Şimdi Ara

Audio Technica CKS1000 Kulakligim Bozuldu Yardim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar kablosunda hicbirsey yok cok dikkatli kullandim fakat bir anda ses pat diye gitti kulakliktan ya bi cizirti ya bi sorun habercisi oldu hicbirsey. Durup dururken muzik dinlerken pat diye gitti birdahada ses gelmiyor her cihazda denedim her sekilde denedim 600 liralik kulaklik nasil bu kadar kolay bozulabilir simdi ne yapicam ben nasil tamir edebilirim internette hicbirsey bulamadim 2 taraftanda gitti ses direk olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yukari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun,jack kısmında sorun olabilir kabloda bir sorun olsa civırtı,vızırtı v.s. çıkardı,@compicat'e bir sor bakalım,techno-fi'de üyeliği var,burda varmı araştır..
  • Öncelikle garanti olayı hakkında bir bilgim yok , ama orjinal ise öyle durup dururken ses gitmez benimde başıma geldi ama sebebini aylar sonra çantamın içine koyduğumda üstüne ağırlı vs geldiği ve çantayıda bir kaç defa yere düşürdüğüm aklıma gelince çok ah vah ettim onun için kulaklık kullanıcılarına koruyucu kutu ile saklamalarını söylüyorum en azından riski en aza indirmiş oluyoruz.

    Ardından arkadaşında söylediği gibi jak da sorun olabilir ama düşük bir ihtimal büyük bir ihtimalle ( en azından ben öyle düşünüyorum ) hoperlör kısmında bir sorun yaşanmış olabilir çünkü kablodaki veya jack girşinde sorun oluyorsa bir kaç kanıttırmada cızırtı dahi olsa ses verebiliyor bazen ama sen durup dururken gitti diyorsan bence sorun hoperlörde. Yinede bir bilene danışmaktan fayda var böyle kulaklık satan yerler vardır illa ki olduğun şehirde ( han , iş merkezi gibi yerler ) oraya götürürsen daha net bir cevap alabilirsin .
  • @erkin59



    Hocam hep koruyucu kilifinda kullandim dogru duzgun kullanmadim bile dusmedi hic.



    @compicat



    Konuya bekliyoruz hocam sizi hicmi umut yok tamir icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun uzmanı değilim ama 2 tarafdada aynı anda ses gittiyse jack ile ayrım noktası(kablonun sağa ve sola ayrıldığı nokta neyse adı artık) arasında bir sorun vardır. Tamir edilebilir bir sorun bence ama doğru ekipmana sahip tamir edecek kişiyi nereden bulursun bilemem tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.