Şimdi Ara

Auto King Dışında Mini Onarımla Çalışan Şirket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Auto King artık kokuşmuş bir işletme gibi geliyor gözüme. Her şeyin üçkağıtçılığını arıyorlar, yapmamak için uğraşıyorlar. Sanayide tamamını 125 liraya yapırdığım hasara mini onarımdan alacakları ücret + 400 lira istedikleri oldu zamanında. O yüzden bunlarla çalışmayan kasko şirketi var mı onu öğrenmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Garanti eureko sigortadan kaskom var. Maslak Auto King kapandığı için RS Servis Maslak şubesine gittim. Mini oranımdan yararlandım. Ama kesinlikle auto king daha kurumsal bir firma, RS Servis Maslak şubesine ilk girişte aradaki farkı anlıyorum. Çalışanların konuşma uslubu bile kurumsallıktan uzak. Benden sonra gelen kişiye, hasar tespiti yapan kişi "dur da sıranı bekle" gibi bir uslüp ile konuşmuştu. Auto King olsa iç dış yıkama yapmadan arabayı teslim etmiyor. RS Servis ise dış yıkama yapalım mı diye bana sordu, bende gerek yok dedim. Aslında arabayı bir gün önceki akşam teslim alacaktım, ertesi gün öğleden sonra teslim aldım, hasar tespit görevlisi aracı teslim ederken, "dün aracınızı yıkamıştık ama dün teslim almadınız" vaktiniz varsa dış yıkama yapalım vs. dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Sadece bunlar yeterli değil bence. Bir firmanın tekel olmasının oluşturduğu ortamı dibine kadar yaşıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki Auto King'te sorun yaşamış olabilirsiniz. Maslak şubeleri için konuşuyorum. Auto King Maslak şubesi kapatıldı ama kapatılmadan önce birer sene ara ile 3 defa gitmiştim. Kapantıkdan sonra Maslak RS servise gittim. Maslak RS servis kurumsal olmaktan uzak, mesela yanınızda kasko poliçeniz yoksa işlem yapmadan gönderiyorlar (benim yanımda poliçem yoktu ama danışmadaki görevliye mail atmıştım). Müşteri ile konuşma uslupları çok yapmacık. Hatta arabayı teslim almaya geldiğim gün kesin arabanın başına bir şey geldi demiştim. Auto King teslimatta iç dış yıkama yapıyor, arabayı tertemiz teslim ediyor. RS Servis'te ise teslimatta bana sormuşlardı, dış yıkama yapalım mı diye, bende gerek yok demiştim. İşçilik konusunda ise ben aralarında anlaşılır bir fark göremedim. RS Servis ön tamponu komple boyadı, Auto King olsaydı, mümkünse lokal boya yaparız derdi. Bir de mini ön kaputta küçük bir taş darbesi vardı, misket büyüklüğünde, sadece 1 boyasız göçük düzeltme hizmeti yeterliyken, 1 boyasız göçük düzeltme (kaput), 1 boya onarım (kaput) yazmışlardı. Sanırım senelik mini onarım haklarını tek seferde kullandırmak istiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 21 Eylül 2017; 13:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Ben RS'i savunmuyorum, Auto King'i sevmiyorum, başka şirketle çalışan sigorta şirketi arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim nazarımda da 5 kuruş etmez bir firma. Kesinlikle güvenmiyorum bu firmaya. Çok kötü tecrübelerim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bozak07

    Auto King için mi dediniz? 5 kuruş etmez bir firma diye.



    @mesutyuksel,

    İstereniz RS Servis ile görüşbilirsiniz. Kasko kapsamında ücretsiz mini onarım hizmetleri var. Ben ücretli onarım hizmetini evime yakın olan Bosch Car Servisi'nde yaptırıyorum, şu ana kadar bakım gibi rutin işlerin dışında ücret ödemedim. Ama çalışanların yaklaşımı çok kaliteli. Her Bosch Car Servisi'de dolapdere servisindekiler kadar iyi olmayabilir. Oto Pratik ise hiç beğenmiyorum hem pahalı hemde çalışanları bıkmış gibi davranıyorlar (Kasımpaşa Şubesi).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Evet otoking için konuşuyorum gebze otoking.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.