Şimdi Ara

Ayak sağlığı için ayakkabı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen yıl çalışmaya başladım. İş yerinde uzun süre ayakta kaldığım için Greyder marka ayakkabım beni iki saatten fazla taşıyamıyordu. Çok feci ağrı yapıyordu. Modeli de şöyle birşeydi:

     Ayak sağlığı için ayakkabı tavsiyesi


    Bu ayakkabı zamanla su almış, tabanı lahana yaprağı gibi kıvrılmış, fiyatı yüksek (110 liraya almıştım), kalitesi rezil saçma sapan birşeydi. Hâlâ nerde Greyder mağazası görsem önünden geçerken içim ürperir.

    Sonra ayağımın terlememesi için FLO marka klimalı bir ayakkabı aldım. Eskisine göre rahattı fakat klimanın sadece adı vardı ayağımı aşırı terletiyordu. Yazın Şişli FLO'ya gidip görevli elemana sürekli ayakta çalıştığımı söyledim arkadaş da çok rahattır diye tabanı taş gibi sert ve düz bir sandalet verdi. Başımın belası olacak bu ayakkabıyla bir gün biraz yük kaldırdım, ondan sonra sabahları ayaklarımda hafif bir ağrı, sonra ağrıda azalma, daha sonra yine artma oluyordu. Topallaya topallaya yürümeye başlamıştım. Doktora gittim röntgen çekildi doktor "topuk dikeni olmaktan ucuz yırtmışsın" dedi ve kifidis marka tabanlık kullanmamı tavsiye etti.

    Flo ayakkabılarımın içine kifidis'in tabanını koyuyordum ama FLO ayakkabıların tabanı zamanla bozuluyordu ve sürekli ayakkabı değiştirmek zorunda kalıyordum. Bu işten de randıman alamadım.

    Cevahir DERİDEN'den markasını hatırlamadığım bir ayakkabı aldım. Hiç rahat edemedim gittim iade ettim, paramı da sıkıntı çıkarmadan geri verdiler.

    Sirkeci Ender Spordan bir Nike aldım, ayakta bir saat durduktan sonra baldırlarda ağrı yapıyordu. Ertesi gün farklı bir modelle değiştirmek istedim yardımcı olmadılar. Hatta saygısızca davrandılar.

    Sonra Vepa'dan fitflop aldım şöyle birşeydi:

     Ayak sağlığı için ayakkabı tavsiyesi


    O zamana giydiklerim içinde en rahat olanıydı diyebilirim. Tabanı plastik gibi esnek birşeydi. 250 lira gibi bir fiyatı vardı. Fakat bu da yanlardan ayağımı vuruyordu. Ucu geniş modeli yoktu. Bağını gevşek tutup giyiyordum, zamanla önden açılmaya başlayınca üstüne biraz daha para verip kardeşime dikişsiz bir Fitflop ve kendime de New balance aldım:

     Ayak sağlığı için ayakkabı tavsiyesi


    Bu ayakkabıyı hala giyiyorum. Herhangi bir açılma olmadı, tabanı deforme olmadı, yanları yırtılmadı. Rahatlık açısından gayet iyi. Aşırı sportif durmadığı için keten pantolonla kullandığım da oldu. Fakat artık gündelik olarak spor yerine klasik görünümlü rahat bir ayakkabı giymem gerektiğini düşünüyorum. Onun için ayağı terletmeyen, tabanı rahat, uzun ömürlü bir ayakkabı arıyorum.

    Marka konusunda takıntım yok, limit en fazla 150-160 olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 29 Kasım 2013; 19:08:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.