Şimdi Ara

AYGIT YÖNETİCİSİ AÇILMIYOR!!!! YARDIIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımı yeni formatladım herzaman formatlıyodm ama şimdiye kadar hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım. Aygıt yöneticisine tıklıyorum açılıp hemen geri kapanıyo. Bunu nasıl düzeltirim ses kartını yüklemem için lazım bana.



  • emo132 kullanıcısına yanıt
    Normalde bu tip hatalar virüs yüzünden olur , acaba hemen bişeymi bulaştı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vahapcemil

    Normalde bu tip hatalar virüs yüzünden olur , acaba hemen bişeymi bulaştı .

    Sanmıyorum çünkü format atmadan önce ethernet kablosunu çıkardım işim bitti baktım aygıt yöneticisi çalışmıyor girim yardım alim diye taktım etherneti. Ama yinede bir virüs taraması yapmakta fayda var. Şey bide kardeş güzel full virüs programı linki varmı bende program yokta
  • emo132 kullanıcısına yanıt
    windowsun orjinalse windows security essentials , değilse avast free yada avg free kullanabilirsin . Nete yazarsan indirebilirsin.
  • emo132 kullanıcısına yanıt
    combofix yapmayıda dene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OmerD.

    combofix yapmayıda dene.

    Combofix nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emo132

    quote:

    Orijinalden alıntı: OmerD.

    combofix yapmayıda dene.

    Combofix nedir?

    ComboFix programı sUBs tarafından geliştirilmiş ve bilgisayarınızda bilinen zararlı yazılımları (malware) tarayarak bulduklarını otomatik olarak sisteminizden temizleyen güçlü bir güvenlik uygulamasıdır.

    USB belleklerde taşınarak bilgisayarlara bulaşan yaygın zararlı yazılımlardan olan amvo.exe, kavo.exe ve buna benzer diğer popüler ve yaygın malware, spyware ve trojanları bilgisayarınızdan silmek için kullanabileceğiniz ComboFix uygulaması bir uzman tarafından tavsiye edilmedikçe veya kullanılmadıkça sisteminizin normal çalışmasında değişikliklere yol açabilir.
    Programı çalıştırmadan önce mevcut bilgisayar korumasında kullandığınız antivirüs koruma yazılımlarınızı geçici bir süreliğine devre dışı bırakıp, daha sonra ComboFix'i çalıştırarak taramayı gerçekleştirmeniz daha sağlıklı ve güvenli olacaktır. Bulunan zararlı yazılımlar size gösterilip, bilgisayarınızdan otomatik olarak kaldırılacaktır.

    ComboFix kullanımı, kurulumu ve kaldırılması hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ComboFix Nedir, Nasıl Kullanılır başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

    Önemli! ComboFix ile sizi rahatsız eden ve bilgisayar başlangıcında Autorun olarak devreye giren zararlı yazılımlar, casus programlar, reklam yazılımları ve truva atlarını sisteminizden hızlı, kolay ve etkin bir şekilde bilgisayarınızdan silebilir ve kaldırabilirsiniz. Fakat programı kullanırken ComboFix'in güçlü ve etkin bir temizleme aracı olduğunun bilincinde olarak bu güvenlik uygulamasını dikkatli bir şekilde kullanmanızı öneririz. Aksi takdirde üreticininde yaptığı uyarı dahilinde bilgisayarınızın normal çalışmasında, işleyişinde değişikliklere yol açabilirsiniz.

    Alıntı tamindir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emo132

    quote:

    Orijinalden alıntı: OmerD.

    combofix yapmayıda dene.

    Combofix nedir?

    Bir malware temizleme yazılımı olan Combofix flashdisk ve nadir de olsa dikkatsiz yazılan CD’lerden bulaşan amvo.exe adlı zararlı autorun dosyasını başarılı bir şekilde bilgisayarınızdan siliyor.

    Amvo.exe Nedir?
    Popüler antivirüs yazılımlarının neredeyse hiçbirinin tam çözüm sunmadığı bu zararlı uygulama kendini system32 klasörünün altına atıyor. En tehlikeli özelliği ise sisteminize bulaştıktan sonra kendini kopyalaması ve gizlemesi.

    Amvo.exe‘nin Zararları Nedir?
    Yerleştiği sistemin performansını fazlasıyla düşüren bu zararlı uygulama aynı zamanda “Gizli” durumda olan klasörlere erişilmesini engelliyor, yazılım bulaştıktan sonra “Klasör Seçenekleri > Görünüm” bölümünden tüm klasörleri görünür yapsanızda sonuç değişmiyor.

    Amvo.exe‘den Nasıl Kurtulurum?
    ComboFix’i bilgisayarınıza indirin ve masaüstüne aldıktan sonra çalıştırın (Vista kullnıcıları programın üzerine sağ tuş ile tıkladıktan sonra “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneğini kullanmalıdır). Eğer bilgisayarınız “Güvenli Kip”te değilse aktif olan tüm güvenlik yazılımlarını ve pencereleri kapatın. Karşınıza çıkan yönergelere “Evet/Yes” diyerek ilerleyin, hızlı bir taramadan sonra ComboFix gerekeni yapacak ve sonuçları C:’nin içerisine attığı log dosyasında size bildirecektir.

    Not: ComboFix ile temizlik yaptıktan sonra alternatif olarak Dracula Virüs Temizleyici yazılımı ile tarama yaptırıp mevcut autorun.inf dosyalarını sistemden temizlemenizde fayda var.

    ALINTI.




  • Arkadaşlar gerçekten virüs varmış bilgisayarımda avg yi indirip kurdum sorun çözülmüştür herkeze teşekkürler.
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

    Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

    Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.