Şimdi Ara

Axess Ek Kartta 150 Chip Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
3.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kampanyanın linki yok müşteri hizmetlerini arayarak axess kredi kartına ek kart çıkartınca 150 tl chip para kampanyası bana tanımlı diye kontrol ettirebilirsiniz. ( kişiye özel olabilir. )


    Axess kartı olanlar yukarıda bahsettiğim gibi kampanya size tanımlı ise toplamda 500 tl harcama yaptığında her ek kart için 150 tl chip para tanımlamıyor 16 şubata kadar süresi var harcama için 26 şubatta ise chipler yatacak asıl kart sahibi maksimum 5 ek kart çıkarttırabiliyor istediğiniz şekilde harcama yapabiliyorsunuz sektör fark etmiyor ek kart için ek kartı olacak kişinin tcsi,doğum tarihi ay yıl gün ve ad soyadı ile yakınlık derecesini soruyorlar kısacası 5 ek kart için totalde 2500/750 oluyor güzel oran bence ben amazon hesabıma hediye kart olarak yükledim yararlanmak isteyen arkadaşlara duyurulur.


    Ek kart aidatında ise puanları kullanıp tüm kartları kapatacağım için aidat falan ödemiyeceğim, harcama tutarı ve chip yüklenme tarihi mh hizmetlerine teyit ettirdim.








  • Bana da teklif etmişlerdi.Kabul etmiştim.Bunun için ekstra bir kart aidatı yok değilmi,diye sorduğumda Hayır demişlerdi.İki ay sonra kart aidatı yansıttılar.İtiraz ettim.Ses kaydını dinleyip parayı iade ettiler.Ama normalde ek kart aidatı var.Bilginiz olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende aynı durumu yaşadım ücretsiz dediler 2 ekstrede ek kartların her birine 130 civarı ücret aldılar toplam 650 falan 5 ek karta



    bende sizin gibi itiraz ettim aynı şekilde Ses kaydını dinleyip parayı iade ettiler 6 ay kapatmama şartıyla.

  • verdiği aidatı anca karsilayinca burada maksat hacim yapmış olmak mı oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidatsız olmaz düşmeyin tuzağa. Uğraşırım geri alırım derseniz bilmem. Free ek kart oluyor mu bilmem. Olursa sadece onunki Aidatsız olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziraat bankasıda ek karta 100lira veriyordu galiba en azından onda aidat biraz düşük

  • 9 Kasım 2022'de ek karta başvuruda bulunmuştum Kart aidatı yansıtılmayacağı söylenmişti. Aradan 2 ay geçti 20 Ocak 2023 hesap kesim tarihimde 146 lira ek kart ücretini yansıtmışlar. Ekstre kesilmeden önce hemen yansıtmışlar ekstreye bakmasam göremeyeceğim. Ek kart'a başvuru esnasında kart ücretinin alınmayacağına dair bilgi verilmişti bununla ilgili arayıp şikayet oluşturdum sonucunu Ayrıca yazarım.

  • .Eray. kullanıcısına yanıt

    Akbank gibi anında puan vermiyor ama mart mı nisan mı ne ancak veriyor

  • aralıkta ısrarla teklif etmeleri ardından ek kart çıkarmıştım. aidatı 1 yılın sonunda aldıklarını ve itiraz edince geri iade ettiklerini söylediler. daha 1 ay olmadan aidatı yapıştırmışlar. aradığımda bu nasıl iş diye iade için ekran olumsuz cevap verdi diyor talep açacağız diyor. 2 gün sonra bakacağız ama yalan dolan iş çeviriyorlar bu tutum bile insana sinir etmeye yeter. daha 150 chip para yatmadı bu arada kim bilir ne zaman yatırırlar. -130luk olduk durduk yere.

  • Kampanya detaylarında ek kartın belli bir süre kapatılmaması şartı oluyor böyle kampanyalarda.. Bunda yok mu ? Kontrol ettiniz mi?

  • ek kart için kart ücreti hangi ay kesiliyordu?

  • Bu tür kampanyalara katılırken yatmama olasılığını da düşünün derim. Çünkü son zamanlarda çok okur olduk.


    Örnek bir mesaj forum üyesinden: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154961557


    Aidat yok diyorlar. Kart alıyor. Aidat yansıtıyorlar. İtiraz ediyor. İtirazı reddediliyor.


    İnanılmaz !

  • Ek Kart aidatına itiraz ettim kabul ettiler
    Axess Ek Kartta 150 Chip Para

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.