Şimdi Ara

az kalsın dolandırılıyorduk (galerici içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 128 binde 2010 model temiz c180 olsa o paraya galerici ilk önce kendi alır
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    aynen hocam belli oluyor fotoda da. ben araç başında da baktım hasar aldığı belli ama bizim için çok büyük problem değil yani ufak tefek kazalı ve boyalı olabilir. sonuçta hepimiz kaza yapabiliriz, kazalı araç alınmaz diye bir kaide yok, kazanın durumuna göre uygun olur fiyatı, ona göre de müşterisi olur. benim üzüldüğüm kısım insanlarımız neden bu kadar sahtekâr. telefonda önden küçük bi kaza sonucu kaput boyanmış diyor. en azından airbag açtığını neden söylemiyorsun be kardeşim. sadece galericiler değil, al satçılar daha da fena. gerçek sahibinden olanlar da bu durumun farkında olduğı için fiyatları ciddi pahalı e biz kimden araç alacağız o zaman? ülkemizde bu kadar çok sıfır araç satılmasının en büyük sebebi bana kalırsa gene bu tip insanlar. güvenemiyoruz kimseye ve 4 teker 1 direksiyondan ibaret araçlara dünyanın vergisini ödeyip sıfır almak zorunda kalıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSY kullanıcısına yanıt
    bu arada ilanda 128 yazıyor daha 2 haftalık ilan ama araç 133 bindeydi. o bile yalan. dürüst olmak ne kadar zor geliyorsa adamlara ufak tefek şeylerde bile yalana başvuruyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan fotolarında aracın hatları ağır darbeliyim diye bağırıyor. Mercedes bakıyorsanız km yerine kozmetiğine ve bakımına bakmanızı öneririm.
  • "Bir kaç parça boya var" bu ne demek oluyor acaba!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Benim kardeşim de galerici, Antakya'da bugüne kadar araç sattığı 1 kişi bile şikayetçi olmadı.

    Doğrudur, her meslekte sorunlu insan var, galericilerde daha çok var.

    Ama genelleme yapmak ne kadar doğru olur.



    Kaldı ki ayaklı galericiler, ilana kendi nosunu bile yapmayıp, resim üstüne yazanlar sizce ne kadar güvenilir. Galericinin bari mekanı belli, yeri yurdu var, vergi veriyor. Bir sorun olsa nereye kaçacak.



    Kısaca" galerici den araç alınmaz" çok ucuz bir söz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu adamın yaptığı suç değil mi? Dolandırıcılık falan da değil bildiğin pert, ne halde olduğu belli olmayan, hava yastıksız aracı satıp birisinin ölümüne sebep olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı satan galerinin adı ENA enayinin kısaltılmışı mı ben mi çok kötü niyetliyim?
  • bizim enişte söylemişti adana da oda çok uygun fiyata adanada araba bulmuştu ama korkmuş gidip bakmaya adana da öperler adamı ...
  • ülkede sıfır araç fiyatları bu kadar uçuk ve akıl mantık sınırları dışında olunca araba almak isteyen insanlara tuzak kuran vicdansızlara gün doğuyor. tamam galericiler suçlu ama esas suçlu iktidar
  • Aracınızda x parça boya vardır...ilandan uzak dur



    Aracimizda 2 3 parça.4 5 parça vs var....direk telefonu imha et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığa galerinin ismini ve arabanın plakasını ekleseniz daha güzel olmaz mı? alacak insanlar google'da aratınca görsünler bu konuyu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863C807A0 -- 23 Mayıs 2018; 5:0:14 >
  • Hocam temiz duruyordu dediğiniz arabanın sol çamurluğu ve kaputu arasındaki mesafe imarlı arsa olsa 5 daire verirler. Ekspertiz her şeyi bulur diye beklemenize gerek yok biraz da kendiniz başlayacaksınız o ekspertize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citir pert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi akıllardaki tek soru şu, pert araca ''Aracımız orjinal 128000km kusursuz temizlikte'' yazan kişi kimin çocuğu????
  • bir de usta araca bakıp da gerçekleri söyledi mi satıcılar baya agresifleşiyor, neredeyse ustayı dövecekler. bu heriflerde utanma olmadığından her türlü pislik var.
  • Yıl olmuş 2018..Galericiden araba mı alınır?

    Adamların sanayide devamlı iş yaptırdıkları ustaları var genelde.

    Mercedes mühendisleri topladıkları araçları görse, ağızları açık kalır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazalı olduğu belli farlara bakmadınız mı hiç yamuk duruyo kaputa göre

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Temiz araç almak, temiz kız almaktan zorlaştı anası satayım.

    Yıllar önce 453bin km'de araç fazlalığından sattığım w210 Mercedes aracımı geçen gün 280bin km olarak ilanlarda gördüm.Bu ülkede herşey mümkün.

    Zira din,ahlak,erdem gibi değerler artık ayaklar altında,toplum gitgide yozlaşıyor ve insanlar birbirini düdükleme ve ütme peşinde.Ama sorsan hepsi müslüman.
  • hocam aracın kazalı olduğunu zaten biliyorum ben. hafif bir kaza sonucu ön kaput boyalı dediler. bunu resimlerde bende gördüm aradaki açıklığı fark ettim zaten ki bunu bilerek aracı görmeye gittim. olabilir araç önden hasar almış ve kaput boyanmış olabilir. mesela şu an kullandığım aracın ön kaputu değişik ve çok basit bir kazadan ötürü değiştiler kaputu. ben kazalı araç almam demiyorum. alırım lakin kazanın nasıl olduğunu, ne şiddette olduğunu bilmem lazım. bunlar beni bu noktada kandırdı. airbaglerin açıldığını söylemedi, şasi podye ve direklerde işlem olduğunu da söylemedi. hatta kaza basit olduğu için sadece 4 parça boya ve 4 bin trameri var dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.