? Yeter artık ...
  • azizin klasik ağlamaları. Kendi suçunu gene başkasına atmış. O kadar nefret ettirdi ki kendisinden, öldüğünde ailesi ve paralıları hariç rahmet okuyan olmayacak.
  • Ben hayatimda boyle utanmaz boyle yuzsuz birini gormedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük başkan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yine konuşuyor işte baktı sağlam rakip çıktı atıp tutuyor.
  • Son 10 senede 2 şampiyonluk görebilmişiz hala istifa edeceğine aday olacağım diye uğraşıyorsun.
    BJK çöp başkanlardan kurtuldu GS Dursun'dan kurtuldu biz bundan kurtulamadık.
  • Şu saatten sonra Ali Koç dururken hala Aziz Yıldırımı seçecek olan üyelere yazıklar olsun diyorum (Benim camiam, takımım olmadığı halde!). Ünal Aysal zamanında koymuştu teşhisi kontrolünü yitirmiş zat diye teşhisi hala geçerli üstelik daha da ilerlemiş bir vaziyette.
  • Aziz Yıldırım'dan kurtulacağımız günler yakındır. Kulüp babasının malı çünkü lafa bak Ali Koç aday olunca kulüp 2'ye bölünmüşmüş . Yıldırım'ın kafası 3 temmuzdan sonra iyice gitti.
  • Aziz Bey tam bir winner. Seçimi alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi camiayı bölüyor 0 başarı ile yıllardır koltukta oturuyor ve fenerbahçe camiasını rezil ediyor.
    Azizin gitmesini isteyenler var bide kalmak isteyen aziz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strong mind strong body

    Aziz Bey tam bir winner. Seçimi alır.

    Aziz Yıldırım kendisini winner kulübü loser yaptı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı


    quote:

    Orijinalden alıntı: strong mind strong body

    Aziz Bey tam bir winner. Seçimi alır.

    Aziz Yıldırım kendisini winner kulübü loser yaptı

    Kulüp için çok fedakarlıkta bulundu ben takdir ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice yandı devreler bunun. 8 defans ile anadolu takımlarına kapanmamızı da Ali Koç mu söyledi çapsız t.direktötüne. ne utanmaz arlanmaz bir adammışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıçtık kelimesinin mesleklerde terminolojisi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.