Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.401
Cevap
104
Favori
1.222.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Bu ayrıntılı bilgiler için ayrıca teşekkür ediyorum. Çok işime yarayacak. Saygılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Auris sevenler selamlar. Bu foruma yeniyim, yanlışım olursa kusura bakmayın.


    İlk sahibi olduğum aracı hanımdan dolayı otomatik araç ile değiştirmek durumundayım. Sizce bu modelin piyasası nedir? Gideri var mıdır?


    2012 Elegant Benzin+LPG, Manuel vites, 175000 km. Renk füme. Herhangi bir kaza boya tramer yok.


    (Not: önceki yazılanlara baktım, ilan paylaşan olmamış bu yüzden ilanı göndermedim, isteyen olursa sarı site ilanını gönderebilirim)

  • ---




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 19 Eylül 2021; 16:5:37 >
  • İş yoğunluğum nedeniyle pek vaktim olmadı konuya bakamadım hiç, diğer üyeler de aynı durumdadır eminim. Sorun sıkıntı da olmayınca pek hareketli olmuyor konu :)
    Yaklaşık 5 ay oldu aracı alalı (2015 otomatik 1.6 Premium benzin 57 bin km)
    Hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım, gayet keyifli bir araç, biraz yakıt tüketimi fazla gibi ama şirket aracı kullandığım için haftada birkaç kez eşim kullanıyor sadece, bu nedenle sorun değil.

    Farları led olarak değiştirmek istiyorum, facebook grubunda satan birisi varmış, vakit ayırabilirsem ilgileneceğim. Var mı başka önerisi olan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kafayiko kullanıcısına yanıt
    Ben led olarak çeşitli çin malları ile biraz daha kaliteli Niken vb ürünler denedim fakat halojen mercekli far ile hiç uyumlu olmadı ledler. Işığı çok kırdığı ve tam olması gereken renk ton vs vermediği için araştırma yapıp xenonda karar kıldım.
    Far tasarım merkezleri, led veya xenon satan kişiler vs bir sürü kişiyle görüştüm. Çoğu kişinin söylediği Toyota nın merceğinin kendi markasına özel olduğu ve xenon takılınca bixenon mercek gibi keskin olmasa da güzel gösterdiği idi. Ben de araştırıp photon marka xenon kit aldım balast ve ampül hepsi photon marka. İnanın şu an aşırı memnunum. Bixenon lu arabalara da bindim fark olarak onlar 1080p benim auris 720p diyebilirim. Netlik olarak bixenon kadar net değil ama far çizgileri gerçekten yakından net olarak belli oluyor ve aydınlatma mükemmel.
    Uzunları yakınca çok uzaklar dahi aydınlanıyor ve tabelalar müthiş görünüyor.
    Kısalarda da sağ yan taraf ve sol ileri çok iyi. Ben gayet memnunum led ile alakası yok yani.
    Kesinlikle xenon öneririm hem de mercekleri falan hiç elletmeyin direk takın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Öncelikle hayırlı olsun.


    Facebook grubunda aynı zamanda grupta yöneticilerden birisi de olan Ogün Çetinkaya oto elektroniği ürünlerinde satış yapıyor. Gruptaki yorumlardan alanların oldukça memnun olduğu izlenimini edindim. Ayrıca eliniz biraz yatkınsa telefonla nasıl takılacağını size tarif ederek canlı canlı takmanıza rehberlik ediyor.


    Beyaz ışığın geceleyin yağmurlu havada ne kadar etkisiz kaldığını bilen birisi olarak hiç xenon veya Led'e bulaşmadım. Şimdilik orjinalleri ile kullanıyorum ve bana yeterli geliyor. Değiştirmem gerekirse de Osram veya Philipps'in daha yüksek Watt'lı ürünlerine yönelirim diye düşünüyorum.


    Yukarıdaki forumdaş xenon takmış ama muayenede sorun olmuyor mu acaba?

  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Xenon ile muayeneden geçilmiyor malesef. Onun için pratik olarak ampülleri çıkarıp yan tarafa koyup eski halojenleri takıyorum. Muayeneden geçtikten sonra tekrar xenonları takıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu şekilde geçebiliyorsanız sürdürülebilir bir durum olur.


    Ancak benim arkadaşım aynı yolu izleyip muayeneye girdiğinde, görevli xenon teşkilatını görüp ağır kusur olarak işaretleyip muayeneden bırakmıştı. Arkadaşım da mecburen tüm teşkilatı söktürmek zorunda kalmıştı.


    Bunu hatırladığımdan acaba değişti mi yönetmelik diye sormuştum.

  • ilkeriscan İ kullanıcısına yanıt
    Ben pek anlamıyorum bu far işinden hocam :) hiç de araştırmadım bugüne kadar. Face Auris grupta satan birisi var sağolsun detaylı bilgi verdi baya, 400 tl fiyat verdi, Autobahn 360led olarak geçen modelmiş, kullananlar memnun baya. Fiyatı nasıl sizce

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kafayiko kullanıcısına yanıt
    O ledi bilmiyorum hiç ama teknoloji gelişiyor tabi ki. Kullananlar memnunsa ve güzel aydınlatıyorsa fiyat iyi bence. Zamanında ben araştırırken 750 tl ye ledler vardı. Şu an 400 tl iyi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2009 model auris comfort mm aravım var geçen hafta actuator motor bozulunca revizyon yapıldı. Ancak Bu gün ilk defa kontrol paneli ortalama hız ortalama yakıt vs. Sıfırladı. Araç sanki akü azalmış gibi çalıştı. Halbuki uzun yol sonrası 40 dk dinlendi sonra bu şekilde control paneli sıfırlandı. 5 yıldır araca biniyorum. İlk defa bu şekilde problem yaşadım. Nedeni ne olabilir acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir fikrim yok fakat mutlaka servisteki orijinal cihazla hatalara baktırın. Servisten mutlaka yapılması gerekenler ile ilgili bir liste alın. Daha sonra fiyat da alıp sanayideki ustalarla vs kıyaslarsınız. Ben olsam bu şekilde yapardım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • izzertas7979 İ kullanıcısına yanıt

    Arabanın aküsü ölmüş. İlgin kısmı actuator motor revize edilene kadar hiç bir şekilde bir sıkıntı çıkmaması. Yeni akü aldım şu an bir sıkıntı kalmadı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izzertas7979 İ kullanıcısına yanıt
    Çok iyi sevindim 🙂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim çok faydalı bilgiler. Ben de yeni 2015 makyajlı kasa 1.6 advance skypack aldım. Bir sorum olacaktı. Biliyorsunuz multimedya sisteminde navigasyon yok. Bunu telefonumu bluetooth ile bağlayarak çözdüm demişsiniz. Burda multimedya ekranına telefonun ekranını aktarmayı mı kasteddiniz. Eğer öyleyse bunu nasıl yaptınız çok araştırdım ama telefon ekranını yansıtmayı yapamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kuser K kullanıcısına yanıt

    Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.


    Multimedyada telefon ekranı aktarma özelliği yok.


    Telefonu Bluetooth ile multimedyaya bağladıktan sonra "Bluetooth Audio" menüsüne gelerek telefonun sesinin araç hoparlöründen duyulmasını sağladım. CD girişine Spigen ekran tutucu ile de telefonu taktıktan sonra navigasyon kullanımını bu şekilde çözdüm.

  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Ben de o şekilde yapıyorum. Multimedya ekranı daha kullanışlı olsaydı keşke

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2008 model aurise ekranlı teyp taktırmayı düşünüyorum ama hangi marka veya nereden almalıyım? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

  • Praétorian kullanıcısına yanıt
    Benim araştırmalarım sonucu bu işi sürekli ve kaliteli yapan https://www.mixsepet.com/m/ sitesine bakabilirsiniz. Youtube deki kanallarında android ve diğer ürünlerle ilgili montajları mevcut. Ben olsam burada yaptırırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeriscan -- 14 Şubat 2022; 22:44:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilkeriscan İ kullanıcısına yanıt

    Bakayım hocam ,teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.