Şimdi Ara

Atari klasiği Missile Command: Recharged mobile geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Atari klasiği Missile Command: Recharged mobile geldi



    Oyuncuları bundan yaklaşık 40 yıl öncesine götürecek olan Atari klasiği Missile Command: Recharged mobil platformlar için indirmeye sunuldu. Farklı olarak zengin gerçeklik modu da var.



    Atari konsolunun eski klasiklerini mobile uyarlama hamleleri devam ediyor. Konsolun yaklaşık 40 yıl önce beğenerek oynanan klasiği Missile Command: Recharged mobil platformlar için indirmeye sunuldu.





    Missile Command: Recharged neler sunuyor ?



     





    Missile Command: Recharged oyunu Atari ve Nickervision Studios ortaklığında geliştirildi. Oyun şehrinize doğru düşen füzelere karşı kendi füzelerinizi ateşleyerek korunmanızı konu ediniyor.





    Ayrıca Bkz.Kanadalı sanatçı tardigradlar hakkında yayın yaptı





    Klasik yapımda olduğu gibi düşen füzelerin yönünü iyi tahmin ederek kendi füzenizi o noktaya doğru fırlatmanız gerekiyor. İyi bir tahmin yaparsanız füze düşmeden yok edebiliyorsunuz. Oyun giderek hızlanan bir yapıya sahip.





    Klasik yapımdan farklı olarak puanlar toplayarak sistemlerinizi yükseltmeniz ve güçlenmeniz mümkün oluyor. Ayrıca zengin gerçeklik özelliği sayesinde oyunu bir atari kabinindeymiş gibi oynamanız da mümkün.



    Oyunu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

















  • Ataride hiç oynamamıştım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ciyuv ciyuvlu oyunlardan daha çok zevk alıyorduk ya. En azından ben. Çocuktuk ondan mı acaba? Ya da böyle şeyler görmemiştik öncesinde heves daha mı fazlaydı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.