Şimdi Ara

audi tt vs e92

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba.

    Temizini bulabilirsem ilk arabamı alacağım ama yaşım gereği tercihlerimle beraber çekincelerim de var.Öncelikle 190.000 bütçem var ve gönlümden geçen 2 araba var başlıktan da gördüğünüz gibi e92 ve tt.Aslında hayalim olan araç tt fakat beni tek korkutan son sahibi olma ihtimalim çünkü bu fiyat aralığında 2007 modellerini bulabiliyorum bu konuda çekincem olmasa sadece tt ye yoğunlaşacağım.Daha önce hiç araba alıp satmadığım için de böyle bir ön yargıya kapılmış olabilirim.


    e92 ye gelirsek yakışıklı araba gözümde bir tt olmasa da.Ülkemizdeki bmw sevdasından dolayı da yaşı ne olursa olsun bir şekilde satılır gibime geliyor.Sizin ne düşündüğünüzü merak ediyorum tt kullanan satan e92 alıp satan var mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYD26N -- 11 Ocak 2021; 2:18:56 >







  • Merhaba,


    Gerçekten araç yürütme maliyeti ile ilgili pek tecrüben yok anlaşılan. Çünkü aynı şeyleri biz de zamanında yaşamıştık   İlk araba istersin ki hep bassın gidelim faça dursun gözleri üstüne çeksin ama iş pratikte öyle olmuyor.


    Yaşını ve maddi durumunu bilmiyorum ama bu araçlar ciddi potansiyel masraf kapısıdır. Artık kendin mi çalışıp karşılıyorsun yoksa ailen mi bilmem ama ben sana yazayım:


    MTV 2 taksitte ödeyeceğin yıllık MTV tutarına bak. Aracın en büyük külfetidir.


    Sigorta, ilk arabam diyorsun ve biri tt biri E92. Bi sigortacıyı arayıp öğren bakalım kaç bin sigorta çıkıyor :D


    Kasko, sana kalmış ama bu da az buz tutmuyor.


    Yakıt, biner gezerim nolur dersin ama bir yerden sonra can sıkar. Ben de hep atak araç istersim yaksın derdim ama şuan ş.içi için en az yakan uygun ikinci aracı kovalıyorum.


    Bu araçlar maddi bir şey sonuçta kaza yaparsan bi ön düzen radyatör intercooler far kaç para bi bak ordan ölç biç derim. Sonuç olarak trafikte hiç bir şeyin garantisi yok.


    Kıssadan hisse benim önerim en azından ilk araç için az yakan vergisi düşük ve kaza yaptığında yedek parçası yan sanayisi ucuz ve bol olan bir araba tercih etmendir. Sonrasında zaten neden dediğimi anlarsın.


    Umarım yardımcı olabilmişimdir, bol şans şimdiden :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 11 Ocak 2021; 16:41:13 >




  • yanıtınız için öncelikle teşekkür ederim tahmin ettiğiniz üzere yürütme masrafıyla ilgili pek bilgim yok

    ilk aracım ama 3*4 yıldır düzenli araba kullanıyorum bu konuda ne kadar iyi de olsan kötü de olsan bazen şans faktörü de çok önemli hani kimse kaza yapmam diyemez herhalde ama bu benim çocukluk hayalim gibi bir şey bu yürütme masraflarını gözüm kesiyor gibi ama beni tek uzaklaştıracak şey son sahibi olma ihtimalim çünkü bundan 4*5 sene sonra satamayacaksam çok büyük bir lüks oluyor sizce 4*5 yıl sonra elimde patlama ihtimali var mı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.