Şimdi Ara

Auris 1.4 d-4d vs astra 1.6 cdti max 60.000 araç tavsiye karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar forumda yaklaşık 1 aydır c segmenti max 60.000 tl araç tavsiye konularını okudum baktım araştırdım i30 ceed vs düşünmüyorum ya alman yada japon bakıyım dedım ama bu seferde astrada japon sorunsuzlugunu yakalayabilirmiyim bilmiyorum hali hazırda toyota yaris 1.4 d-4d kullanıyorum şükür sıkıntımız yok kendisi ile model yukseltıp daha düşük kilometreli 2014 model araçlara bakıyorum malum 0 ları baya yuksek dizellerin kararsız kaldım hangisi daha sorunsuz olabılır


    1. Auris 2014 advance 1.4 d-4d 90 ps 205 tork araç astra 1.6 cdti a gore daha az donanımlı gibi geldi birde piyada cok ikinci eli var neden anlamadım

    2. Astra 1.6cdti sport aurise gore daha cok mu sorun cıkartır ileride bilmiyorum

    3. max 60000 tl 2ci el araç tavsiye başka model olabılır mantıklı onermeler bazı arkadaşlar linea al 1.3 multi jet diyor forumlarda okuyorum =)

    4. fransız arabalarıda tercih etmiyorum 206 eski kullanıcısı olarak


    yıllık en az 30.000 km yapıyorum (10000 sehir içi 20000 şehir dışı) aradıgım seyler sağlamlık kalite uzun seneler sorun cıkarmaması başka araçta onerebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaos87 -- 23 Aralık 2015; 10:11:35 >







  • Yokmu yardımcı olabilecek babayiğit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçenek olarak sunduğunuz Astra fiyat performans olarak öne çıkan bir seçenek. Ben de 1.4 corolla kullanan biriyim, benimde aklımda 136 hp Astra ile model yükseltmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun mevzusu her zaman şans faktörüyle de paralel.

    Ufak tefek de olsa sorunlarından bıktığım için Renault tan sonra Toyota alıp aslında gelmiş geçmiş en sorunlu aracımı alacağımı bilemezdim misal!

    2011 - bugüne kullandığım Corsa, Astra J ve Insignia (halen) da en ufak bir sorun yaşamadım, Astra da ilk üretimlerinde 1.3 lerde baskı balatanın erken bitmesi, fren kaliperlerinin ses yapması, turbo benzinli modelin sürekli ş.içi kullanımında manifolt sensörünün kirlenip arıza ışığı yakması gibi serviste kolayca halledilebilecek bazı sorunları vardı aklıma gelen, bende de 1.4 Turbo varken o ışık yanmış, manifolt temizliği sonrası br daha yanmamıştı.



    Düzeltme: Opel in 1.4T ve 1.6 atmosferik motorlarındaki genleşme kabı sızıntı yaparsa motorda hasara neden olabilen sorunlu bir parçaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 23 Aralık 2015; 22:39:26 >
  • Hayırdır inş Toyota'da ne gibi sorun oldu acaba birde baktım sahibindene çok Saçma geldi auris boş Astra dolu modelden daha Pahalı misal active vs sport

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaos87 kullanıcısına yanıt
    Araç fabrikadan senkromeç hatasıyla gelmişti; ilk günler 3 e, sonrasında 4 e zor geçiyordu, Japon üretimiydi.

    Cd çalar ekranı sürekli siliniyordu, iç mekanda çok fazla çıtırtı oluşuyordu, koltuk minderleri dolgu malzemeleri potluk yapıyordu, araç soğuk havada zor marş alıyordu, orta konsolun üzerinde gri boyalı yüzeyler çok kolay çiziliyordu, fren mesafesi ve pedal dozajı çok kötüydü, direksiyon kutusu ses yapıyordu vs vs aklımda kalanlar.. ki araçlarımı çok özenli ve bakımlı kullanırım.

    Bu yaşadıklarımdan (özellikle viteslerin takılması yüzünden defalarca 100km mesafedeki servise git gel yapmam bıktırmıştı) sonra her ne kadar satış sonrası ilgi alaka mükemmel olsa da bir süre markaya soğuk kaldım, şuan bunları ve bazı zevksiz kullanım detaylarını aştığını görüyorum ancak, ileride tasarımı hoşuma giden bir Toyota yı alabilirim tekrar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 23 Aralık 2015; 23:09:41 >




  • Astra 1.6 cdti 136 hp olan 2014 modeli secicem sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sport donanım almanızı tavsiye ederim.sırf o koltuklar için alınır.tabi fiyatı yakınsa cosmo derim ama ikinci elde hiç makul fiyattan vermiyorlar.still paketli o fiyata imkansız.
  • Malum sitede fiyatlar hep fazla gibi galericiler saolsun elden arıcam forumda felan bakıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.