Şimdi Ara

AYBABA'DAN DAVA!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samet Aybaba, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a 100 bin lira manevi tazminat davası açtı. Buna gerekçe olarak Orman’ın, bir gazetedeki, “Sinan Kurumuş, Gökhan Süzen ve Dentinho nasıl transfer edildi, bunları bana kamuoyu önünde söyletmesin. Açıklarsam insan yüzüne bakamaz” sözleri gösterildi

    Samet Aybaba Beşiktaş’tan ayrıldı ama dava kapanmadı. Antalyaspor Teknik Direktörü olan Aybaba, siyah-beyazlıların Başkanı Fikret Orman’a 100 bin lira manevi tazminat davası açtı.
    Bir gazetede yayımlanan haberi kanıt olarak sunan Aybaba’nın avukatı Şükrü Sedat Vargılı, Samet hocanın kişilik haklarına saldırı nedeniyle hazırlanan dava dilekçesinde şu ifadeler kullanıldı:
    “Müvekkilimin itibarı kamuoyu önünde verilen röportaj nedeniyle sarsılmıştır. Davalı tarafından müvekkilimin alacaklarını talep etmesi üzerine yüksek tirajlı bir gazeteye verilen röportajda “Sinan Kurumuş, Gökhan Süzen ve Dentinho transferlerine dikkat çeken Beşiktaş başkanı, “Bu 3 oyuncu nasıl transfer edildi, bunları bana kamuoyu önünde söyletmesin. Açıklarsam insan yüzüne bakamaz” tarzındaki tavsif ve değerlendirmelerin, müvekkilimi incitici, küçük düşürücü olduğu hususunda duraksama bulunmamaktadır.

    ‘Fatura müvekkilime...’
    Kamuoyu nezdinde müvekkilim, ifadenin gramer anlamı ile yapılan transferlerde komisyoncu gibi gösterilme ve anılan transferlerde menfaat temin ettiği şeklinde suçlanmıştır. Müvekkilimin alınmasını talep ettiği oyuncular ile futbol komitesi görüşmekte olup oyuncuların alacağı ücret, süre ve menajerlere ödenecek ücretler yine futbol komitesi tarafından neticeye bağlanmaktadır. Sayın Fikret Orman, başkanlığı döneminde yapmış olduğu hataları müvekkilime fatura etmek istemektedir.”

     AYBABA'DAN DAVA!

    Kaynak:http://skorer.milliyet.com.tr/aybaba-dan-dava/besiktas/detay/1751027/default.htm



  • Vay anam vayyy.... Besiktas'in cocugu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olmuş olayın mahkemeye taşınması.
  • Kim ne koparırsa kar belliyor klüpten.
  • Milliyet sayfaya haber bulamamş galiba yine aynı haberi ısıtmış yayınlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de açalım manevi tazminat davası Samet'e.Çoğumuzu sinir hastası yaptığı için.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75459150/tm.htm

    Ben demiştim demek istemiyorum ama buyrun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quanch

    Kim ne koparırsa kar belliyor klüpten.

    yok bu seferki başkanın şahsına açılmış dava, Beşiktaşla alakalı değil :)

    Orman şurda hata yapmış bildiklerini tam söyleyecekti yarım bırakırsan aybaba haklı gibi görünür ki adam dava açıp kendine güvendiğine görede haklı.Yoksa ileride orman dahada onun üstüne gelebilir diye dava açmazdı.Bekleyip görecez artık hangisi haklı.
  • Abi şu adamdan kurtulduğumuz çok iyi oldu ya bu kadar mı çapsız olabilir bi insan.Dün maç sonu açıklama yapıyor geçen sene Vlemickx 4 gol atmıştı Antalya'ya bu sene gol yemedik diye
  • Fikret Orman'da açıklasın ve usulsüzlükten dolayı FIFA'ya bildirsin, bak bakalım bir daha teknik adamlık yapabilecek mi ? Ha tabi Fikret Orman'ın söyledikleri doğruysa.
  • Herkes aybabaya camur atmis ama adam belki de hakli ki dava acabildigine gore muhtemelen kazanacak. Fikret ormani severim ama bazen boyundan buyuk laflar edip, isler yapmaya calisiyir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görün işte Beşiktaş'ın çocuklarını. Defalarca yazdım Beşiktaş'ta teknik direktörken falan ben Aybaba'nın Beşiktaşlı olduğuna inanmıyordum.Tavırları, kulübü küçük görmeler vs. Demirören neyse Aybaba da aynıdır gözümde. Madem dava açıcaksın bari 1 TL'lik sembolik dava aç. Beşiktaş'tan menfaat bekleyen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [Eren]

    Görün işte Beşiktaş'ın çocuklarını. Defalarca yazdım Beşiktaş'ta teknik direktörken falan ben Aybaba'nın Beşiktaşlı olduğuna inanmıyordum.Tavırları, kulübü küçük görmeler vs. Demirören neyse Aybaba da aynıdır gözümde. Madem dava açıcaksın bari 1 TL'lik sembolik dava aç. Beşiktaş'tan menfaat bekleyen...

    Bunu yazacaktım ben de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar dediğiniz gibi aybaba haklı , çünkü kendisi yarım sezon boyunca gökhan süzen'i ısrarla istemedi , sinan kurumuş geldiğinde "türkiye'nin en iyi forvetlerinden biri yapıcam" demedi.haklısınız.fikret orman istifaa!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de taraftar olarak 1 TL'lik dava açalım Samet Aybaba'ya. Psikolojimizi bozdu bütün sene diye. 10 milyon Beşiktaşlı olsa 10 milyon TL yapar. Kulübe bağışlarız. Temiz. Teşekkürler Aybaba.
  • Benim anlamadığım niye şimdi? Niye lig başlayınca? kafasına yeni mi dank etmiş ya da birine dava açmak bu kadar uzun mu sürüyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Cluster

    Biz de taraftar olarak 1 TL'lik dava açalım Samet Aybaba'ya. Psikolojimizi bozdu bütün sene diye. 10 milyon Beşiktaşlı olsa 10 milyon TL yapar. Kulübe bağışlarız. Temiz. Teşekkürler Aybaba.
    Adalı olsa dava olmazdı FO istifa
    kimse yapmamış, eksik kalmasın dedim
  • Huleyn benimde sagligim bozuldu MAlmeida ve Sir yuzunden bende dava acayim madem 2000 tl borcu var bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de aynı haberin çıktığını hatırlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jukka

    Biz de açalım manevi tazminat davası Samet'e.Çoğumuzu sinir hastası yaptığı için.

    Aynen çok güzel fikir.100bin kişi imza verdi mi bomba olur.Hatta spor tarihinde bir ilk bile olabiliriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.