Şimdi Ara

Auris vs Hyundai i30 (auris alindi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bu hafta sonuçlanması gereken bir karar aşamasında yım. İki araç da sıfır. Yeni Hyundai i30 style design pack dct otomatik benzinli son 64.250 dendi. Diğer tarafta yeni auris advance paket benzinli multidrive s otomatik cam tavan artı krom aksesuarlar ve birkaç hediye (park sensoru paspas vs. ) auris de 64.700 fiyat. Hangisini tercih etmeliyim ?

    Edit: bugün auris advance skypack multidrive s (park sensörü ve paspas hediye)64 bin e anlastik. Hemen teslim olarak. Önce Hyundai bayiine gittim ancak ellerinde test aracı yoktu. Showroom da bile tek tük i30 vardı. Cam tavanı göreyim dedim. Onu da göremedim. Şanzımanı ve yskiti Test etmeden araca o kadar para veremezdim malum. İleride LPG seçeneğini de düşünerek auriste kara kıldık. Cevaplayan herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socialworker -- 27 Mart 2015; 21:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Toyota asla yolda bırakmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • socialworker kullanıcısına yanıt
    2016 yılında Auris makyajlanacak hocam.

    Ben olsam biraz daha bekler makyajlı modelini satın alırdım. Yok illa yarın almam gerekiyorsa, yine Auris'i tercih ederdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris makyajlanıcak bekle derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans niteliğinde izlemenizi tavsiye ederim.






  • Auris daha mantıklı duruyor. i 30'un daha uygun olmasını beklerdim, fiyat biraz yüksek sanki.

    Daha güven veren motor şanzumana sahip ve daha donanımlı.
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Mobilde olduğum için videoların içeriğine bakamadım ama arkadaş benzinli araçları sormuş. Siz dizel videoları göndermişsiniz hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i30un liste fiyati zaten 64.950tl.Size bayi hic indirim yapmamis ki hyundai bayileri en az 2-3bin indirim yapar.Baska bayilerden de fiyat alabilirsiniz.

    Benim tercihim i30 olur,illa auris olacaksa makyajli kasayi bekleyin bence.Buyuk degisimler olmasa bile ufak sorunlari duzeltiyorlar.
  • İkisi de aynı tarzda araçlar... Yani para da birbirine yakın. Ben o parayı iki aracada vermem de siz sordunuz diye cevaplıyorum.
  • Tercihim auristen yana olurdu.

    Bir birleri arasında dağlar yok.

    MMT şanzımandan sonra Multi drive S başarılı bir şanzıman.

    Lpg uyumu- 2. eli- sorunsuzluğu nedeniyle tericihim auris
  • Eğer aceleniz yoksa makyajli Aurisi bekleyin.


    Bekleyemiyecekseniz Aurisi aldin yinede.

    Lpg secenegi var sorunsuz bir otomobil aurislerin en guzel yol tutan versiyonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reguse

    Mobilde olduğum için videoların içeriğine bakamadım ama arkadaş benzinli araçları sormuş. Siz dizel videoları göndermişsiniz hocam.

    Hocam malzeme kalitesi yol tutuş vs vs.. gibi şeyler hakkında yardımcı olur en azından. Benzinli karşılaştırma videosu bulursam onu da paylaşırım.
  • kesinlikle i30 derim.bu iki aracın kıyaslama videoları var.hepsi i30 dedi.ki kendimde test ettim.i30 çoğu yönden daha iyi bir araç...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HerkesMemnun

    İkisi de aynı tarzda araçlar... Yani para da birbirine yakın. Ben o parayı iki aracada vermem de siz sordunuz diye cevaplıyorum.

    Arkadaşın sorusuna ne güzel ve aydınlatıcı cevap vermişsiniz tebrikler.Arkadaş sizden sonra başka hiçbir cevaba bakmadan direk karar vermiştir zaten.


    bu arada benim önerim auris olurdu ama yine de dct test sonuçlarını ya da aurisin makyajını bekleyin derim karar için.
  • Cevaplar için teşekkürler. İ30 dct şanzıman nedeniyle tercih listemde. Aurise oranla daha az yakar diye tahmin ediyorum. Diğer açıdan donanım olarak birbirlerinden pek farkları yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: socialworker

    Cevaplar için teşekkürler. İ30 dct şanzıman nedeniyle tercih listemde. Aurise oranla daha az yakar diye tahmin ediyorum. Diğer açıdan donanım olarak birbirlerinden pek farkları yok.

    panoramik cam tavan auriste varmı???ayrıca ön konsol aurissin berbat.ben bizzat incelediğim için yazıyorum.tercih sizin
  • Yukardaki videoyu izledikten sonra kararınızı vericeksiniz zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auriste cam tavan mevcut ancak i30 daki gibi açılmıyor. İ30 cam tavan ses yapıyor şikayetleri mevcut. Umarım makyajda halletmislerdir. Auriste multimedya ekran ve geri görüş mevcut. Bunlar ayrıntı tabi de dediğim gibi beni i30 yönlendiren en onemlivetken çift kavrama dct ve 5 yıl garanti. Aurisin içi bana daha oturaklı geldi bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam tavandan gelen ses mercedeste de var.kronik bir sorun bu.ama rahatsız edici değil.zevkler tartışılmaz ama ön konsol kime sorduysam auris berbat dedi.ki gerçekten çok kötü.
  • Toyota yolda bırakmaz denmiş, iyi güzel hoş da hangi i30 yolda bırakmış :) Yakında kimileri arabaları put yapıp tapacak ... Auris - i30 kıyaslamasında hiç tereddüt etmeden i30 derim. DCT olayı tam anlamıyla denenmiş değil ama bir sorun çıkaracağına hiç ihtimal vermiyorum. Uzun yılları kapsayan garanti zaten sizi hiç üzmeyecek, o yüzden araçları deneme şansınız varsa test etmeden kesinlikle hiçbir arayı görselinden dolayı almayın derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.