Şimdi Ara

Avrupa Kulüpler Briliğinden önemli karar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avrupa Kulüpler Birliği Europol'ün başllattığı bahis şikesi operasyonunun ardından Katar'da bir toplantı yaptı. 53 ülkeden 207 üyesi bulunan Birlik, söz konusu toplantıda, şike yapan kulüplerin üyelikten ihraç edilmesine karar verdi. İhraç kararı, doping ve ırkçılık yapan kulüpleri de kapsayacak.



    Avrupa Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Michele Centenaro, yaptığı açıklamada "Sorumluluk sahibi bir kurum olduğumuzu göstermek için, daha sert düzenlemelere gitmenin görevimiz olduğunu hissettik" dedi.

    FENERBAHÇE HARİÇ ÇÜNKÜ...
    Centenaro, bu kararın geçtiğimiz yıl şike davasından yargılanan Fenerbahçe'yi kapsamadığını sözlerine ekledi. AP haberinde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davası nedeniyle hapis yatmasına karşın Fenerbahçe Kulübü'nün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından aklandığını hatırlattı.

    3 Temmuz'da başlatılan şike davası sürecinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 1 yıl tutuklu yargılandıktan sonra serbest bırakılmıştı. Mahkeme, yargılama sürecinin ardından Aziz Yıldırım'a 6 yıl 3 ay hapis cezası vermişti. Dava süreci şu anda Yargıtay'da devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu ise "Şike sahaya yansımamıştır" kararıyla Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tescil etmişti.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.