Şimdi Ara

AVVA Giyim Rezaletleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avva Tüketici Hakları yasalarına uymuyor! Değişimi onaylanan ürünün ücretini bana iade ediyor. Bana ürünün aynısını ya da muadilini göndermek zorundalar. Ücret iadesi düşük olduğu için yasalara uymayıp para iadesi yapıyorlar.

    Bu konuyu görüşmek için genel merkezlerini aradığımda telefon suratıma kapatıldı. Tekrar aramak istediğimde, sürekli telefonu açıyorlar ve cevap vermeden kapatıyorlar.

    Konuyla ilgili tüketici haklarında hakkımı arayacağım. Firma sahibi VOLKAN ATİK bey, markasını zedeleyen bu kişiler hakkında umarım gerekeni yapacaktır.

    Olayın rezalet boyutunu da sizlere yazayim.

    Avva firması şu an, maalesef ki merdiven altı bir genel merkeze sahip. Görüştüğüm 2 farklı kişi de ne tesadüftür ki adının büşra olduğunu söyledi, ancak müdürleriyle görüşme sağladığımda bana, burada büşra diye birinin çalışmadığını söyledi. Komikliğe bakarmısınız. Müşteriyi küçük düşürme ve alay etmeye bakarmısınız.

    En son inceleme bölüm müdürüyle görüştüğümde (ki o da bana adının büşra olduğunu söyledi) onlara yasalara göre hareket etmelerini ve bana ürünün aynısını ya da muadilini göndermelerini gerektiğini söyledim. Onlar kurnazlık yapıp ürünün o zamanki fiyatını bana geri ödediler, çünkü şu an kazakları çok fahiş fiyatlara satılmakta. İade bedeli hesabıma yansıdığı an dekontunu alıp kendilerini e-devlet üzerinden Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

    Şimdi bu ismini büşra olarak söyleyen oradaki bir çok kişiden biri, telefonu bir anda suratıma kapattı. Tekrar aradım, sesli yanıt sisteminde gerekli tuşlamaları yaptım. İlgili yere bağlanıyorum, numaramı gördükleri gibi açar açmaz suratıma kapatıyorlar. Bunu peş peşe ve belli bir süre sonra 6-7 kez tekrarladım ve sürekli aynı şeyi yapıyorlar. Hatta 1 seferinde arkadan gülüşme sesleri duydum. Düşünebiliyormusunuz, müşteriye kahkaha atarak, müşterinin telefonu suratına kapatan bir firma burası.

    Firma sahibi volkan atik bey umarım markasını rezil eden, müşteriyle alay eden bu topluluk hakkında gerekeni yapar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.