Şimdi Ara

Avengers: Infinity War hakkında ilk yorumlar paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bu yılın en heyecanla beklenen filmlerinden Avengers: Infinity War, yarın sinemaseverler ile buluşacak. Marvel sinematik evreni için bir devrin sonu olarak görülen film, sinematik evrende yer alan tüm kahramanları bir araya getirecek. Tüm dünyada sinemaseverler Infinity War için gün sayarken, Amerika'da bir grup sinema eleştirmeni ve basın mensubu filmi erkenden izleme şansı yakaladı.
     
    Avengers: Infinity War için geçtiğimiz günlerde düzenlenen özel gösterime katılan eleştirmenler, film hakkında ilk görüşlerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Film hakkında ilk eleştiriler son derece olumlu olsa da, yeni Avengers filminin kusursuz olduğu söylenemez. Bazı eleştirmenler, tüm zamanların en ihtişamlı filmlerinden Infinity War'un, zaman zaman devasa hikayesinin altında ezildiği ve üst üste gelen aksiyonun bunaltıcı olduğu görüşünde.
     
    Sinema eleştirmenleri Infinity War'un son derece eğlenceli ve mizah dozu yüksek bir film olduğu konusunda büyük ölçüde hemfikir. Marvel sinematik evreni için bu son derece alışıldık bir övgü olsa da, Infinity War, Marvel'in daha önce eleştirildiği konularda da övgü toplamayı başardı.
     
    Filmlerindeki kötü adamlarının karakter olarak zayıf kalması Marvel'in bugüne kadar en çok eleştirildiği konuların başında geliyordu. Ne var ki Infinity War'un asıl kötüsü olan Thanos eleştirmenleri fazlasıyla etkilemiş görünüyor.
     
    Eleştirmenlerin dikkat çektiği bir diğer konu da bu filmi izlemeden önce spoiler içeren yorum ve haberlerden kesinlikle kaçınılması gerektiği. Filmin beklenmedik olaylarla dolu hikayesi ve etkileyici sonu da eleştirmenlerden övgü toplayan unsurlar arasında yer alıyor.
     
     
     
     


     
    Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Paul Rudd, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Pom Klementieff, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Chadwick Boseman ve Sebastian Stan'in diğer Marvel filmlerindeki rolleriyle geri döneceği filmde Thanos'u ünlü oyuncu Josh Brolin canlandıracak.
     
    Filmin yönetmenliğini Captain America: Winter Soldier ve Captain America: Civil War'un da yönetmenleri olan Anthony ve Joe Russo üstleniyor.
     
     







  • kötü adamın çizgi filmden fırlamış gibi yüzü var diğer pyuncuların yüzü ise normal insan yüzü,burası biraz saçmalık olmuş.

  • Haberi bir noktadan sonra çiftlemişsiniz.
  • Ne zaman elestirmenler maasli elemana donustu artik yorumlarini onemsemiyorum.. Ozellike awesome, incredible, amazing gibi sig kelimeler olayi ozetliyor zaten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel harikalar kumpanyası.

  • 12de bende izlicem :D

  • Ya arkadaş her şeye bıdı bıdı etmeyin adamlar bu filme gelmek için 10 yıl uğraştı. Demek ki başarmışlar ve güzel olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakalım tüm zamanların gişe rekorunu kaç günde kıracak

  • mladenbmv M kullanıcısına yanıt
    ztn çizgi romandan fırlamış
  • Öyle insan yüzü olmadığı için olmasın o dediğin. Hulkta benzer durum söz konusu değil mi? Marvel sinematik evreni ve çizgi romanları sadece süper kahramanları göz gezdirsen zaten anlayacaksın. Eleştirmek için eleştirmek diye buna denir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çınde yasıyorum burada ayın 11 de cıkıcak neden gecıktı pek bır bılgım yok ama bence burada bu kadar sevenı ve bekleyenı varken burada gıse rakamları onemlı olacaktır.
  • Keşke yorumu yaparken azıcık daha dikkat etseydin spoiler vermemeye. Filme gitmiş olsam da gitmeden bu tarz yorumları okuyacak kişilere üzülüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6CB62D8CE

    Keşke yorumu yaparken azıcık daha dikkat etseydin spoiler vermemeye. Filme gitmiş olsam da gitmeden bu tarz yorumları okuyacak kişilere üzülüyorum
    Dostum fragmanda bile herkesi elden geçiriyor adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torrente düşüp 11bin indirme ve 2000 seed desteği olan filim


    tam bir hayal kırıklığı
  • arkadaşlar filmi bügün izledim ilk seansına 11:30 girdim 3d bir filim gayet güzel spoiler vermicem merak etmeyin :D iyi seyirler...

  • Eleştirmenlerin yorumlarını merak etmiyorum açıkcası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.