Şimdi Ara

Audio Technica vs AirPods (Kabloludan Kablosuza geçiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, sırasıyla;

    CKS90, CKS99, CKS990iS kullandım. Hepsini ortalama 2,5 - 3 sene falan kullandım ve an itibariyle CKS990iS kulaklığımın sağ tarafından ses gelmemeye başladı.

    Diğerleri hep kablo bağlantı yerlerinden koptu. Artık kablosuz bir modele geçmeyi düşünüyorum. Aracım olmadığı için genellikle yürüyen biriyim ve evden çıkarken sürekli kulaklığımı yanıma alırım. Aktif olarak çok fazla kulaklık kullanıyorum. Tek endişem performans konusu. Zaten bu saydığım üç kulaklığa neredeyse bir Airpods parası verdim.

    Acaba uzun yıllar Audio Technica kullanan birini memnun eder mi Airpods (özellikle v2). Bahsettiğim kulaklıkları ve Airpods'ı deneyim etmiş biri karşılaştırma yapabilir mi?

    Yada sizin bir öneriniz var mı kablosuz kulaklık anlamında.

    İphone ve ipod touch kullanıyorum.



  • Merhaba.
    Sennheiser CX200’den Airpods’a (2. nesile) geçtim.
    Konforu yeter bir kere kablosuzun. iPhone kullanıyormuşsun, direkt geç derim.
    Airpods 2. nesilin yapısı earbuds tipinde olduğu için bassları muhtemelen tatmin etmez CKS’lerden sonra. Airpods Pro o konuda fersah fersah iyi diyorlar, ben denemedim.
    Yani özetle ses kalitesi olarak 1000 TL’lere çok daha iyi kablolu kulaklıklar bulunur, Airpods sadece ses kalitesi olarak bakarsan o parayı etmez. Ama konforuna, rahatlığına ve mikrofonla görüşme sorunsuzluğuna o para verilir.
    Bazen ses konusunda Sennheiser’ımı özlesem de yürürken, koşarken, ev içinde takılırken vs. sallanıp duran oraya buraya dolaşan kabloların olmayışı ve bunu ortalama üstü ses kalitesiyle birleştirmesi insanı mutlu ediyor :)
    Windows’la ses kalitesi çok kötü yalnız onu söyliim. Bilgisayarıma da bağlar müzik dinlerim dersen pişman olursun. Geri kalan tüm kullanımlarda mutlu eder.
    Airpods ana konusuna da gel aklına takılanları sor. Şu ara millet kavga ediyor orada gerçi mesajın arada kaynayabilir :D
  • merhaba,

    yorumunuz için teşekkür ederim. sanırım kablosuz kulaklıkla devam edeceğim bende bu saatten sonra.

    Evde de zaten 3 seneyi aşkındır kablosuz kulaklık kullanıyorum. (Corsair Void Pro) Gerçekten ayrı bir konfor ev içinde kullanırken bile.

    Airpods 2 ve Jabra Elite 75T arasındayım. An itibariyle Airpods 850 TL civarına bulunuyor. Jabra 75T ise 1.100 TL civarı, forumdaki konusunda gördüm 880 TL civarını görmüş.

    Şuan ki fiyatını vermek istemiyorum Jabra 75T'ye. Acaba diyorum Jabra 75T için indirim mi beklesem yoksa Airpods 2 alıp geçsem mi?

    Airpods ana konusu nerede hocam, göremedim.

    EDIT: Buldum sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 23 Mayıs 2020; 18:58:50 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
    75T kanal içi
    Airpods 2 earbuds
    En büyük fark burada aslında. İzolasyon ve bass önemliyse 75T daha iyi olabilir.
    Kulaktan çıkarınca otomatik durma, kapağını açınca direkt eşleşme, hey siri özelliği gibi Apple özellikleriyle ise Airpods avantajlı.
    Terazinin ne tarafı ağır basarsa artık :D
    Airpods Pro çok mantıklı aslında da pahalı işte
  • Hocam airpods2 de kauçuk olmadığı için tercih etmedim bu yüzden bir süre bekleyip pro aldım. Metro gibi gürültülü yerlerde çok sıkıntı oluyor duymak için sesi neredeyse en yükseğe almak zorunda kalıyorum. Bu yüzden hiçbir zaman kauçuksuz kulaklık kullanamadım. Direk jabra diyeceğim. Sessiz yerlerde kullanma eşleşme hızı falan benim için bu durumda 2. planda kalıyor
  • Jabra 75t ile aipods pro arasinda kaldim bende ikisininde videolarini izledim

    Asagidaki fikirlere vardim;
    Ses kalitesi olarak jabra
    Konusma olarak apple
    Baglanabilirlik apple
    Kulakta durma dusmeme jabra
    İki kulakligi tektek kulanabilme apple (jabrayi tek kullanacaksan sadece sag kullaniliyor)
    Gibi fikirler olustu kafamda bu sebeplerden airpods pro siparisi verdim umarim pisman olmam :))
  • ya gelip pro övmeyin ama...


    şaka bir yana Pro alanlara hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. ben şuan için o fiyatlara çıkamam, hani jabra'yı bile indirimle düşünüyorum. oda gelir mi gelmez mi bilinmez.

    benimde en büyük çekincem ses yalıtımı. son yıllarda kullandığım kulaklıların hepsi in ear kulaklıklardı. misal şuan elimde kulaklık olmadığı için geçen iphone'nun kutudan çıkan kablolu kulaklığı ile çıktım. spor ve yürüş yaparken sıkıntı yok, tabi ses yüksekliği, kalitesi CKS serisinden geride. markete falan gittim ve genel olarak izolasyon konusu rahatsız etmedi EarPods kulaklığın yapısı.

    o yüzünden Airpods 2 de benzer sonuç vereceği için ses yalıtımı konusunu dert etmeli miyim bilmiyorum. kullandığım tüm kulaklıklarda son sesi gören biriyim. Airpods 2 tek endişem son seste toplu taşımada kullanımı, ben rahatsız olmasam da çevremdekiler rahatsız olabilir. Gerçi CKS serisini de kullanırken 1-2 kez uyarı aldığım oldu son seste.


    ileride telefonu güncellersem gene Apple ile devam etme düşüncem olduğu için Airpods 2'ye daha yakınım. halen araştırıyorum bakalım bayramdan sonraya karar vereceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 23 Mayıs 2020; 23:55:5 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    1000tl civarında jabra elite 75t bulabilirsin. Jabra bana airpods 2. Nesil den daha iyi geliyor. Jabra 75t daha cok hoşuma gitmesine rağmen airpods pro aldım neden dersen stabilite takıntısı var., Jabra stabil değil demiyorum yorumlarda stabil olduğu söyleniyor ama iphone icin bi airpods olamaz diye düşünüyorum. Hala gönlümde jabra var. Airpods pro elime ulaşınca beğenmez isem iade edip jabra alırım.
  • selam ilk önce bu sorunun cevanı vermeniz gerek ikisinde kendi kategorisine göre başarılı ürünler
    Silikonlu Kulaklık mı ? VS Silikonsuz Kulaklık mı ?https://bluetoothrehberi.com/konu/silikonlu-kulaklik-mi-vs-silikonsuz-kulaklik-mi.101/
  • war3z kullanıcısına yanıt
    Ooo Enes Özen buradaymış
    Videoların çok iyi hocam emeğine sağlık.
    Senin videoları izlemeden kulaklık almıyoruz artık.
    Kablolu F/P markaları da incelesen süper olur (örneğin KZ, TRN, QKZ, Soundmagic gibi Çinli markalar).
  • war3z kullanıcısına yanıt
    öncelikle iyi bayramlar. yorumunuz için teşekkür ederim, siz hem kablolu kulaklıkları hemde tws kulaklıkları deneyim ediyorsunuz.

    sizce airpods 2, jabra elite 75T, freebuds 3 gibi kablosuz kulaklıklar kablolu kulaklıkları aratmayacak seviyeye geldiler mi? yoksa "aralarında ciddi fark var" mı dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Mayıs 2020; 17:7:59 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Freebuds3 2. nesil Airpodstan 1-2 tık iyi fakat Iphone kullanıcı iseniz silikonsuz TWS kulaklık olarak Airpods almanız daha mantıklı olacaktır. Ben bu tip kulaklığı sevmiyorum, yukarıda dendiği gibi gürültülü ortamlarda sesi çok açmak durumunda kalınıyor, bu da hem beni rahatsız ediyor hem de izolasyonu kötü olduğu için varsa yanımdaki insanı. Bu nedenle müzik için öncelik silikonlu kulaklık olmalı, fakat Jabra Elite 75T'nin mikrofon performansı bence gayet yeterli olduğu için Airpods tipi kulaklıkların hiçbir avantajı da kalmıyor benim gözümde. Geçenlerde 720 liraya falan gelen Samsung Galaxy Buds+ almayı düşünüyordum fakat yurtdışındaki incelemelerde, toplu kıyaslama videolarında 75T'yi takanların çok net "wow" tepkisini gördükten Jabrayı teknoloji marketlerde bir görmek istedim haziran başını bekliyorum.
  • üst düzey olmayan kablolu kulaklık performansına geldilen , müzik dinlenecekse ben kesinlikle silikonlu bir model öneririm


    @evlbreef Teşekkürler , kablolu kulaklıkla pek ilgi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 26 Mayıs 2020; 8:58:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.