Şimdi Ara

Aveaya geçiş yaptım YARDIM ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 10 dk önce Turkcell den aveaya kontörlü hat olarak geçiş yaptım turkcell hattımda kontörlüydü,telefonum iphone 5 nano sim yerine büyük sim kart verdiler kendim kesip taktım,şimdi servis yok diyor hattım ne zaman açılır?veya direkt açılması mı lazım kartı kesmekle hata mı ettim yardım lütfen.



  • Hattınız şu tarihte şu saatte aveaya taşınacaktır diye bir sms gelmesi lazım...Sende o tarih geldiğinde takacaksın sim kartı telefonuna...Başvuruyu yeni yaptıysan 4-5 gün daha beklemen lazım...
  • çok teşekkür ederim üstat
  • Motor Kafa kullanıcısına yanıt
    3-7 gün arasında açılır

    birr gün önceden mesaj gelir. Şu gün şu saat aktif olcak diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Motor Kafa

    Arkadaşlar yaklaşık 10 dk önce Turkcell den aveaya kontörlü hat olarak geçiş yaptım turkcell hattımda kontörlüydü,telefonum iphone 5 nano sim yerine büyük sim kart verdiler kendim kesip taktım,şimdi servis yok diyor hattım ne zaman açılır?veya direkt açılması mı lazım kartı kesmekle hata mı ettim yardım lütfen.

    Avea geçiş yaptın ya.hayırlı olsun..kullanmaya başla 2 hafta sonra turkcelll diyeceksin. denedim gördüm. pahalı turkcell ama sadeet onda.Avea nın yüzde 3 çekim olmayan kısımların da dolaştım ki çok şikayetçiydim.
  • Yaşanılan yere göre değişir

    Hatta nadir de olsa Avea'nın Turkcell'den daha iyi çektiği yerlerde mevcut

    Genelleme yapmak doğru değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @jesterr ;hayırlısı be hocam bakalı geçtik Turkcell de adam akıllı tarife bile yok adamlar yapmışlar 250 dj her yöne 1 gb internet,turkcellde böyle öğrenci işi yok vay efendim 19 tl konuşma al yanında 7 tl internet çok para yediriyordum turkcele faturalıya geçmiştim bi ara turkcelde 26 anlaştık 32 32 artmaya başladı fatura en sonun aveaya geçtim bakalım,sağolun bilgilendirdiğiniz için.

    @gaggag ;

    @caztlak ; ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.