Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (487. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.511
Cevap
127
Favori
893.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2015 model 2.0 tdi 177hp lik Audim vardı satım Opel vs aldım şimdi yine Audi alayım diyorum


    yine 2015 b8.5 kasa baktım 177hp fiyatları 300 le 330 arası temizler var


    2016 b9 kasa bakayım dedim 190hplik 330 civarı temiz yine var nasıl oluyor yeni kasa ve eski kasa aynı fiyat. Anlamadığım bilmediğim bişey var sanırım ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: w.antilles

    En mantıklısı hocam beklemek. En uyduruk araçların bile fiyatları belli...

    benim satıp borç ödemem lazım. borçta dolar ve altın üzerinden olduğundan son artış fena vurdu beni, hele dün gece 8.3ları görünce baya canım sıkılmıştı. yapacak bir şey yok bu kadar bekledim yaza kadar da beklerim, ölü fiyatına vermeyeceğim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagan06

    Teşekkürler hocam, ben de 45 bin diyince 3 sandım bir an :)

    Bi sorayım bakalım ileride iyi niyeti vs etkileyen bir durum yoksa satın alma tarihümden 1 gün sonrası götürürüm indirimi alırım hiç olmazsa. %10 muş sanırım zubizu.

    Diğer aracın çiziği konusunu iletin, ben sahibine ilettim özür dilediler tampondaydı pasta cila vs yaptılar hafif kaldı ama söylemek lazım, biraz sorumsuzlar bu konularda. Başkasının malına sahip çıkma konusunda çok cahil beceriksiz bir milletiz bence...

    Camlar için de hayırlısı olsun yapacak bişey yok, ön cam rahatsız ediyor ama app den Çorum da ceza yedim en öne yaptırsam ona da keserler şimdi. Plakaları sökmek lazım beni uğraştıracaklar...

    Teşekkürler cevaplar için.

    aslında 60000e kadar aynı sanırım tüm bakımlar (zaten aslında olmayan bakımlar :) ), fiyat alırken kmyi sordu 49 diyince 45 bakımı yapılacak dedi ben de o yüzden 45 yazdım.

    evet yanlış hatırlamışım, %10muş.


    Aydoğanlarla ilk tanışmam mercedes tarafında olmuştu, yedek parçadaki görevli epey ilgilenmişti. O sırada sahibi ile de tanışıp biraz muhabbet etmiştik ama ne o beni hatırlar ne ben onu tanırım, denk gelirse konuşurum tabi.

    Anket için arayana da farkında olduğumu belirtmek için söyledim sırf, zaten olan olmuş yapılacak bir şey de yok. bir de o dönem hiç ilgilenecek durumda değildim.


    normalde ön cama gerek duymuyordum, daha doğrusu tfsi da duymuyordum bugün tdida biraz sıcak geldi, sanmıyorum ama yarın tekrar bakacağım tfsiın ön camda da mı var acaba diye. air80 kaşıntısı başladı bende de. pp60a bile belli olmuyor diyorlardı, özellikle bakmadıkça air80i anlamaz bence polis. Özellikle bakacak olduktan sonra da illaki bir şey bulur :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnybjk

    2015 model 2.0 tdi 177hp lik Audim vardı satım Opel vs aldım şimdi yine Audi alayım diyorum


    yine 2015 b8.5 kasa baktım 177hp fiyatları 300 le 330 arası temizler var


    2016 b9 kasa bakayım dedim 190hplik 330 civarı temiz yine var nasıl oluyor yeni kasa ve eski kasa aynı fiyat. Anlamadığım bilmediğim bişey var sanırım ?

    km durumları nasıl? temizden kastınız ne? bir kaç parça boya değişen ok mu mesela?

    330a b8 bence çok, quattrolar vardı o paralara.

    b9 düşük km (80 ya da 90 altı baktım galiba), boyasız 380den başlıyordu ben geçen gün baktığımda.


    edit: şimdi biraz daha baktım da önden çeker 177lik sadece 2015te var galiba onların fiyatları yüksek ancak 13 14 177hp quattrolar var 100km altı o fiyatlara.

    b9a tekrar bakmadım ancak aralıktan beri b9 piyasasını takip ediyorum, o fiyata temiz, az kmli dizel bulursanız 1 dk beklemeden alın.

    benzinli için bile (60km altı boyasız) iyi fiyat 330.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 23 Mart 2021; 7:46:33 >




  • bu arada dün eqc400 kullandım, bugün 2.0tdi dan soğudum, hiç gitmiyormuş gibi geliyor  

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Bakım olayı zaten sormayın, mecburiyetten iyiniyetten vs gidiyorum ben.

    Aydoğanlar yapıyor bu tarz şeyleei sanırım fazla yoğunlar yerleri sıkışık kalmış, zaten ankarada bence yetkili servis az audi nin 3 tane.

    Ön cama muayeneye varsa yaptır geç hocam, uzun yolda beni yıpratıyor yanlardan çok mutluyum, 2 halde de kullandığım için bacapım kolum yanmıyor suratım kısmen yanıyor ön cam sebebiyle :) eğer gündüz yolculuk yapıyorsanız yaptırın ben ilk yaptırmadığıma pişman oldum, muayene de sökmek gerekir mi onu araştırmak lazım ona bir şey diyemem:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi uygulanmış bir air80'i trafikte fark etmeleri bence de imkansız. Ancak muayenede yazarlar yanlara yazdıkları gibi. Hafif kusur. Cam filmi yasağı kalkmasaydi ben tüm araca air80 uygulatmayi düşünüyordum trafikte belli olmayacağı için. En azından UV yi kesiyor, içerisi görünse bile arkada çocuk pişmez diye düşünmüştüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif kusur olduğu sürece sökmek gerekmez. Benim focusun arkalar fabrikasyon karartmalıydı ona bile yazmışlardı, hafif kusur olduğundan uğraşmadım.

    Bu arada şimdi tekrar geldim llumara 2 cam tekrar yapılacak kusur olduğu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitmişken air80e tekrar baktım, kızılötesi lamba ile demo yapmışlar düz cam ve air80li cam arasında çok ciddi fark vardı. aynı lambayı arabanın camına tuttuk, orijinal camda ciddi ölçüde kesiyor ısıyı, düz cam gibi değil kesinlikle, ancak araya air80 li camı koyunca tamamen kesildi ısı. yani orijinal camdaki yalıtım air80 ile birleşince baya iyi oldu. gitmişken yaptırayım dedim :)


    air80in anlaşılması mümkün değil bence, muayenede bile sorun olacağını sanmıyorum. yazılı yerlerde bile belli olmuyor film olduğu, tfsia baksamda anlamazmışım diye düşündüm direk.

    pp60ta güzel ancak air80 ile kıyaslayınca koyu kalıyor, özellikle güneş vurunca parladığı için anlaşılma ihtimali baya yüksek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 23 Mart 2021; 17:14:46 >
  • Yetkili servis diye gidiyoruz araçlarımızı güvenerek teslim ediyoruz ama yetkili nasıl olsa diye güvenmemek lazım şuan firma ismi vermek istemiyorum ama yaklaşık 1 ay önce bakımda benim de aracımın arka tamponunu ve stop farını kırmış servis çalışanı geri gelirken. Yani sinirlenmemek elde değil sensör olan kamera olan bir araçta bu dikkatsizlik nasıl olur anlam vermek baya güç gerçekten. Vurduğu araçta yine müşteri aracı. Tampon değişimi istedim ama yapmadılar onarıp boyayıp teslim ettiler far da sıfırıyla degişti ama insanın içine sinmiyor ve güveni sarsılıyor böyle bir durumda. Aracımda benim en ufak bir kazam hasarım olmamıştı o ana kadar. Bence servise gitmeden önce arabanın iç dış fotoğraflarını ve videosunu çekip öyle teslim etmek gerekli diye düşünüyorum. Bizlerin ne çabalarla aldığı gözü gibi baktığı araçları adamlar umursamazca davaranarak kullanıyorlar. Olayın üstüne gelmesek belki de hiç haberimiz olmadan yutturacaklar. Bence bu konularda yetkili servislere çok da güvenmemek lazım.




  • junior_musta J kullanıcısına yanıt

    Çok geçmiş olsun hocam. Günün sonunda güvensek de güvenmesek de sonuç değişmiyor. Olacağı varsa yetkilide olmuyor , her hangi bir serviste de olabiliyor. Bu olay biraz da çalışan personelin fitratı ile ilgili. Maalesef ülke gerçeği.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • junior_musta J kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. Benimde tampon boyası için serviste bulunduğu sırada yakınında boya yapmışlardı. Arabanın heryerine boya tozu yapışmıştı komple pasta cila yaptık. Yapacak bir şey yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dizel araç 2. Bakim özön otomotivden 3100 lira fiyat aldim. Bu nedir böyle ya fikri olan var mı yeni mi yukseldi standart bakimdan bir tek mazot filtresi farkı var, gecen sene 1800 idi düz bakim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

    Arkadaşlar dizel araç 2. Bakim özön otomotivden 3100 lira fiyat aldim. Bu nedir böyle ya fikri olan var mı yeni mi yukseldi standart bakimdan bir tek mazot filtresi farkı var, gecen sene 1800 idi düz bakim.

    aralıktaki fiyatlarla 2750 tutuyormuş, %10 indirimli.

    yakıt filtresi net 572tl işçiliğide 156

  • Teşekkürler hocam yarın gideceğim detayları paylaşırım arabam daha 17 binde servis ile görüşürüm mazot filtresi değişimi şart değil dedi km çok düşük olduğundan, bakalm ne fiyat çıkacak. Gecen sene 1800 den bu sene 2600 lere gelmiş düz bakimlar ne zam ama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

    Teşekkürler hocam yarın gideceğim detayları paylaşırım arabam daha 17 binde servis ile görüşürüm mazot filtresi değişimi şart değil dedi km çok düşük olduğundan, bakalm ne fiyat çıkacak. Gecen sene 1800 den bu sene 2600 lere gelmiş düz bakimlar ne zam ama.

    Servis kabul ediyorsa (iyi niyet garantisini bozmadan) boşuna değiştirmeyin tabi. Hatta mümkünse poleni de değiştirmeyin bence, işçilikle birlikte 525te o tutmuş aralıkta. Karbonlu MANN filtre 230TL internette, ki ona da gerek yok bu kmde.

    Ben teklif aldım, 1 hafta-10 gün sonra götürdüğümde 50-100tl artmıştı fiyat :)


    benim iyi niyet garantisi vs yok o yüzden polen değiştirmedim, yağıda dışarıdan aldım. şanzıman yağı mazot filtresi dahil 3350 tuttu aralık sonunda.





  • 225 / 50 /R17 lastik ölçülerimi 55 yanak çapına yükseltsem sorun yaşarmıyım beyler ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YuRYTR

    225 / 50 /R17 lastik ölçülerimi 55 yanak çapına yükseltsem sorun yaşarmıyım beyler ?

    iki ebat arasındaki fark %3'den fazla olduğu için önerilmiyor. lastik çapı 23 mm artıyor, sürtme sorunu yaşanabilir bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CapriceClassic

    iki ebat arasındaki fark %3'den fazla olduğu için önerilmiyor. lastik çapı 23 mm artıyor, sürtme sorunu yaşanabilir bence.



    Alıntıları Göster

    Teşekkür ederim orjinal ölçüleri koruyacacağım.

  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.