Şimdi Ara

[Avrupa Ligi Kura] Galatasaray SK - SS Lazio (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • umarım iki takımımızda son 16 ya kalır. iki takımızda içerde oynayacak ilk maç. lazio kapanır klasik italyan takımı beraberlik almaya çalışır. sneijder selçuk gibi kilit açacak oyuncular özellikle burada devreye girecek ve turu geçeceksiniz
  • Lazio nun defansının iyi olduğunu hiç görmedim. Çok kolay da değil zor da değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazio biz oynadığımız zaman şuankinden daha iyiydi ama yinede aykutlu takımla yenmeyi başardık.Denizli devre arasında iyi değişiklikler yaparsa çok rahat geçersiniz.

    Ama net olan astana maçındaki performansınız asla yetmez.
  • Neye güvenip bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ? Şuan ki takım ordaki takımların hiçbirini eleyebilecek düzeyde değil. Ayrıca ben devre arasında da transfer yapılacağını düşünmüyorum. Gene mali konular diyip geçiştirecekler yada bonservisi elinde olan bi kaç dandik adam alacaklar.
  • İyi kura iyi. biz italyan takımlarına ters geliyoruz hep :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kakakola


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tadeon

    Sadece eksiklerimizi gidererek bile bu kadroyla final oynayabiliriz Sneijder'li, Podolski'li bi takımız tek gereken açığımız olan bölgelere takviye yapmak o kadar.


    Sneijder ve Podolski'ye sahip oldugun icin finali goruruz diyorsan kadronuzea Van Persie,Nani, Markovic ve Diego gibi adamlar olsa demek SL'de kupa aliriz dicektiniz.

    Ne güldüm yahu :)

    O 4'ünü toplasan 1 Sneijder etmiyor sen neyden bahsediyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Aykutlu takım benficayida eliyordu 66.dakikaya kadar. Aykut avrupada gayet iyiydi zor bir surecte geldi,Alex olaylarinda nefret ettim resmen ilk başta ama hakkını vermek lazım defans oynaticam diyordu ve DEFANS oynatıyordu. Defans futbolu oynayan bir takımın en önemli silahi duran toplar olur,hani şu Vitor Pereira nin elindeki kadroya rağmen sözde defansif futbol adi altında defans yapmaktan başka hicbir halt edemeyen takım. Duran toplardan golumuz yok nerdeyse. Aykut her maç neredeyse korner,penaltı,serbest vuruş bir gol buluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.