Şimdi Ara

av tüfeği önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba iyi günler. ben emniyet işlemlerini tamamladım belgelerim hazır ama ne tür bir tüfek alacağıma karar veremedim babadan kalma süperboze bir tüfeğim var ama hem ağırlık hemde 2 mermi alıyor olması av sırasında işleri zorlaştırıyor. ben hem dış görünüş olarak hem kullanım olarak max 3000 liraya kadar bir tüfek arıyorum. derya mk 12 falan baktım ama herhangi bir fiyat yazmadığı için emin olamadım. yani bana ördek keklik gibi avlarda kullanacağım arada bir atış yapabileceğim şarjörlü dış görünüşü güzel silah tavsiyesi lazım. şimdiden teşekkür ederim



  • Hocam ördek keklik gibi avlarda şarjörlü tüfek olmaz. Özellikle ördek de çok sorun yaşarsınız. Benim de kullanıcısı olduğum armsan veya stoger 3000m tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidayet güneşi H kullanıcısına yanıt
    Avda neden şarjörlü tüfek olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korayreyiz K kullanıcısına yanıt
    Bir kaç sebebi var. Mesela domuz avına gittiniz karşınıza tavşan veya bir av kuşu çıktı şarjörlü tüfek de öncelikle tüfekten şarjörü çıkartıp namludaki fişeği tahliye edip diğer ava uygun fişegin bulunduğu şarjörü takıp fişeği namluya sürmeniz gerekir bu da uzun bir süre alacağından avı kaçırmanız oldukça olası. Tüpü sabit şarjörlü tüfeklerin büyük bir kısmında magazine cut off özelliği vardır. Tek düğmeye basıp namludaki fişeği dışarı atıp fişek haznesini açık bırakıp yerine ava uygun fişeği koyup hemen atışa hazır hale getirebilirsiniz. Ayrıca şarjörlü tüfekler süperpoze ve sabit tüplü tüfeklerle göre daha fazla arıza yapar. Şarjörlü Tüfek tasarım itibari ile domuz harici avlar için ergonomik olarak diğer av tüfeği türevlerine göre nişan alma daha zayıf kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.