Şimdi Ara

Aylardır Aç Gezmenin bedeli 9 Bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yaz sevdiğim bir ablamın yanına Kore'ye gidebilmek için sabah akşam para biriktirdim bursumu ( kyk ) çalıştığım parayı (tercümanlık/ yayın ) Sadece bunun için biriktirdim. Sonuç sadece kocaman bir 9 bin tl ailemden yıllardır para almıyorum alabileceğimi de sanmıyorum. Ben neden diğer insanlar gibi mutlu olabilmek için sadece anasını sattığımın bir ülkesine kısa süreli gidebilmek için herşeyimi verdiğim halde yetmiyor?. 5 Dil biliyorum iş tecrübem var üniversite okuduğum için işe giremiyorum üniversite okurken bir de işe girmek istemiyorum hayatımı biraz da olsa yaşayabilmek istiyorum. Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 26 Nisan 2021; 20:30:30 >



  • sizin yaşınızdayken ben de sizin gibi düşünebilseydim şu an montréal de yaşıyordum  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    sizin yaşınızdayken ben de sizin gibi düşünebilseydim şu an montréal de yaşıyordum  

    Vallaha gerekirse 10 yıl daha aç kalırım ama daha iyi bir yaşam statüsüne ulaşırım hocam ama şu an bu yaşadıklarım benim zoruma gidiyor. Ben yani elimden geleni yapıyorum daha ötesi yok. Boş insanlar kripto ya yatırsaydın ohooo felan diyorda ne diyeyim ki insanlara.

  • Hocam hepimiz öğrenciyiz benzer problemler var. 5 dili nasıl öğrendiniz bu arada ben de ingilizceyi biliyorum ama akıcı konuşmak istiyorum
  • Berkoo bedava geziyor

  • 5 dli biliyorsun he : )



    4 yabancı dilde a2 olup böyle bir iddiada bulunmuyorsundur inşallah. O dilleri gerçekten çok iyi konuşamıyorsan "biliyorum" demek büyük bir iddia

  • Döviz ile yarışamıyoruz hocam. Yemeden içmeden 3 yıldır para biriktiriyorum. Alacağım bir şey her yıl 70K-100K fiyatı artıyor.


    İnanılmaz 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    5 dli biliyorsun he : )



    4 yabancı dilde a2 olup böyle bir iddiada bulunmuyorsundur inşallah. O dilleri gerçekten çok iyi konuşamıyorsan "biliyorum" demek büyük bir iddia

    bir dili çok iyi konuşmak ile bilmek arasında fark olduğunu düşünüyorum. orta 4 japonca konuşmalı, orta 2 korece, almanca yine c1 e yakın,İngilizce c2 seviyesinde biliyorum iş terimleri ile beraber hocam. Ben ama bunu yabancılar ile konuşmayı tercih ediyorum çünkü onlar siz birazcık bile bilseniz bir dili sizin ki ve türklerin genelinde ki gibi küçümseyici yorumlarda bulunmuyorlar. Saygılar.


    @bogazicili hocam yabancılarla konuşucaksınız onların olduğu bir oyunda onların bir topluluğuna katılın sadece ingilizce konuşun.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.