Şimdi Ara

AYDIN VE ÇANAKKALE TIPTA OLANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba, ben celal bayar tıpta dönem 3 öğrencisiyim. Şehirden ve üniversiteden memnun olmadığım için merkezi yerleştirme puanımla yatay geçiş yapmayı planlıyorum. Araştırmalarım sonucu elimde iki üniversite kaldı: Aydın ve Çanakkale. Buralarda okuyan ve aşağıda sıralayacağım konularla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

    Öncelikle 4. sınıfa başlayacağım için hastane yeterliliği, klinikteki eğitim ve hoca kalitesi bakımından değerlendirebilir misiniz (özellikle dönem 4 ve üzeri arkadaşlar)

    Öte yandan okul bittiğinde yurt dışına PhD ile gitmek ve bilimsel niteliği yüksek araştırmalar yapmak istiyorum, bu bağlamda Tübitak projeleri vs anlamında bilimsel açıdan beni destekleyebilecek, mentor olabilecek temel/klinik bilimciler var mıdır okulda? Öğrencilere ve projelere önem ve destek veriliyor mu? Yurt dışı/ yurt içi bağlantısı fazla olan ve bana yardımcı olabilecek hocalar var mı? Bir de okulda farklı okullardan gelen hocaların olduğu bilimsel niteliği yüksek etkinlikler yapılıyor mu(Seminer, kongre vb)?

    Ayrıca çok uzun zamandır İzmir'de oturuyorum ve İzmir'den sıkıldım artık. Manisa'nın da iki adım ötede İzmir olduğu için gram gelişmemiş olması nedeniyle yine İzmir'de vakit geçirmek zorunda kaldım. Bu yüzden okulların ve şehirlerin sosyal anlamda bana verebilecekleri bakımından değerlendirmesini de yapabilirseniz çok sevinirim (öğrencilerin vakit geçirebileceği mekanlar, sinema/tiyatro olanakları, konserler vb)

    Anlayacağınız hem bilimsel içerik üretme isteğinde olan hem de sosyallik isteyen biriyim. Bu nedenle hem şehir hem de hoca profili ve eğitim çok önemli benim için. Yatay geçiş sürecinde okul seçmede bu konularda yapacağınız yorumlar bana gerçekten yardımcı olabilir bu nedenle gelecek cevapları oldukça önemsiyorum.







  • up
  • dostum çanakkale tıptayım ki çanakkale aydından daha gelişmiş bir şehir olmasına rağmen sosyal imkanlar çok az şehir küçük bir kere devlet tiyatrosu yok 1 tane avm 1 tane sinema salonu var hayat sadece şehir merkezinde akıyor onun dışında tamamen emekli şehri izmirde niye sıkıldın ki ben de izmire geçmeye calısıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.