Şimdi Ara

Axie Infinity yükselişe geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Axie Infinity yükselişe geçti



    Oyna-kazan oyunlarının adını artık hemen hemen her gün duyuyoruz. Bu oyna-kazan oyunlarının en dikkat çekici ismilerinden biri de Axie Infinity. Öyle ki  Axie Infinity‘de yeni bir Oluşturucu Programının açılması ile birlikte bu hafta daha fazla kullanıcıyı bu Ronin ağında gördük. Yeni programla birlikte Axie Infinity’deki kullanıcı etkinliği yüzde 20 oranında artmış durumda.



    [bkzdh=



    Axie Infinity‘deki kullanıcı etkinliği, duyurulan Oluşturucu Programından bu yana yüzde 20 arttı. Bu artış ile beraber Axie Infinity‘deki kullanıcı etkinliği, 130.000’in üzerine çıktı. Ayrıca Ronin’in borsası Katana, oyuncuların kullanıcı etkinlikleri için yaptığı token alışverişlerinin yüzde 40 arttığını gösterdi. Katana‘da son 24 saat içinde 82.000’den fazla işlem gerçekleştirdi. Bu süreçte platform sadece Axie Infinity tokenları olan SLP ve AXS’e izin verdi.



    Axie Infinity yükselişe geçti



    Verilere bakıldığında, Ronin Wrapped Ether (WETH) 31 milyon doların üzerinde işlem hacmine sahipken, AXS’nin 24 saatlik hacmi 17 milyon doların biraz üzerinde duruyor.









  • Oyun dünyasını asıl öldürecek olan bu gibi saçma salak oyna kazan sistemleridir. Benden söylemesi. Oyunun ana amacı eğlencedir, nokta. İşin içine para girdiği zaman o iş eğlence olmaktan çıkar. Buna soyguncu FİFA kart sistemi de dahil.

  • fendur kullanıcısına yanıt
    Knight Online ve Wow'da da bu sistem vardı, aslında oynarken para kazanmak en zevkli olanıdır ama tabii ki bu tarz oyunlar değil.

  • fendur kullanıcısına yanıt
    bu oyna kazan bile değilki , sisteme para yatırıcaksın her biri 300-500 dolar arası olan pokemonlardan alıcan da 1500 dolar verip , sonra her gün sınırlı bir oynama süresiyle yada sayısıyla oyuna giricen de oyunu kazanırsan sana kripto para vericek
    sende onu harcicaksın yani ölme eşeğim ölme..
    günde verdiği para da minimum 25 lira ama oynayıp bitirmen lazım bütün işleri
    eğer başarılı olursan artıyo ama günlük bi sınır var ondan fazla vermiyor sana para . bildiğin ponzi yani
    sen sisteme para yatırıyosun o da sana oynadıkca geri ödüyor verdiğin parayı amorti edene kadar ohooo... kaç ay geçicek

  • Gelirler de%700 küsur azaldı ama ona ne diyeceğiz? Slp kazanıyorsun ama slp 0.08'lerden 0.01'lere düştü. Nerdeyse 1 sıfır daha silecek meret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.