Şimdi Ara

Avermedia A700 PCI sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Dün Avermedia A700 PCI aldım. Her şey güzel; ama bilgisayarı kapatıp açınca beraberinde gelen programla (AverTV) rahat TV izleyemiyorum (beraberinde gelen derken, aslında Aver'in resmi sitesinden son versiyonu indirdim ki betaymış son sürüm), ancak kanalları tekrar taratınca izleyebiliyorum. Bu da tahmin edersiniz ki çok sıkıcı oluyor. Sorunun kaynağı ne olabilir? Şu an beta olmayan versiyonu indiriyorum, umarım sorun bundan kaynaklanıyordur. Ayrıca ProgDVB kullanmaya çalıştım; ama 5x li sürümlerini açmaya çalıştığım uygulama hatası verip açmıyor programı. 4x li versiyon denedim, o açılıyor ama bir süre sonra bir sorunla karşılaştı diyor. DreamDVB denedim onda da AverTV'nin bulduğu tüm kanalları bulmadı işime yaramadı dolayısıyla. Yardımlarınız içiin şimdiden teşekkür ederim.



  • bende bugün aldım ,kablo yetişmediği için ek yaptım sanırım kabloda bir sorun oldu.. o yüzden kanal taratma fırsatım olmadı..bende progdvb 5 li versiyon sorunsuz açıldı..
  • ya arkadaşlar siz yine izliyosunuz ya ben izlemek bi yana hala uğraşıyorum kanallar için...benim sorunda ne oldunu anlamadım kartı taktım cd ile drverini yükledim tarattım yok bişi...ayrıca bende merkezi sistem ve balkondada çanaklar var....merkezi sistemi evdeki RECEIVER i takılı normal izleniyo, ona giden kablodan pc ye bi kablo çektim ve kanal taraması yaptım 0 kanal buluyo...ama ev RECEIVER ı açıp tv izlerken taratıncada 40 yakın türksat kanalı buluyo...RECEIVER ı kapatıncada kanallar donuyo....kabloyu çıkarıp balkondaki çanaklara takıp denedin yine kanal bulamıyo...progdvb 7.7.3 ü kurdum aynı sorunu ondada yaşadım....çanaklar ayarlı sinyal kaliteside çok iyi %95 civarı kablo sağlam ama izleyemiyom sinir oldum...walla bu yüzden pc ye bile format attım ama netice yok yine....

    analyan arkadaşllar bi yardım ederse sevinirim.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.