Şimdi Ara

Aykut Kocaman kimdir? Efsane mi? Hain mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Futbolculuk döneminde severdim ama hoca olarak oynattığı futbolu zerre sevemedim. UEFA Kupasında yarı final oynandığı zaman Avrupa da oynattığı oyunun birazını lig de oynatsaydı takım o sene şampiyon olurdu. Alex'e olan tavrına hala kızgınım. Ben hain diyemem çünkü bunu diyebilmem için somut şeyler görmem lazım.


    Ama bir gün FB başına tekrar hoca olarak gelmesini asla istemem.


    Bu arada Ali Şen'in Sakarya çetesi diye Oğuz ve Aykut'u kovma olayında bilmediğimiz durumlar var. Çünkü Ali Şen maalesef o lafının şu an arkasında değil. Gecen yıllarda Oğuz ve Aykut'u göndermek yaptığım en büyük hataydı diye açıklaması olmuş bir spor programında.

  • Çok büyüksün Aykut hocaaammmmm bir kere ağızlarına laf vermedin sessizliğinle ali koçu yerle bir ettin hocaammm ne dilersen dile bizden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben fenerbahçede aykuttan daha iyi bi golcü izlemedim ve ben fenerbahçede aykuttan daha sabit fikirli td görmedim

  • Teknik direktör olarak efsane falan değildir. Daum'un kuyusunu kazmıştır. Defansif, sıkıcı ötesi sıkıcı futbolu bizim genimize işletmiş, dikine ve hızlı oynayan Fenerbahçe yerine kağnı arabası hızıyla oynayan ve bir iki gol atınca yatan Fenerbahçe'yi bırakmıştır. Gs efsanesi Emre de bunun yan şubesi. O da Erol'un ve Ersun'un otoritesini kankalarıyla sıfırlamış sonuç olarak ikinci aldığı takımı üçüncü yaparak ve Ersun döneminde Avrupa'ya gidebilecekken bizi Tahir Karapınar gölge teknik direktörlüğüyle uçuruma sürüklemiştir. Başkan tarafından neredeyse dalga geçilerek kulüpten kovulmuştur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 24 Şubat 2022; 15:31:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.