Şimdi Ara

Aziz Başkan gitsin diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazı forumlarda görüyorum, en son Aziz gitsin fenere gelirim konusu tartışılmış.

    "Aziz gitsin" miş. Bu nasıl FB taraftarlığıdır böyle? Premier ligin küme düşen takımlarında bile oynayamayan Tuncay için mi bu sözler?

    Aziz Başkan daha ne yapsın, kulüp nereden nereye geldi. Başkalarının devlet eliyle yaptığı stadı biz 10 yıl önce yaptık. Baskette voleybolda başarı hayalken bizim takımımız dünya şampiyonu oluyor, bir diğeri namağlup yoluna devam ediyor; işte bugün her zaman ki gibi GSyi eze eze yendi. Erkek basket grubunda lider. Diğer branşlarda da müthiş başarılıyız.

    Futbolda başarının kriteri ne? Real Madrid olsan bile her sene şampiyonluk o kadar kolay mı? Barça dünyanın en iyi takımı: kaç şampiyonlar ligi şampiyonluğu var?

    Futbolda her yıl 1-2 ezeli rakibimiz erkenden havlu atarken yarışı sonuna kadar götürüp ya final oynayan ya şampiyon olan takım kim?

    Şu bir gerçek ki Aziz Başkanın yaptığı tarihimize altın harflerle geçmiştir. Kurumsal yapımızın gelişimi tamamlanıp Futbol takımının idaresi de Yönetimimizin ve teknik kadromuzun planladığı şekilde öz kaynaklarımıza uygun, altyapıdan yeterli desteği alan, sistematik ve gösterişten uzak, üzerinde baskı değil ilgi hisseden bir noktaya gelince Avrupada da başarı tekrar gelecektir.

    FB taraftarının sahip olduğu sevgi ve bağlılık en büyük gücümüzdür. Nankörlük yapmayalım yeter...

    (Not: Konu için yeni başlığa gerek yoktu belki ama böyle başarılı bir kulübün başkanına, bazı kötü kişisel özellikleri var diye bunları söylemeye kakkımız yok, desteğinizi bekliyorum. Bir olalım, FB sevgimizi yani gücümüzü gösterelim)







  • bülent başgan gelsin
  • her ne kadar fubola karışsa da, futbolda zarar verse de bu yaptığı altyapı.. yaptığı yatırımlar.. aziz başkandan sonra gelecek olan başkana çok büyük başarılar sağlıycak. sağlık sorunu olmadığı sürece ben bırakmasını istemiyorum.
  • Denizli faciasından sonra bırakmalıydı yanlış yaptı.Amatör branşlarda iyi olabiliriz ama futbolda bir icraat yok.Ben gitmesi taraftarıyım.Yaptığı şeyleri alkışlıyoruş bugüne kadar belkide en büyük hizmeti yapan başkandır ama her zaman durması gerken yeri bilmeli herkes.
  • futbolda

    Lorant suçlu
    Daum suçlu
    Denizli suçlu
    Löw suçlu
    Zeman suçlu
    Oğuz suçlu
    Rıdvan suçlu
    Kocaman suçlu(?)
    Zico suçlu
    Aragones suçlu

    getirilen oyuncular

    Josico suçlu
    Maldonado suçlu
    Güiza suçlu
    Kezman suçlu
    Baroni suçlu
    Bilica suçlu
  • Bak Futbola karışmayacağım diyor ama hala karışıyor, söz veriyor sonra pişkin pişkin benmi gol atayım diyor!

    Fenerbahçenin işi kupayı almakmı yoksa rakiplerini geçtiği için sevinmekmi?

    Takımımızı küçük takım olarak görüyorsanız bilemem...
  • Aziz Yıldırım durduğu sürece Aykut'un yeri sağlam, onun için başkanımız gitmesin.
  • Tebrikler. Bu konuyu açan 52543453'cü kişisiniz. Belki bu sefer başarılı olup Aziz Yıldırım'ı gönderirsiniz.
  • aziz yıldırım bu çağda klüp fln yönetemez orta çağda olsaydı normal karşılardım ama ben onun kadar dediğim dedik, sadece kendisinin söz sahibi olmasını isteyen bu uğurda fenere yararı dokunduğunduğundan belli yöneticileride gönderdi az bişey ön plana çıkıp fikir ayrılığı yaşadığı için, kısacası aziz yıldırım kadar dikkafalı bi başkan görmedim.

    padişah mantığı hala değişmemiş üstünden 100 yıldan fazla geçti halbuki.fatih terimde dikkafalılığının kurbanı oldu şimdi spor malzemesi dükkanı bile açtırmazlar.

    gerçi siyasettede bu padişah mantığı devam ediyo ama ona girip konuyu kapattırmiym şimdi.
  • Şuan 3 büyüklerin başkanlarıda kulüp yönetecek vasıfta olmayan kişiler,diğer takımlar çok ilgilendirmez benide ben aziz yıldıırmın gitmesini son 5-6 yıldır dile getiriyorum...Malesef bizim ülkemizde keçinin olmadığı yerde koyuna abdurrahman çelebi demenmesi misali aziz yıldırımı öyle yücelttilerki...

    Elle tutulur iki şey yaptı diyebiliriz stad ve fenerium,peki bende bu işlere az kafa yormuş biri olarak soruyorum...Ben mimarım ve yapılan stad birçok kişinin hayatlarında başka stad görmemesinden kaynaklandığını düşündüğüm modern birs tad olarak nitelendirmesi...Şükrü saraçoğlu 5 üzerinde 3.5 yıldız ya alır ya olmaz...Bunun sana göre bana göresi yok avrupadaki stadları bi inceleyen ondan sonra konuşur tartışırız...Peki ya fenerium tekstilin bukadar ileride olduğu ülkemizde ve fenerbahçe taraftarınında takımına nasıl destek olduğu bilinirken bunda çok büyük başarı diyemeyiz...Demem şuki koskaca camimaya stad yapıyorsun feneriumu kurup geliştriyorsun eyw...fakat Bu bursanıın şampiyon olmasının yanında hiç önemsenebilecek birşey değil...konuşulacak çok şey var fakat bukadarı buraya yeterli...




  • Aziz başkan basketten anlamıyor, basketbol takımlarına karışmıyor FB. basketbolda başarılı
    Aziz başkan veleyboldan anlamıyor ,veleyboy takımlarına karışmıyor FB. veleybolda başarılı
    Aziz başkan futboldan anlıyor ( bence anlamıyor ) futbol takımına karışıyor FB. futbolda başarısız
    Aziz başkan sadece başkanlık yapsa veleybol ve basketteki gibi futbol takımına karışmasa FB. futbolda türkiye değil avrupada bile başarılı olurdu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.